Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@verusav Muzes mi prosimte napsat, kdes to cetla o tom tetanu?
@verusav píše:
@marca46 - jenže já mám trošku obavu, že on není úplně blbej a ví, jak ELeková argumentuje, čili se určo připraví, víš jak jedna studie vyvrací jinou atd. takže to si asi nevybereš. Doufám, že mi to něco přinese a dá mi to nějaký směr, jakým se mám ubírat. Jinak k těm reakcím asi odpoví tak, že nemůže posoudit, když nezná celou anamnézu dítěte, už slyším ty jeho neutrální odpovědi
Presne, ona to bude zrejme fakt rezba, necekam, ze by byl zpoceny az kdesi… On bude pripraveny.
@verusav píše:
@marca46 - jenže já mám trošku obavu, že on není úplně blbej a ví, jak ELeková argumentuje, čili se určo připraví, víš jak jedna studie vyvrací jinou atd. takže to si asi nevybereš. Doufám, že mi to něco přinese a dá mi to nějaký směr, jakým se mám ubírat. Jinak k těm reakcím asi odpoví tak, že nemůže posoudit, když nezná celou anamnézu dítěte, už slyším ty jeho neutrální odpovědi
To jsou pacholci připravený (Prymulovci). Ale i tak to bude stát za to. Pokud to půjde, budu to točit. ![]()
@asha - to mi napsala Eleková, takže zkusit napsat jí, odkud to má
@marca46 píše:
To je fakt strašný.![]()
Jako ale chapej, ze to neni potvrzeny zadnou autoritou oficialne a ani nebude. Jen ten vztah tetanovky a prvozachytu semtam nekoho prasti do oci, obcas i lekare. Tohle se dost blbe prokazuje.
@marca46 - každopádně je nás hodně, čekám, jestli to nakonec nepřesunou do většího sálu, to by bylo super, kdyby byla velká odezva
@asha píše:
Presne, ona to bude zrejme fakt rezba, necekam, ze by byl zpoceny az kdesi… On bude pripraveny.
No to mi neříkej.
Měl by se potit, bude tam spousta odpůrců a tak nebude mít velkou oporu v davu. Doufám.
@verusav píše:
@marca46 - každopádně je nás hodně, čekám, jestli to nakonec nepřesunou do většího sálu, to by bylo super, kdyby byla velká odezva
No, myslím, že to bude ve velkém sále. Co jsem slyšela, tak je velkej zájem. ![]()
@asha píše:
Jako ale chapej, ze to neni potvrzeny zadnou autoritou oficialne a ani nebude. Jen ten vztah tetanovky a prvozachytu semtam nekoho prasti do oci, obcas i lekare. Tohle se dost blbe prokazuje.
To já dobře chápu. Mudra mi to vysvětlila. ![]()
@marca46 píše:
To já dobře chápu. Mudra mi to vysvětlila.
Ja si myslim ![]()
@asha zaplatíš předběžně 200 kč na účet, oni ti pošlou doklad, že jsi to zaplatila, u vstupu se tím prokážeš