Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
10.5.13 06:58

Tak v noci mel prcek teplotu, byl celej zpocenej a hicoval. Nekolikrat jsem k nemu vstavala, protoze se prevaloval a mrucel. Ale nikdy se uplne neprobudil. Bojoval s tou vakcinou jako drak. Az do 3/4 na 7 spinkal u sebe v postylce, coz je u nas rekord. Ted si dal ode me mlicko a jeste usnul. Az se vzbudi, tak zkontroluju vpich, zmerim teplotu a uvidime. Snad bude dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
10.5.13 07:05

@sipulik To je mi líto. Snad mu bude brzy lépe. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.5.13 07:43

@sipulik nekdy rikaj, ze je ta teplota odpoved imunity no…nicmene preji at je brouckovi co nejdriv lepe. Nam sice houkal zase alarm, ale madam spala tak na kraji a tak tvrde s dychala podle meho hodne melce ze to poduska nemela. sanci zachytit. Do lodra. nebyla kdyz sem na.ni koukala a kdyz sem ji pretocila na zada.tak spala. vesele dala normapne. dychala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka81
31.5.13 09:21

Zdravím, i já zvolila místo klasické hexy Pediacel a začla očkovat v 10-ti měsících. 1. dávka očkování proběhla včera, půl den v pohodě, v noci hodně časté záchvaty řevu, který nešel utišit ani v náručí, ani prsem, teplota a rýma s kašlíkem. Snad to bude brzy dobré. Po jaké době Vám odezněla negativní reakce na vakcínu?

• Citovat
  • Upravit
2414
4.6.13 08:38

Tak zejtra jdeme na půlročku, tak budu řešit s Dr. neočkování…snad mě popdpoří. Sice sama zatím navrhla minimálně půlroční odklad, ale uvidíme jak se postaví k úplnému neočkování…jinak u nás odezněli všechny příznaky tak do 14 dnů-špatná nálada, špatné spaní atd atd. Byl u nás ten homeopat, nebo jak ho nazvat…nakonec jsme detox nepodstoupili, neb po rozhovoru s ním sem si uvědomila, že částečně za ty reakce můžu taky já, tím svým strachem. Matka s dítětem má prostě silné pouto a na prcka přenáší tolik že si to snad ani nemusíme souhlasit. Tohle sem věděla, ale nenapadlo, že tím můžu ypůsobit tohle…ať sou miminka bez reakcí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.6.13 08:54

@afaxi Držím palce. Nám doktorka také schválila odklad do půl roka. Když jsme v půl roce řekli, že ještě očkovat nechceme, byla trošku nepříjemná.
S tím propojením matky a dítěte - jedna paní mi řekla, že naše nesnášenlivost s tchýní má na dceru velmi negativní vliv. Mé emoce jí navadí, protože jí chráním, ale emoce tchyně na ní strašně působí a pokud se něco nezmění, dcera může díky negatovním vlnám, které tchyně pouští na mě, vážně onemocnět. :( A to byla žena, která o našich rozporách vůbec nevěděla. Nevím, co mám dělat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.6.13 10:07

To ti neporadím…bohužel…jak tu byl ten chlapík, tak jsme řešili nekonečné téma babičky…potom co jsem si s nim o tom promluvila sem je i s mým tátou pozvala, nepřijeli, že až budou mít čas tak přijedou…je to 14 dní…neozvali se…já sem udělala maximum, zavřela sem za tím dveře..to je jediná možnost, ale šla sem k téhle možnosti hodně dlouho…ale pomohlo mi popovídat si o tom s někym úplně cizím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.6.13 10:28

@afaxi Snad brzy naleznu také nějaké řešení. Hodně mě to oslabuje.
Zítra napiš, jak jsi to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.6.13 14:10

@Elilen také mě to vyčerpávalo…dva roky…ale prostě sem se rozhodla, že už to řešit nechci, pozvala sem je a teď už to je jejich problém…přeju a´t se to brzo vyřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
versatilka
4.6.13 22:01
@afaxi píše:
Tak zejtra jdeme na půlročku, tak budu řešit s Dr. neočkování…snad mě popdpoří. Sice sama zatím navrhla minimálně půlroční odklad, ale uvidíme jak se postaví k úplnému neočkování…jinak u nás odezněli všechny příznaky tak do 14 dnů-špatná nálada, špatné spaní atd atd. Byl u nás ten homeopat, nebo jak ho nazvat…nakonec jsme detox nepodstoupili, neb po rozhovoru s ním sem si uvědomila, že částečně za ty reakce můžu taky já, tím svým strachem. Matka s dítětem má prostě silné pouto a na prcka přenáší tolik že si to snad ani nemusíme souhlasit. Tohle sem věděla, ale nenapadlo, že tím můžu ypůsobit tohle…ať sou miminka bez reakcí :hug:

Tohle by se tu mělo tesat do kamene! Je to přesně tak!!

• Citovat
  • Upravit
15977
4.6.13 22:15

@afaxi Takže jsi je odstřihla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.6.13 07:19

@Elilen neodstrihla. Ono je to na delsi povidani, hrajou v tom roli penize, pozemek… Babicce bohuzel dluzime, a sami jsme se dostali do financni tisne. Je to slozite, ona se asi citi ukrivdena, je nejvetsi chudinka…ja s tim bojovala, trpela sem tim ze za to muzu ja. Ten chlapik mi konecne pomohl otevrot oci, ze ja za to jemuzu, jenom sem uplatnila sva prava, babicce sme nabidli kompenzaci. A to ze ona se citi ublizena je v tuhle chvili jeji problem. Ja ji pozvala, rekla sem jo ze samosrejme muze. kdykoliv prijer. Ale to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
5.6.13 09:36

Omlouvám se, mělo to být do jiné diskuze :zed:

Příspěvek upraven 05.06.13 v 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
5.6.13 10:18

@Ango O tom jsem již četla. Proto děláme jogurty a jiné mléčné výrobky doma.

• Citovat
  • Upravit
2414
5.6.13 12:24

@Ango jeee nakopíruj to sem ještě jednou, nebo mi pošli SZ, já si to četla narychlo v mobilu…
Jinak jsme zpět z půlročky a mám podepsaný neočko papír…doktorka se strašně divila, řekla, že je škoda té první dávky…že pokud se rozhodnu doočkovat, muselo by to jít znovu všechny dávky…no ale netlačila mě do ničeho, dala mi kázání, jak nemáme chodit do nákupáků, veřejných prostředí atd atd…takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek