Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19503
9.4.13 22:26

@kaštinka To je super, že se máš kam obrátit. :palec: To se klidně přiznám, že závidím. Já mám pocit, že syn má po očku diabetes a vím o čem mluvíš, když říkáš, že to odnese rodina. Stát ani mudru to nezajímá. Když jsem jí řekla, že si myslím, že to má syn z očka, tak jen pohrdavě řekla no a co? Bych brečela, měl bouřlivé reakce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 22:27
@asha píše:
imunita v haji

To je v prd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.4.13 22:28
@marca46 píše:
@kaštinka To je super, že se máš kam obrátit. :palec: To se klidně přiznám, že závidím. Já mám pocit, že syn má po očku diabetes a vím o čem mluvíš, když říkáš, že to odnese rodina. Stát ani mudru to nezajímá. Když jsem jí řekla, že si myslím, že to má syn z očka, tak jen pohrdavě řekla no a co? Bych brečela, měl bouřlivé reakce. :zed:

Jak dlouho po ockovani se mu to rozjelo? A po jakym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 22:32
@verusav píše:
@asha - je to zajímavé s tou imunitou, ale logicky, když po dané nemoci nemáš protilátky a můžeš tu nemoc chytit, tak jak tě může očkování chránit, i když máš protilátky, tak to nic neznamená a tetan můžeš chytit, to jest taková úvaha, už mi z toho řádně hrabe a nevím, jak se rozhodnout, někdy očkuji, někdy nic, někdy tetan, jak u blbečků na písečku s prominutím

Já to mám podobně, jen s tím rozdílem, že očkovat do dvou let nechci vůbec a pak jsem myslela pouze tetanus, ale teď si zase myslím, že ani to né. Jsem zvědavá na tu diskuzi Dr. Elekové s Prymulou. To nám to snad osvítí a budeme vědět. Stejně 11.3. Prymula řekl, že je možné, že za dva, tři roky bude očko dob rovolné. A jakej je asi rozdíl mezi dneškem a dobou za dva, tři roky? Řekla bych, že žádnej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.4.13 22:35

@marca46 No potiz je, ze uz to nejakou dobu rika a vsadim se, ze za rok se to nezmeni…myslim ty 2-3 roky :?
Jinak myslim, ze to bude rezba… Elekovou znam osobne, dost rada bych ji zas videla, ale asi se tam nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 22:38

@asha Nejsem si 100%ně jistá, ale asi MMR. Měsíc měl zvýšenou teplotu zhruba 37,3 až 5 po odečtu. Nešlo ničím sundat (o to jsem se snažila když už to trvalo dýl jak týden) naše mudra neřešila a pak měl týden vysoké horečky. No a ce dvou letech poprvé pozitivní na cukr v moči. Naše mudra hned volala, že prý jestli jsem nevařila čaj a neměla ruce od cukru? A že mám hned donést další vzorek. Vzhledem k tomu, že to bylo na samém začátku, druhá moč už byla čistá. Mudře to stačilo a další kontrola za půl roku a to už bylo halo. Strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.4.13 22:41

@marca46 Takze asi za trictvrte roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 22:43
@asha píše:
@marca46 No potiz je, ze uz to nejakou dobu rika a vsadim se, ze za rok se to nezmeni…myslim ty 2-3 roky :?
Jinak myslim, ze to bude rezba… Elekovou znam osobne, dost rada bych ji zas videla, ale asi se tam nedostanu.

To si bohužel myslím také. Ale je jasný, že Dr. Eleková (já s ní mluvila jen po telefonu, ale pojede, me za ní v létě :dance: ) to má všechno podložený a Prymula budenahranej. Pokud to bude tak, že se bude řešit s rodiči i to, zda ta a ta reakce a onemocnění je po očku, tak bude Prymula spocenej až na patách. Doufám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
9.4.13 22:44

@marca46 - no jenže tohle PRymula řekl užněkdy před dvěma lety, takže tomu moc nevěřím, a le budu se modlit a doufat, já doufám, že se na té diskuzi někdo na tetan zeptá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 22:44

@asha Tak nějak. Reakce hned po očku (teploty) a pak diagnoza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 22:46
@verusav píše:
@marca46 - no jenže tohle PRymula řekl užněkdy před dvěma lety, takže tomu moc nevěřím, a le budu se modlit a doufat, já doufám, že se na té diskuzi někdo na tetan zeptá

To je lhář. :poblion: No, musíme se zeptat. Klidně se ho zeptám, nemám s tím problém. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.4.13 22:47
@marca46 píše:
@asha Tak nějak. Reakce hned po očku (teploty) a pak diagnoza.

No to neni hezky :? Ale neni sam, znam par lidi, co na ocko podobne dojeli, behem trictvrte roku az roku a pul…ale byla to teda tetanovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
9.4.13 22:47

@marca46 - jenže já mám trošku obavu, že on není úplně blbej a ví, jak ELeková argumentuje, čili se určo připraví, víš jak jedna studie vyvrací jinou atd. takže to si asi nevybereš. Doufám, že mi to něco přinese a dá mi to nějaký směr, jakým se mám ubírat. Jinak k těm reakcím asi odpoví tak, že nemůže posoudit, když nezná celou anamnézu dítěte, už slyším ty jeho neutrální odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 22:48
@asha píše:
No to neni hezky :? Ale neni sam, znam par lidi, co na ocko podobne dojeli, behem trictvrte roku az roku a pul…ale byla to teda tetanovka.

To je fakt strašný. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
9.4.13 22:49

@marca46 - zeptej, já tam budu mít našeho pediatra :-), tak nevím, zdua se odvážím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek