Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
2.5.13 17:24
@zolycka píše:
@Baba @Baba ale problematika PAS je tak siroka ze nemuze existovat jediny zpusob :nevim: a souhlasim s tim ze nekdo muze „rejzovat“ a klamat a to je spatny…ale stale mi unika souvislost s pripadem kastinky… :nevim: protoze oni zadneho „sarlatana“ nepropaguji a ani nerejzuji :nevim: a pokud jsi presvedcena, ze autismum zkratka vylecitelny neni, tak asi jako sarlatana budes vnimat kazdeho kdo tvrdi opak a rodic vyleceneho autisty na tebe bude pusobit jako lhar :nevim: ja jsem presvedcena ze vyleceni mozne je :kytka:

Nechci se dohadovat o způsobu léčby. :)
Prostě jen tvrdím, že KAštinčina argumentace proti očkování není fér a zbytečně někoho může vyděsit, toť vše.

Když se na autismus najde léčba, budu jen ráda, ale zatím pro to nic nenasvědčuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.5.13 18:00
@Baba
@Baba píše:
Jaký vývoj? A kdyby, tak do kolika let autismus vzniknout může? Do 4, 5? :nevim: A ne všichni dospělí mají intaktní HEB :nevim:
No jo, některé nemoci se snaží jen udržet v určitých mezích, protože je vyléčit neumí. Jenže to ani alternativní medicína, ta taky neumí vyléčit DM, RS, všechny druhy nádorů, metabolické choroby…

Tak ono se o mozku zdaleka jeste nevi vsechno, ne?
Jinak o leceni a vyleceni je to na jinou diskuzi a s tebou stejne nema smysl, obe vime, co bychom asi tak napsaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
2.5.13 19:32

Ahoj holky, nějakou chvilku sem se sem nedostala a koukám, kolik se tady toho „nakecalo“ :-D
hlásím, že sme po druhé dávce Pediacelu - dneska dopoledne (odestup od první 2 měsíce pro schéma 2+1). bohužel, už to není tak hladkej průběh jako po první a malej má tedka večer zvýšenou teplotu. snad bude ráno už lepší.

• Citovat
  • Upravit
19503
2.5.13 19:53
@whitehorse píše:
Ahoj holky, nějakou chvilku sem se sem nedostala a koukám, kolik se tady toho „nakecalo“ :-D
hlásím, že sme po druhé dávce Pediacelu - dneska dopoledne (odestup od první 2 měsíce pro schéma 2+1). bohužel, už to není tak hladkej průběh jako po první a malej má tedka večer zvýšenou teplotu. snad bude ráno už lepší.

Jéé, tak držíme palce ať je malej brzo bez teploty. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
2.5.13 20:26
@marca46 píše:
Jéé, tak držíme palce ať je malej brzo bez teploty. :hug:

díky. věříma doufám.
až tedka sem všechno dočetla od své poslední návštěvy a že toho teda bylo.

• Citovat
  • Upravit
280
2.5.13 20:29

@whitehorse .. kurna tak to je blby, ze uz u druhy davky nejaka reakce… ja si pohravam s myslenkou, ze bychom neockovali vůbec, nasla jsem zajimavy odkaz na to, jak podat zadost o prijeti do skolky i kdyz mame neocko dite.. http://www.ferovanemocnice.cz/…ck-3059.html můžete si přečíst… btw, jsi ta stejná whitehorse co na womenzone? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
2.5.13 20:32
@skirt píše: @whitehorse .. kurna tak to je blby, ze uz u druhy davky nejaka reakce… ja si pohravam s myslenkou, ze bychom neockovali vůbec, nasla jsem zajimavy odkaz na to, jak podat zadost o prijeti do skolky i kdyz mame neocko dite.. http://www.ferovanemocnice.cz/…ck-3059.html můžete si přečíst… btw, jsi ta stejná whitehorse co na womenzone? :)

jj, sem ta stejná ;-) a já si totéž říkala i u Tebe :-)
taky sem doufala, že žádná reakce nebude. při píchnutí ani nepípl, ale reakce zatím je. snad se podaří malýho uspat a vyspí se z toho. jak řekl manžel - na noc se zapne i monitor (i když už ho skoro vůbec nepoužíváme).

• Citovat
  • Upravit
280
2.5.13 20:41

@whitehorse .. ty jo, tak to drzim palce, at se z toho vyspi. Kolik ted vlastne malemu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
2.5.13 20:53
@skirt píše: @whitehorse .. ty jo, tak to drzim palce, at se z toho vyspi. Kolik ted vlastne malemu je?

v pondělí měl 7 měsíců. uspat už se ho podařilo, ta uvidím, jak bude spát. byl trošku přetaženej z toho, že nespal jak byl zvyklej.

• Citovat
  • Upravit
280
3.5.13 08:12

@whitehorse tak to je fajn… a kolik ma ted kg, jestli muzu vedet?.. vis jak, pro predstavu.. ale stejne bych to chtela odkladat dokud to pujde, achjo :( uz se mi o tom v noci i zda. A jak spal maly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
3.5.13 08:33
@skirt píše: @whitehorse tak to je fajn… a kolik ma ted kg, jestli muzu vedet?.. vis jak, pro predstavu.. ale stejne bych to chtela odkladat dokud to pujde, achjo :( uz se mi o tom v noci i zda. A jak spal maly?

má 8,14kg a 68cm. jak sme začli s příkrmy, tak začal přibírat. Spal tak nějak všelijak - ale tradičně po probuzení v noci už sem si ho přestěhovala k sobě do postele. ráno ještě teplota trvá, i když už nebyla tak vysoká jako večer.

• Citovat
  • Upravit
1940
3.5.13 08:59

whitehorse tak držím palce ať je všechno ok, my jsme po první dávce taky neměli žádnou reakci, druhá nás teprv čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.5.13 09:01

@whitehorse .. ty jo tak to je sileny! Ze ma 8 kg a stejne to celkem blbe snasi, a jeste z pediacelu.. to je hrozny :(.. ja vim, ze jakmile pujdem na ocko a prijdem domu ze budu vsechno pripisovat vedlejsim ucinkum, at to budou nebo ne.. boze ja nevim jestli to chci :(.. mozna precijenom fakt pockam do nastupu do skolky achjoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 09:34

@skirt Ahojky, měla jsem stejné pocity jako Ty. Noční můry, prostě hrůza. Nakonec jsme se s manželem rozhodli, že nebudeme očkovat minimálně do tří let vůbec nic. :) Strašně se mi ulevilo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.5.13 09:44

@skirt, buď v klidu, pokud je to „jen“ teplota tak je to v pořádku ;)…Nejhorší je to rozhodování, vím o čem mluvím :roll:, jak se rozhodnete, (je jedno jak) hned bude lépe :hug:. Já se konečně trochu uklidnila, minulé úterý nám přišly výsledky a dle nich malá alergická na ATB není (ale ona fakt je, prostě vyšly falešně negativní, což je velmi časté :nevim: ). Doma jsme se domluvili, že pokud budeme očkovat, tak až příští rok, aby malá byla schopná naprosto přesně popsat co se s ní děje (moc mluvení nedá :lol: ). (uvažujeme o tetanu- možná infarix - jezdíme na chalupu, kde jsme celé léto a rypeme se v hlíně ;), jsem zvědavá jak to budu vnímat příští rok ;) ). Drahá polovička řekla, že naočkujeme jen v případě, že nám podepíší papír, kde se zaručují, že dcera nebude mít žádnou reakci. Když je to tak neškodné. :mrgreen:. Jinak Dr. máme dobrého, ale já se nehádám, nedělám chtrou - říkám, že z toho mám velmi špatný pocit- což je pravda. A zatím žádné vyhrožování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek