Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19503
10.4.13 18:37

@Moodymare To je hnus, když takhle mlží a stejně si pro sebe říká, že nám alespoň zavře pusu a bude se vesele očkovat dál. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
10.4.13 18:38

Holky, pak se musíme domluvit. Tesně před akcí v Břeclavi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
10.4.13 18:39

@Elilen Já teda nevím, kudy pojedete z Budějivic, ale poku by jste jeli kolem Dačic, tak můžeme třeba jet spolu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
10.4.13 20:33

Holky, nejedete náhodou někdo z Prahy a nemáte volné místečko? Klidně to odřídím nebo vezmu naše auto. To není problém, ale sama to finančně nedám tu cestu! Malý ještě nemá očkování žádné a já furt nevím co ano a co ne. Tohle je fajn příležitost, jen jestli pak nebudu mít v hlavě ještě větší guláš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.4.13 07:18
@Granda píše:
Holky, nejedete náhodou někdo z Prahy a nemáte volné místečko? Klidně to odřídím nebo vezmu naše auto. To není problém, ale sama to finančně nedám tu cestu! Malý ještě nemá očkování žádné a já furt nevím co ano a co ne. Tohle je fajn příležitost, jen jestli pak nebudu mít v hlavě ještě větší guláš!

A muzu se zeptat, kolik je malemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
13.4.13 12:04

@sipulik bude mu teď 9 měsíců, proč? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.4.13 22:47
@sipulik píše:
A muzu se zeptat, kolik je malemu?

No jen ze nasemu prckovi je skoro 14 mesicu a taky jeste nebyl ockovany. Tak jen zjistuju, jak je tomu u ostatnich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
14.4.13 00:19

@sipulik a co na to doktorka? jak to řeší. jak to máš s nemocema? nebojíš se? já snad očkovat ani vůbec nebudu, možná až bude starší, teď se fakt bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.4.13 22:57
@Granda píše:
@sipulik a co na to doktorka? jak to řeší. jak to máš s nemocema? nebojíš se? já snad očkovat ani vůbec nebudu, možná až bude starší, teď se fakt bojím.

Od stranky 20 jsem nasi situaci popisovala, tak se kdyztak podivej. Od te doby se u nas nic nezmenilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
17.4.13 12:08

Aby se diskuse vratila k tematu pro ktere byla založena- dneska jsme naočkovali Pediacelem v 8 měsících, reakce zatím žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
17.4.13 12:18

@Perm Tak ať to tak zůstane. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
17.4.13 20:40

@Perm Bezva, jen tak dál!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
17.4.13 23:24
@leni79 píše:
Již neočkuji.

a jaký máš důvod? co tě přesvědčilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
18.4.13 10:09

@leni79 Já taky neočkuji, vůbec. A u vás to vypadá podle toho, jak je napsáno, :think: že byla nějaká bouřlivá reakce. Nebo je jiný důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
26.4.13 13:01

Chtěla bych tady upozornit maminky aby se před očkování informovali o infekčních nemocech který zrovna probíhají u pediatričky, bohužel jsem brala za samozřejmost že pokud je v okolí nějaká epidemie doktorka mě na to upozorní před očkováním. Den po naočkování se u malýho vyskytly neštovice, naše pediatrička jen zkonstatovala že je momentálně epidemie, což mi vyrazilo doslova dech, protože se o tom před tím vůbec nezmínila a že budem nejspíš muset do nemocnice protože nikdo neví co neštovice s kombinací očkování způsobí… Naštěstí vše proběhlo v pohodě neštovice byli jen mírné. Já kvůli tomuto měním pediatričku a příště budu chtít písemní potvrzení že v okolí žádná epidemie není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek