Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kaštinka
3.5.13 13:56

@simgiran O kolektivní imunitě, která je způsobena ockovanim, neni studie. Kdyz už jsme u těch modelů- všechny nemoci, proti kterym se nyni očkuje, ustupovaly dávno před zavedením ockovaní. Viz grafy, kdy krivka prudce klesala a po zavedení ockovani se krivka trochu srovnala, z cehoz Se muze vyvodit zaver, ze ockovani zpomalilo ustup nemoci a ze nemoci by nas prestaly trapit i bez ockovaní. Vlastně plošně se očkuje velmi krátce, po 2. světové valce prudce poklesla nemocnost i úmrtnost všech nemoci, proti kterym my dnes jsme nuceni státem očkovat.
Ale je to hypotéza a proto ji nezmiňuji.
Ovšem odbornici podporováni farma průmyslem mohou modely a hypotézy vyslovovat a rodiče musi sklapnout a ochotne pod vlivem domněnek chemizovat své dítě, popř. děti. Kdyz budu mít velmi mnoho peněz, budu mít moc ovlivňovat léčení kohokoli cizího pro mě výhodným postupem. Očkování je nebezpečný zásah do těl všech lidí a ještě si to musí platit a podvolit se. V koncentráku, kdy toto experimentovanim na vězních zacalo si ty chemikálie sami vezni aspoň neplatili a možná se i mohli rozhodnout, jestli dovolí na svém tele takový výzkum. Vse je zneuzitelné i injekční stříkačka.

• Citovat
  • Upravit
280
3.5.13 14:30

@simgiran jejdamane vy jste snad uplne vedle… tak at mi da nekdo papir ze opravdu budeme mit diky ockovani protilatky treba v 5 letech… to uz mi nikdo neda co? Tak jaky je duvod k ockovani? Jidlo svůj ucel splni, dostanu z nej mimojine i mineraly, vitaminy a ziviny ktere potrebuju k zivotu, takze z nich uzitek mam, a to co je v nich spatne mi treba posili imunitu oproti ockovani, ktere ji akorat zdevastuje!
@Elilen no proste to budeme muset nejak zvladnout.. rada bych to vyresila s touhle doktorkou a nejak se domluvili, abych tam pak uz u dalsiho ditete mela vyslapanou cesticku :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.5.13 14:34

@kaštinka S grafy se dá krásně kouzlit, jak je tady ukázáno: http://www.software3d.com/…x/Graphs.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.5.13 14:45

@simgiran Zkrátka napiš, že věříš v očkování. My jsme tady jiného názoru, takže se neshodneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
3.5.13 14:49

@simgiran Všechno lze prekroutit a protože není jasné, jestli je očkování opravdu prospěšné a zrovna pro naše děti, dovolím si neockovat a o teto preventivní technice pochybovat do doby, nez se vse vyjasní. Měla jsem velmi spatnou postvakcinacní zkušenost, ktera mě donutila nahlédnout pod pokličku problematiky očkování. A opravdu raději bych dělala něco jiného, nez se zabývala stále dokola ockovaním, ale okolnosti mě nutí. Těším se, že brzy bude v ČR dobrovolné očkování, treba i fond na odskodneni obeti po ockovani, jen nyní období očkovacího temna přečkat ve zdraví. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
98
3.5.13 16:13

@Elilen Já vidím, že se tady klade velký důraz na nespolehlivé zdroje. Na „autority“, které neváhají zbourat velkou část biologie, aby pak nabízely prevenci nebo léčbu nemocí postavenou na vědecky neověřených domněnkách, které ani nemají základ ve vědeckém poznání. A hlavně se klade obrovský důraz na data, u kterých je pravděpodobné, že jsou zkreslená - tím samozřejmě myslím zkušenosti rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
3.5.13 18:11

@simgiran čtu, ale moc se nezapojuju. Až Ti bude dítě po povinné vakcíně 48 hodin jen ležet, aniž by normálně reagovalo a ještě se Tě doktor zeptá, zda si to nevymysliš, zda ho takto viděl odborník, chci vidět Tvou reakci. Nepřeju Ti nic špatného. Moje zkušenost s očkováním je hrozivá. Prostě to ber tak, že nejsme tupé ovce a nenecháme si poškozovat děti. Tvé názory jsou většinové, naše minoritní. Ale my jsme matky a máme právo a povinnost chránit své děti. To děláme. Teď se možná neshodnem, nepřeju Ti špatnou zkušenost, po ní bys možná začala uvažovat jinak a pochopila nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 18:15
@rychnov3
@rychnov3 píše:
@simgiran čtu, ale moc se nezapojuju. Až Ti bude dítě po povinné vakcíně 48 hodin jen ležet, aniž by normálně reagovalo a ještě se Tě doktor zeptá, zda si to nevymysliš, zda ho takto viděl odborník, chci vidět Tvou reakci. Nepřeju Ti nic špatného. Moje zkušenost s očkováním je hrozivá. Prostě to ber tak, že nejsme tupé ovce a nenecháme si poškozovat děti. Tvé názory jsou většinové, naše minoritní. Ale my jsme matky a máme právo a povinnost chránit své děti. To děláme. Teď se možná neshodnem, nepřeju Ti špatnou zkušenost, po ní bys možná začala uvažovat jinak a pochopila nás.

pěkně napsané :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
3.5.13 20:39
@simgiran píše:
@Elilen Já vidím, že se tady klade velký důraz na nespolehlivé zdroje. Na „autority“, které neváhají zbourat velkou část biologie, aby pak nabízely prevenci nebo léčbu nemocí postavenou na vědecky neověřených domněnkách, které ani nemají základ ve vědeckém poznání. A hlavně se klade obrovský důraz na data, u kterých je pravděpodobné, že jsou zkreslená - tím samozřejmě myslím zkušenosti rodičů.

A vidíte, já ty „nespolehlivé“ zdroje, až tak „nežeru“, ale taky „neučůrávám“ z tkz. „spolehlivých“ zdrojů, pro mne je pravda někde uprostřed…Myslím, že očkování pomohlo k poklesu nemocí, ale určitě není samospásné. Také je nutno brát v potaz NÚ, které jsou velmi časté (fak mi nejde o teplotku ;) ), je nutno, aby lékaři tyto NÚ brali v potaz a ne je „zazdívali“. Také by se mělo postupovat s ohledem na jedince, a ne fanaticky „píchat do všeho co se hýbe“ takřka od narození :lol:. Celý tento systém je zvrácený a nelze se divit, že se rodiče šprajcují. Proč má být mé dítě očkováno podle nějaké špatné a nesmyslné vyhlášky? Proč na žloutenku B, obrnu, příušnice, zarděnky? Proč v tak nízkém věku? Proč když je nemocné? Aby si někdo namastil kapsu a udělal fajfku a při případných problémech mi bylo řečeno, že to nesouvisí? Že NÚ prakticky nejsou? Mám doma syna, který jich měl za svůj krátký život již dost…a taky nemusel, kdyby se očkovalo trochu s rozumem, ale to se asi nikomu nehodí do krámu. Přece nedáme vakcínu 3×, když můžeme prodat 4×, je třeba naočkovat hned dokud se neumí bránit a mluvit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.5.13 21:10
@MarieP píše:
A vidíte, já ty „nespolehlivé“ zdroje, až tak „nežeru“, ale taky „neučůrávám“ z tkz. „spolehlivých“ zdrojů, pro mne je pravda někde uprostřed…Myslím, že očkování pomohlo k poklesu nemocí, ale určitě není samospásné. Také je nutno brát v potaz NÚ, které jsou velmi časté (fak mi nejde o teplotku ;) ), je nutno, aby lékaři tyto NÚ brali v potaz a ne je „zazdívali“. Také by se mělo postupovat s ohledem na jedince, a ne fanaticky „píchat do všeho co se hýbe“ takřka od narození :lol:. Celý tento systém je zvrácený a nelze se divit, že se rodiče šprajcují. Proč má být mé dítě očkováno podle nějaké špatné a nesmyslné vyhlášky? Proč na žloutenku B, obrnu, příušnice, zarděnky? Proč v tak nízkém věku? Proč když je nemocné? Aby si někdo namastil kapsu a udělal fajfku a při případných problémech mi bylo řečeno, že to nesouvisí? Že NÚ prakticky nejsou? Mám doma syna, který jich měl za svůj krátký život již dost…a taky nemusel, kdyby se očkovalo trochu s rozumem, ale to se asi nikomu nehodí do krámu. Přece nedáme vakcínu 3×, když můžeme prodat 4×, je třeba naočkovat hned dokud se neumí bránit a mluvit 8o

Krásně napsané. :potlesk: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
4.5.13 21:32
@MarieP píše:
A vidíte, já ty „nespolehlivé“ zdroje, až tak „nežeru“, ale taky „neučůrávám“ z tkz. „spolehlivých“ zdrojů, pro mne je pravda někde uprostřed…Myslím, že očkování pomohlo k poklesu nemocí, ale určitě není samospásné. Také je nutno brát v potaz NÚ, které jsou velmi časté (fak mi nejde o teplotku ;) ), je nutno, aby lékaři tyto NÚ brali v potaz a ne je „zazdívali“. Také by se mělo postupovat s ohledem na jedince, a ne fanaticky „píchat do všeho co se hýbe“ takřka od narození :lol:. Celý tento systém je zvrácený a nelze se divit, že se rodiče šprajcují. Proč má být mé dítě očkováno podle nějaké špatné a nesmyslné vyhlášky? Proč na žloutenku B, obrnu, příušnice, zarděnky? Proč v tak nízkém věku? Proč když je nemocné? Aby si někdo namastil kapsu a udělal fajfku a při případných problémech mi bylo řečeno, že to nesouvisí? Že NÚ prakticky nejsou? Mám doma syna, který jich měl za svůj krátký život již dost…a taky nemusel, kdyby se očkovalo trochu s rozumem, ale to se asi nikomu nehodí do krámu. Přece nedáme vakcínu 3×, když můžeme prodat 4×, je třeba naočkovat hned dokud se neumí bránit a mluvit 8o

jj, přesně tak. proč očkovat proti žloutence B kojence? puberták, u kterého je mnohem větší riziko nákazy už nemá dostatek protilátek (ty vydrží tak 10,max.15let a pak nic) a do kojence narveme všechno. proč očkovat proti příušnicím a dalším (MMR), když jsou to běžné dětské nemoci (zvládnutelné obvykle bez následků) a zůstane po nich doživotní imunita a místo toho je v tomto věku naočkujeme, imunita skončí v 15letech a nastávají epidemie (jak byla před časem někde v BRitánii). a je pořádnej rozdíl, jestli příušnice dostane 3-4 leté dítě nebo 17letý teenager - u toho to může mít doživotní následky.

• Citovat
  • Upravit
whitehorse
4.5.13 21:36

A málem sem zapomněla - dneska už malej úplně bez teploty, takže do 48h po očkování to už co se týče teplot bylo ok. včera ještě trošku teplota byla celej den. snad se dá rychle do normálu a půlrok si užijeme v pohodě. až na tu otázku od Dr - a co ty pneumokoky? ty nebudete chtít doočkovat?? NE, nebudeme. No a nezapomeňte, že než půjdete do školky, musíte mít i tu žloutenku B naočkovanou (no to ví teda, to určitě). A pak za půl roku ještě začne otravovat s MMR vakcínou. jen o ní cekne, začnu hledat jinou MUDr. Na další dohadování fakt nemá člověk sílu, když se na něho druhej dívá jak na vola jen kvůli tomu, že chce něco jiného, než je zvyklost a jak si to vlastně představuje.

• Citovat
  • Upravit
whitehorse
4.5.13 21:40
@simgiran píše:

takže data od rodičů jsou zkreslená, zato data od doktorů jsou naprosto správná. opravdu - statistika je to nejpřesnější co může být. přesná čísla vypočtená z nepřesných údajů. aneb nevěřím žádné statistice, kterou sem si neudělal sám :-p proč doktoři nejsou ochotní hlásit nežádoucí účinky a následky vakcín? a pokud to nikdo nenahlásí, jak s eto může pak dostat do statistiky? tím pádem jsou údaje značně nadhodnocené ve prospěch vakcín a jejich použití.

• Citovat
  • Upravit
2414
5.5.13 12:17

Dočetla sem neco malo stranek, ale nemam cas cist celou diskuzi.
24 dubna sem nechala malou v 5 mesicich ockovat pediacelem. 26 dubna g noci mela apnoickou pauzu. Byli jsme v nemocnici na pozorovani, nic nenasli. Stojin si za tim, ze to nebyla. chyba monitoru dechu. Mala je ted hodne hodne chovaci, protivna, strasne spatne spinka, je porad takova opocena, ale teplotku nema. Nemate nekdo podobnou zlusenost? Odeznelo to? Jsem z toho zoufala, nastesti nase mudr je skvela, bude hlasit ka sukl a dalsi ockovani nam odlozila o min pul roku-ale ja asi nebudu ockovat uz vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.5.13 12:50

@afaxi To mě mrzí, že máte takovou reakci. :| Snad ti tu holky něco pozitivního napíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek