Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.5.13 11:05
@Baba píše:
Jakou jistotu? Jistotu mám možná tak v tom, že EAV je hlopupost, na to stačí selský rozum. Ten je na očkování trochu málo, proto věřím odborníkům. Podle mě je to nejracionálnější rozhodnutí, sama to fakt nejsem schopná nastudovat.
Jedině kdybych se dala na epídu nebo hygienu :mrgreen:

Jistotu, co se tyka vyzkumu treba. Ale jak jsem psala, ja jsem vtelena neduvera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 11:06

Tak zrovna mou babičku léčitel vyléčil. :mrgreen: Po 50ti letech přestala ze dne na den kouřit. V tom byla ale její víra. Kdyby si kdokolikv připravil nějakou řeč ( přestanete kouřit, přestanete kouřit, přestanete kouřit) a kýval nad ní kyvadlem, kouřit by přestala. Ta víra podle mě hraje hlavní roli v léčení alternativní metodou. Já třeba brala homeo a pila maliník na porod a měla jsem ho nádherný. Taky v tom byla víra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
7.5.13 11:10

Moji mamku vyléčil uznávaný léčitel Paseka na dálku a víra v tom teda nebyla…ovsem takovy skutecny lecitel je pouze jeden z nejmin tisice..bohuzel uz zemrel.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.13 11:10

@Baba Tak mne jde spis o to, kam to zas speje, kazdou diskuzi nasmerujes k tomu, jak lecitele rejzujou na nebohych pacientech… Ja si proste myslim, ze to je kazdyho volba :nevim: Pokud jsou rodice tak pitomi, ze si mysli, ze lecitel vyleci cukrovku a prestanou na jeho radu davat inzulin, je to tragicky, ale lidi takovi byli vzdycky. Asi se tomu da dost tezko zabranit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.13 11:11
@Elilen píše:
Tak zrovna mou babičku léčitel vyléčil. :mrgreen: Po 50ti letech přestala ze dne na den kouřit. V tom byla ale její víra. Kdyby si kdokolikv připravil nějakou řeč ( přestanete kouřit, přestanete kouřit, přestanete kouřit) a kýval nad ní kyvadlem, kouřit by přestala. Ta víra podle mě hraje hlavní roli v léčení alternativní metodou. Já třeba brala homeo a pila maliník na porod a měla jsem ho nádherný. Taky v tom byla víra. ;)

Tomu verim taky, ono to totiz neni zas tak jednoduchy necemu verit, da to praci, takze zadara to taky neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.13 11:12
@zolycka píše:
Moji mamku vyléčil uznávaný léčitel Paseka na dálku a víra v tom teda nebyla…ovsem takovy skutecny lecitel je pouze jeden z nejmin tisice..bohuzel uz zemrel.. :,(

A ona neverila, ze ji pomuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.5.13 11:15
@asha píše:
@Baba Tak mne jde spis o to, kam to zas speje, kazdou diskuzi nasmerujes k tomu, jak lecitele rejzujou na nebohych pacientech… Ja si proste myslim, ze to je kazdyho volba :nevim: Pokud jsou rodice tak pitomi, ze si mysli, ze lecitel vyleci cukrovku a prestanou na jeho radu davat inzulin, je to tragicky, ale lidi takovi byli vzdycky. Asi se tomu da dost tezko zabranit :think:

To nesměřuju úmyslně. To samo :mrgreen: Když ono to je dost provázaný, odpůrci očkování se většinou rekrutují z alternativních směrů. COž by tak nevadilo, ale když na tom staví argumentaci proti očkování, tak je odborníci prostě vážně brát nebudou.

S tím inzulínem, to je hrozný případ, ale kde je ta hranice? ELeková a spol taky vykládají podobné nesmysly. Jen neočkováním nikoho nezabijou, homeopatiky autismus nevyléčí, ale ani neotráví, tak to není tak nebezpečný. Princip je stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 11:15
@zolycka píše:
Moji mamku vyléčil uznávaný léčitel Paseka na dálku a víra v tom teda nebyla…ovsem takovy skutecny lecitel je pouze jeden z nejmin tisice..bohuzel uz zemrel.. :,(

AHA, takže ona se s ním chtěla léčit, ale nevěřila v uzdravení? Malá naděje v ní musela přeci být, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.5.13 11:17
@asha píše:
@Baba Tak mne jde spis o to, kam to zas speje, kazdou diskuzi nasmerujes k tomu, jak lecitele rejzujou na nebohych pacientech… Ja si proste myslim, ze to je kazdyho volba :nevim: Pokud jsou rodice tak pitomi, ze si mysli, ze lecitel vyleci cukrovku a prestanou na jeho radu davat inzulin, je to tragicky, ale lidi takovi byli vzdycky. Asi se tomu da dost tezko zabranit :think:

Taky jsi to četla? Ještě teď jsem v šoku. :think:

@asha píše:
Tomu verim taky, ono to totiz neni zas tak jednoduchy necemu verit, da to praci, takze zadara to taky neni :mrgreen:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
7.5.13 11:19

@Baba Mně přijde zajímavý, že vědeckým studiím neočkovačky (obvykle) nedůvěřují, ale když se objeví pediatr, který je proti očkování, hned je to „autorita“ a "expert. Tahle selekce informací mě svým způsobem fascinuje, je to hodně lidský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
7.5.13 11:23

@asha já myslím že už ani nedoufala, s Pasekou to domluvila babička..ale jde o to, že nevěděla, kdy na ní bude „působit“..a když začal, tak popisovala že ji zalilo ohromný horko, který postupovalo od hlavy k nohám a od toho okamžiku se její stv začal rapidně zlepšovat…jinak zpětně popisuje, že jí bylo už tak zle, že bez ohledu na mě (bylo mi tak 10) si přále raději umřít… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
7.5.13 11:25

Bude parada az nejaka mamina bude v diskuzi hledat reakce na pediacel…
Jinak manzelovi lecitele taky pomohli-ma plnej zlucnik kamenu, nezbavil se jich, ape vhodnou kombinaci bylin je mu proste lepe a nemusi na operaci. A vubec v mem okoli je spoustu lidi „alternativcu“ nez lidi kteri veri klasicke medicine. I kdyby alternativa fungovala jako placebo, porad wi. myslim, ze to je lepsi, nez do sebe cpat nejakou chemii v podobe leku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.13 11:30
@Baba píše:
To nesměřuju úmyslně. To samo :mrgreen: Když ono to je dost provázaný, odpůrci očkování se většinou rekrutují z alternativních směrů. COž by tak nevadilo, ale když na tom staví argumentaci proti očkování, tak je odborníci prostě vážně brát nebudou.S tím inzulínem, to je hrozný případ, ale kde je ta hranice? ELeková a spol taky vykládají podobné nesmysly. Jen neočkováním nikoho nezabijou, homeopatiky autismus nevyléčí, ale ani neotráví, tak to není tak nebezpečný. Princip je stejný.

Jenze o tom ten zivot je. Ty si musis vybrat sama. Bud si vyberes, ze budes verit odbornikum, nebo pujdes jinou cestou. Bud budes pouzivat svuj rozum, nebo ho budes pouzivat jen nekdy, nebo vubec. Nerikam, ze neco z toho je jenom spatny nebo jenom dobry, zalezi na spouste veci. Stejne tak, muzu verit lekari, ze mi pomuze…a on mi misto toho ublizi. Stalo se mi a ne jednou.
Jinak mne osobne je jedno, jestli mne bude nejaky odbornik brat vazne nebo ne, to neni muj problem. Muj problem zacina a konci u toho, jestli musim nebo jen muzu ockovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.13 11:33

@Elilen Ja v soku nejsem, tyhle pripady tu byly vzdycky…a budou. Senzaci z toho delaji media. Je to tragedie, stejne, jako kdyz si nekdo nekoupi autosedacku a dite se mu KVULI tomu zabije v aute. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.5.13 11:37
@emari píše:
@Baba Mně přijde zajímavý, že vědeckým studiím neočkovačky (obvykle) nedůvěřují, ale když se objeví pediatr, který je proti očkování, hned je to „autorita“ a "expert. Tahle selekce informací mě svým způsobem fascinuje, je to hodně lidský…

A proc myslis, ze to tak funguje? Pro mne by bylo daleko jednodussi a lepsi, kdyby vakciny fungovaly tak, jak vetsina pediatru slibuje. A nemusela bych nic resit.
A vubec by mne daleko vic bavil svet, kde by vsem slo o lidi a ne jen o svuj vlastni prospech. Staci se podivat, jak to funguje ve farmaceutickym prumyslu a na jeho provazanost se systemem, s vladou…po celym svete. Jo, vsechno souvisi se vsim. A to se zminuju jen o tomhle oboru, abych se drzela tematu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek