Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
8.5.13 19:05

Včera mi došla odpověď od elekové, ta pani se s tim moc nesere co?
Dobrý den,
na to vitamíny stačit nebudou. Je třeba udělat detox vakcíny, ideálně homoepaticky. měla jsem takové děti a po detoxu pauzy přestaly. Máte-li zájem, zavolejte mi, 272681588.
Mimochodem, apnoická pauza znamená pokšození mozku, tedy reakci podléhající hlášení -encefalopatii a je kontraindikací dalšího očkování proti pertusi. Netahejte čerta za ocas a dítě dál neočkujte, minimálně do doby, než pauzy zcela ustanou. Uvědomte si, že kdybyste neměla alarm, možná by už bylo mrtvé.
nahlašte tu reakci sama na súkl a hygienu.
zdravím
Eleková

Jinak dnes mamča přijela, mluvila s nějakým homeopatem. Bude mi s malou domlouvat termín, pojedeme na detox. prej sem to na ní natáhla já, tím svým strachem…takže detox čeká i mně…takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.5.13 19:14

@afaxi Muzu se zeptat, v kolika mesicich jste ockovali? A jaka presne byla reakce? Kolik davek mate za sebou? Urcite jsi to tady uz psala, ale mam omezena data v mobilu a nez bych se k tomu dopatrala, mela bych po internetu… Moc dekuju. Mne Elekova taky vcera odepsala. Ona pise stroze, jasne a k veci. Pisou ji urcite desitky lidi a ma svoji prace az nad hlavu, takze setri cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
8.5.13 19:51

@sipulik je mi jasny ze nas je spoustu, kdm ji pise…ockovali jsme prvni davkou pediacel v necelych peti mesicich. Do 48 hod, nastqla v noci apnocicka. pauzq, do te.doby nikdy. Mala zacla spatne spat, usinala. v naruci, byla placriva. Zacina se pomalu rovnat…ted jeste podstoupime. detox
@kaštinka dekuju, je to des.to ockovani, cloveku je.z.toho spatne. co vse to muze.mit za. nasledky…at je tvoji male co nejlepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.5.13 21:34

@afaxi Mockrat dekuju za odpoved. Zitra napisu, co my… Hlavne at je tvoje beruska v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.5.13 11:34
@adam755 píše:
Jak nedá utišit, to to dítě řve až do smrti??
Neutišitelným pláčem chápu to, že nereaguje na utišování a zklidní se po nějaké době nějak samo od sebe. Toto probíhá u nás. Hlavně v noci, občas i přes den. Nebo jak jinak definuješ neutišitelný pláč?

V našem případě dítě hystericky ze všech sil řvalo, mělo široce otevřené oči, ale oči na rodiče ani na chrastící hračky nezaostřovalo a na podněty nereagovalo - cca 50 minut, až po padesáti minutách marných pokusů utišit ho přešel hysterický křik v normální pobrekávání a pak mi teprve dítko na rameni usnulo. (Začalo noc po hexavakcíně.) Podotýkám, že jsme ho celou dobu řevu chovali, mluvili na něj, běhali s ním po bytě, houpali na balónu, chrastili hračkama, tleskali… - marně, syn řval skoro hodinu jako by ho žral tygr zaživa.

Příspěvek upraven 09.05.13 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.5.13 11:39
@alifie píše:
V našem případě dítě hystericky ze všech sil řvalo, mělo široce otevřené oči, ale oči na rodiče ani na chrastící hračky nezaostřovalo a na podněty nereagovalo - cca 50 minut, až po padesáti minutách marných pokusů utišit ho přešel hysterický křik v normální pobrekávání a pak mi teprve dítko na rameni usnulo. (Začalo noc po hexavakcíně.) Podotýkám, že jsme ho celou dobu řevu chovali, mluvili na něj, běhali s ním po bytě, houpali na balónu, chrastili hračkama, tleskali… - marně, syn řval skoro hodinu jako by ho žval tygr zaživa.

Ježiš, to je hrozný. Chudáček malej. :hug: Doufám, že je to už lepšéí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.5.13 12:13
@marca46 píše:
Ježiš, to je hrozný. Chudáček malej. :hug: Doufám, že je to už lepšéí.

Já byla debil a věřila doktorce, že „některé děti jsou prostě plačtivější“, takže si tím prošli oba moji kluci. Starší (nyní sedmiletý) si to „vyžral“ a přeočkování v pěti letech ho zřejmě dorazilo - před začátkem detoxikace jeho chování a mluvení vypadalo jako by byl v prvním stadiu Alzheimerovy choroby, po několika měsících detoxikace (která teoreticky prý nemůže fungovat) už mluví normálně, už nemá problémy s vybavováním si slov. Teď vypadá jen jako by měl nějakou velice slabou poruchu autistického spektra (chová se v nečekaných situacích nestandardně - učitelky ve škole a v družině s tím mají trochu problémy). Ale a věřím, že za pár měsíců či let bude úplně v pořádku.
Mladší syn (nyní pětiletý) je zjevně bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.5.13 12:18

@alifie No hrůza. :cert: Hlavně že ta detoxikace pomáhá. Moc Vám držím palce. :hug: Bylo by fajn, kdyby mohl člověk věřit lékařům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.5.13 17:45

Tak uz je to za nami. Malej pri pichnuti trosku zabrecel, ale jinak dobry. Ted, po peti hodinach, je vpich bez reakce. Uvidime, jak to bude dal… Ale hrozne jsem se rozcilila ve chvili, kdy mi mudr rekla, ze na dalsi davku mame jit za mesic-pred odjezdem na Slovensko (jedeme 15.6.)!!! Nehlede na to, ze rozestup ma byt minimalne mesic (doporucuji se dva). Ale co jsem cetla, tak je mozne rozmezi mezi prvni a druhou davkou 2 az 6 mesicu. Takze mam v planu naockovat booster az v zari. Co si o tom myslite vy? Mudr ze me udelala idiota, kreslila mi silu protilatek podle mesicu po prvnim vpichu a nakonec mi rekla, ze absolutne nechape, ze se do toho vubec odvazuju mluvit a ze bych si o tom mela neco precist. Pritom moc dobre vi, ze se ockovanim zabyvam a mam nacteno co jde… No vytocila me pekelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.5.13 17:46

Tak uz je to za nami. Malej pri pichnuti trosku zabrecel, ale jinak dobry. Ted, po peti hodinach, je vpichbez reakce. Uvidime, jak to bude dal… Ale hrozne jsem se rozcilila ve chvili, kdy mi mudr rekla, ze na dalsi davku mame jit za mesic-pred odjezdem na Slovensko (jedeme 15.6.)!!! Nehlede na to, ze rozestup ma byt minimalne mesic (doporucuji se dva). Ale co jsem cetla, tak je to rozmezi mezi prvni a druhou davkou 2 az 6 mesicu. Takze mam v planu naockovat booster az v zari. Co si o tom myslite vy? Mudr ze me udelala idiota, kreslila mi silu protilatek podle mesicu po prvnim vpichu a nakonec mi rekla, ze absolutne nechape, ze se do toho vubec odvazuju mluvit a ze bych si o tom mela neco precist. Pritom moc dobre vi, ze se ockovanim zabyvam a mam nacteno co jde… No vytocila me pekelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.5.13 17:46

Tak uz je to za nami. Malej pri pichnuti trosku zabrecel, ale jinak dobry. Ted, po peti hodinach, je vpichbez reakce. Uvidime, jak to bude dal… Ale hrozne jsem se rozcilila ve chvili, kdy mi mudr rekla, ze na dalsi davku mame jit za mesic-pred odjezdem na Slovensko (jedeme 15.6.)!!! Nehlede na to, ze rozestup ma byt minimalne mesic (doporucuji se dva). Ale co jsem cetla, tak je to rozmezi mezi prvni a druhou davkou 2 az 6 mesicu. Takze mam v planu naockovat booster az v zari. Co si o tom myslite vy? Mudr ze me udelala idiota, kreslila mi silu protilatek podle mesicu po prvnim vpichu a nakonec mi rekla, ze absolutne nechape, ze se do toho vubec odvazuju mluvit a ze bych si o tom mela neco precist. Pritom moc dobre vi, ze se ockovanim zabyvam a mam nacteno co jde… No vytocila me pekelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.5.13 18:18

Což na to říct…na přeočkování bzch šla až jak budeš chtít…
hlavně že je malej v pořádku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
9.5.13 20:29

Petráš z vakcíny net u hexy psal, že mezi základními dávkami je rozpětí min mesic a nejdéle pul rok a preockovani mezi základní a posilující dávkou minim. půlrok a nejvíc rok. Napsala bych Petrášovi. MUDr to pak předala.
At je mimi v pořádku. :hug:

• Citovat
  • Upravit
48
9.5.13 20:40
@kaštinka píše:
Petráš z vakcíny net u hexy psal, že mezi základními dávkami je rozpětí min mesic a nejdéle pul rok a preockovani mezi základní a posilující dávkou minim. půlrok a nejvíc rok. Napsala bych Petrášovi. MUDr to pak předala.
At je mimi v pořádku. :hug:

Presne to udelala kamaradka a napsal ji to samy :) A taky mam v planu ji to vytisknout a prinest, kdyz je tak spatne informovana… :D Mockrat dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
9.5.13 21:05

@sipulik i v očkovacím centru mi říkali - co jsem věděla z publikace Petráše: Co by rodiče měli vědět o očkování - že mezi základními dávkami se doporučují 2 měsíce a maximum je 6 měsíců. Takže by mě ani nenapadlo jít na druhou dávku v červnu a navíc před dovolenou. Uvažovala bych o půlce července, pokud nebudou hnusná vedra, anebo klidně o tom září, záleží, v jaké kondici bude malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek