Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
3.5.13 09:53

@marca46 vis co, me nedela problem rozhodnout se, kdyby bylo po mem, proste bych ji naockovala az pred skolkou a jestli vubec… spis mam strach co na to ta nase doktorka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 09:57
@skirt píše:
@marca46 vis co, me nedela problem rozhodnout se, kdyby bylo po mem, proste bych ji naockovala az pred skolkou a jestli vubec… spis mam strach co na to ta nase doktorka :(

Je dobře, že nemáš problém s rozhodnutím. Já murdu změnila. Chtěla očkovat. S tím jsem zase neměla problém já. ;) Doktorka se pak nebude starat o „poškozené“ dítě. Můj syn má diabetes a já si myslím, že po očku. A všechno je na nás. Nikdo Ti nepomůže a do školky stejně nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.5.13 10:05

@marca46 ja vim, mas pravdu, je to jen o moji pohodlnosti, proste si musim stat na svem at se to doktorce bude libit nebo ne :/.. ale bude to asi sado maso :D. ale zatim budu mlcet. 14.5. jdeme na dalsi poradnu, a v půl roce chceme ockovat (resp. nase doktorka chce) takze ja pockam do toho pul roku, ted si rekneme zatim o pribalove letaky a taky o mozne alternativy k hexe.. uvidim co nam rekne.. no a v pul roce reknu ze to chci posunout jeste dal az na 10.mesic.. a budu se hajit vyhlaskou.. no a pak to jeste trochu popotahnem rymeckama a teplotkama a snad se na ten rok dostanem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.5.13 10:28

Když tu pořád chcete papír, že z očkování nehrozí žádné následky, žádáte takový papír také když jdete nakupovat jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 10:30

@skirt :mrgreen: však ono to nějak půjde. U nás to maso opravdu bylo a proto jina mudra. Na kontrolu jdeme až v červnu, ale mělo by to být v pohodě. Nová mudra nás vzala s tím, že očkovat nebudeme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.5.13 10:31
@whitehorse píše:
má 8,14kg a 68cm. jak sme začli s příkrmy, tak začal přibírat. Spal tak nějak všelijak - ale tradičně po probuzení v noci už sem si ho přestěhovala k sobě do postele. ráno ještě teplota trvá, i když už nebyla tak vysoká jako večer.

No, tak to je „pěkný“. :| Moc vám držím palce, ať se z toho brzy dostane. :andel: Ach jo, naše ještěrka má 10 měsíců, ale jen 7,5 kila, takže vy jsme na tom váhově mnohem líp, proto si mě utvrdila v tom, že očkovat prostě nebudu. Jenže kdo neočkuje do tří let, prý už neočkuje vůbec. :D

Chtěla jsem reagovat na Kaštinku, ale nemám moc času. :kytka:
A marci děkuju za držení palců při bezproblémové adopci, když neočkujeme. Za rok, dva se uvidí, zda je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.5.13 10:35
@simgiran píše:
Když tu pořád chcete papír, že z očkování nehrozí žádné následky, žádáte takový papír také když jdete nakupovat jídlo?

A on nekdo nekoho nuti nakupovat to ktery jidlo? :think: To je uplne vedle, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.5.13 10:35
@simgiran píše:
Když tu pořád chcete papír, že z očkování nehrozí žádné následky, žádáte takový papír také když jdete nakupovat jídlo?

Z jídla je cukrovka? Ekzém? Mohu z něj mít časté zápaly plic? Oslabenou imunitu? Může mi celoživotně ublížit? Může mě zabít? Nakupuji čerstvé a ty nejkvalitnější potraviny, u kterých by mě nenapadlo, že mě může ohrozit na životě. A přiznejme si, takových případů je táááák málo. :palec: Tím ale neříkám, že mi nevhodné potraviny nemohou ublížit! Ale je to má odpovědnost. Stát mi nenakazuje, abych je kupovala. Chápeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.5.13 10:37
@marca46 píše:
@skirt :mrgreen: však ono to nějak půjde. U nás to maso opravdu bylo a proto jina mudra. Na kontrolu jdeme až v červnu, ale mělo by to být v pohodě. Nová mudra nás vzala s tím, že očkovat nebudeme. :)

A kam nakonec chodíte? Máte to daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
3.5.13 10:37
@skirt píše: @whitehorse .. ty jo tak to je sileny! Ze ma 8 kg a stejne to celkem blbe snasi, a jeste z pediacelu.. to je hrozny :(.. ja vim, ze jakmile pujdem na ocko a prijdem domu ze budu vsechno pripisovat vedlejsim ucinkum, at to budou nebo ne.. boze ja nevim jestli to chci :(.. mozna precijenom fakt pockam do nastupu do skolky achjoo

jj, proto sem taky chtěla s tou vakcínou počkat, aby byl těžší. nechtěla sem očkovat malé mimčo, ale aspon o trochu většího. tak první bylo v 5ti měsících.
nevím, jestli neudělalo trochu paseku, že z místa vpichu trošku tekla krev a tak se to dostalo rychleji do oběhu.

• Citovat
  • Upravit
15977
3.5.13 10:39
@skirt píše:
@marca46 ja vim, mas pravdu, je to jen o moji pohodlnosti, proste si musim stat na svem at se to doktorce bude libit nebo ne :/.. ale bude to asi sado maso :D. ale zatim budu mlcet. 14.5. jdeme na dalsi poradnu, a v půl roce chceme ockovat (resp. nase doktorka chce) takze ja pockam do toho pul roku, ted si rekneme zatim o pribalove letaky a taky o mozne alternativy k hexe.. uvidim co nam rekne.. no a v pul roce reknu ze to chci posunout jeste dal az na 10.mesic.. a budu se hajit vyhlaskou.. no a pak to jeste trochu popotahnem rymeckama a teplotkama a snad se na ten rok dostanem :D

Já tě úplně chápu. Ono je to strašně nepříjemné říkat. Znám to u sebe. Za děti se ale musíme rvát my! Ony to ještě neumí. - Tohle si vždycky říkám. :D :D Dodá mi to sílu..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 10:39
@asha píše:
A on nekdo nekoho nuti nakupovat to ktery jidlo? :think: To je uplne vedle, ne? :lol:

přesně tak. To je přirovnání. :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 10:40
@Elilen píše:
Z jídla je cukrovka? Ekzém? Mohu z něj mít časté zápaly plic? Oslabenou imunitu? Může mi celoživotně ublížit? Může mě zabít? Nakupuji čerstvé a ty nejkvalitnější potraviny, u kterých by mě nenapadlo, že mě může ohrozit na životě. A přiznejme si, takových případů je táááák málo. :palec: Tím ale neříkám, že mi nevhodné potraviny nemohou ublížit! Ale je to má odpovědnost. Stát mi nenakazuje, abych je kupovala. Chápeš??
:palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 10:42

@Elilen Nakonec budeme dojíždět asi 20km, ale pokud bude prudit, tak budu jezdit do Českých Budějovic, klidně. Vůbec mi to nevadí. Hlavně aby tam byl „normální“ doktor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.5.13 10:51

No, ona je spousta věcí, co mohou ve výjimečných případech někomu způsobit vážné zdravotní problémy. Těžko se dá všem takových věcem vyhnout a těžko někdo na ně bude dávat papír. A druhá věc - co bakterie a viry, daly vám papír, že se budou vašemu dítěti zdaleka vyhýbat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek