Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
2.5.13 11:39

@Baba A ty jsi to dite videla? Ze nema diagnozu od odbornika jeste neznamena, ze to nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
2.5.13 11:44
@asha píše:
@Baba A ty jsi to dite videla? Ze nema diagnozu od odbornika jeste neznamena, ze to nema.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.5.13 11:50
@asha píše:
@Baba A ty jsi to dite videla? Ze nema diagnozu od odbornika jeste neznamena, ze to nema.

cetlas Kastinciny prispevky? Normalni dite, kteremu pribyla konkurence. Popisovane projevy ma vetsina deti, jen matky nemaji potrebu zaskatulkovat to do nejake diagnozy. Jeden den ma aspergera a druhy den je najednou v pohode? Po neucinnych kapickach?
Nevidela a videt nepotrebuju. Uz je snad v poradku, ne? Takze by to bylo prvni dite s vylecenym aspergerovym syndromem?
A od te doby, co sem nahodou zjistila, ze znam kastincinu PA a s jejim domporodem to bylo uplne jinak, nez tady tvrdi, ji veru jedte vic s rezervou.
Me fakt nevadi, kdyz nekdo neockuje a ma pro to normalni duvody, ale fanatismus, ktery ma za ukol tak akorat vydesit, mi prijde prasteny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.5.13 12:02

@Baba No ty jako lekarka, bys mela vedet, ze delat diagnozu od PC jaksi nejde. Na to fakt nestaci neci popis. A prekvapuje mne, ze ti PA sdelila duverny informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.5.13 12:07
@asha píše:
@Baba No ty jako lekarka, bys mela vedet, ze delat diagnozu od PC jaksi nejde. Na to fakt nestaci neci popis. A prekvapuje mne, ze ti PA sdelila duverny informace.

vsak taky, ze ne, ale u ditete, o kterem matka prohlasuje, ze ma aspergera a za pul roku je zdrave, je to dost jasne :D
Znam PA i osetrujiciho lekare, rikaly mi o tom jako o odstrasujicim pripade domporodky, samo, ze bez jmena. Ze jde o Kastinku, mi docvaklo pri cteni jedne diskuze. Sedi popis, bydliste i cas. Jak se Kastinka jmenuje teda vim taky, ale ne od zdravotniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.5.13 12:12

@Baba Psala, ze je bez priznaku, nebo zdravy?
No tyhle veci kolem porodu temer vzdy vidi kazda strana jinak. Vsadim se, ze muj porod by ti popsali uplne jinak nez ja, a to jako bezproblemovy CS po nezdarenem vyvolavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
2.5.13 12:21

:roll: U porodu ani po porodu zádný ošetřující lékař nebyl. Aspergera zmínil MUDr. Fildán a ma kamarádka fyzioterapeutka. Pak jsem zacala se více zajímat co s tím. Je to jednoduché zjistit, kdo jsem, dávala jsem odkaz na soukromou výuku.
Více lidí pozorují zmeny, u Karinky jsem myslela, že je proste plactivejsi, že z divného zažívání vyroste, že nevadí, že neukazuje, ze se rozmluví, ze potrebuje svuj cas atd. Každý má své příznivce a odpůrce a je mi jasné, že některým lidem ležím v žaludku… jde mi pouze o informace a ty předávám se srdcem na dlani, aby jiné děti nemusely takto trpet. Ve vakcinach jsou jedy a ty mohou imunitu devastovat a už to řeknou někdy na neurologii, alergologii… Kdyby tomu tak nebylo, už bychom měli přece v ruce dukaz. Vždyť je to snadné, dukazy proste nejsou, jen se něco tvrdí. A čím dele, tím víc se tomu věří.

• Citovat
  • Upravit
60142
2.5.13 12:22
@asha píše:
@Baba Psala, ze je bez priznaku, nebo zdravy?
No tyhle veci kolem porodu temer vzdy vidi kazda strana jinak. Vsadim se, ze muj porod by ti popsali uplne jinak nez ja, a to jako bezproblemovy CS po nezdarenem vyvolavani.

A tak neslo ani o popis porodu, protoze u nej nikdo nebyl, ale o domluve. Jsem pro svobodnou volbu mista porodu, ale po popisu nekterych domporodek se uz ani moc nedivim, ze je velka cast doktoru i PA tvrde proti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
2.5.13 12:26

@kaštinka :hug: Doufám, že přijde doba, kdy bude široká veřejnost ochotná připustit, že po očkování můžou nastat různé komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
2.5.13 12:29

Takže co to je za dezinformace? U porodu nikdo nebyl, ale mluvila jsi s PA a s ošetřující lékařem o porodu, když nikdo u porodu nebyl. Laďce Ryšavé maximálně duveruji, pochybuji, že by o mě sdělila jakékoli informace a už ne poškozující mou osobu, rodinu. To je humus, o co se tu snažíš, Babo.

• Citovat
  • Upravit
29730
2.5.13 12:35
@Baba píše:
A tak neslo ani o popis porodu, protoze u nej nikdo nebyl, ale o domluve. Jsem pro svobodnou volbu mista porodu, ale po popisu nekterych domporodek se uz ani moc nedivim, ze je velka cast doktoru i PA tvrde proti :nevim:

Tak to mas pravdu, kdyz domaci porody zakazou, o moc se to zlepsi :roll: Paneboze, jak muzou vzdelany lidi verit, ze zakazem necemu pomuzou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
2.5.13 12:38

Můj porod se odehrál doma, protože byl velmi rychlý a převoz do porodnice by mě i díte ohrozil. Proc vadi lidem domácí porody? Chtěla jsem klidný porod bez komplikací a on proběhl doma. Proc musím být za to pranýrovana?

• Citovat
  • Upravit
29730
2.5.13 12:40
@kaštinka píše:
Můj porod se odehrál doma, protože byl velmi rychlý a převoz do porodnice by mě i díte ohrozil. Proc vadi lidem domácí porody? Chtěla jsem klidný porod bez komplikací a on proběhl doma. Proc musím být za to pranýrovana?

Hm, mela jsi proste porodit v aute a byl by klid…a jeste bys byla za hrdinku. No vlastne ty asi ne, spis manzel a mozna zachranari, pokud by to stihli :mrgreen:
U prevozu sanitkou by to bylo jasny uplne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
2.5.13 12:42

Asi ano. Poučení pro příště. :P

• Citovat
  • Upravit
60142
2.5.13 13:11
@kaštinka píše:
Takže co to je za dezinformace? U porodu nikdo nebyl, ale mluvila jsi s PA a s ošetřující lékařem o porodu, když nikdo u porodu nebyl. Laďce Ryšavé maximálně duveruji, pochybuji, že by o mě sdělila jakékoli informace a už ne poškozující mou osobu, rodinu. To je humus, o co se tu snažíš, Babo.

Vsak sem psala, ze u porodu nikdo nebyl ;) A poskozujici informace to byly tezko, nikdo te jmenem nezminil, tvuj porod se resil v diskuzi ohledne bezpecnosti domporodu a jestli si jsou matky vedomy rizik.
Jestli je neco humus, tak strasit lidi tim, ze mas dite s aspergerem, ktery vznikl po ockovani, kdyz to neni pravda. Ockovani rizika samo ma, ale snad staci drzet se faktu, clovek si nemusi kvuli podpore sve teorie vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek