Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19503
7.6.13 13:05
@asha píše:
@marca46 Co tolik? :lol: Ockovali mne ve 14ti, jestli myslis tohle ;)

Jo myslím. :lol: Tomu Dr., co mě šil ten prst se zdálo 8 let moc. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 13:06
@Perm píše:
Tak jsme dnes byli u nové doktorky. Ještě teď rozdejchávám rozdíl oproti té staré, ta ani nevěděla co Pediacel je. Tahle ho má dokonce v ordinaci a nemusím ho shánět po lékárnách!!! Evidentně se vyplatí hledat když člověk není spokojený s lékařem. Bavili jsme se o béčkové žloutence, řekla jsem jí že je to podla mě kravina očkovat kojence tímto a ona mi na to přikyvovala že má stejný názor a že v Americe se prý očkují už novorozenci béčkem 8o A prý to teď už není tak že se musí neočkovaní béčkem doočkovat v 11 letech že je to na zvážení ale že ona si myslí že to potřeba není pokud člověk nemá doma feťáka :mrgreen: No super doktorka přesně takovou jsem hledala.

Jééé, tak to moc gratuluju k takové lékařce. Super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.13 13:08
@marca46 píše:
Jo myslím. :lol: Tomu Dr., co mě šil ten prst se zdálo 8 let moc. :lol: :lol:

Tak to by ze mne dostal zachvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 13:21
@asha píše:
Tak to by ze mne dostal zachvat :mrgreen:

Jo, to by s ním švihlo o zem. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
7.6.13 21:36

@Perm Gratuluju k dr.!!

@Elilen píše:
Pitomosti? Cože?? Ve mně neplují mikroponorky? 8o

Dnes jsem ráno pouštěla dceři dva díly. Ten jeden byl o leukémii. Zrovna tady bych neřekla „dobře se na to kouká“.
Ale jinak jsem za, že je tam celkem dost bludů a polopravd (mikroponorky jsou zábavné, některé bludy ne).

@Mamango Pediatři nevidí nebo nechtějí vidět rozdíl mezi vakcinami. Ono je to totiž nejpohodlnější.

Holky, v Břeclavi si to užijte a chce se mi říct: natřete jim to. Přece se už konečně musí něco stát… máme 23 let svobodu, bohužel jen v něčem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sv.kikina
9.6.13 16:17

Neni pravdou, ze reakce muze byt stejna, nebot v Pediacelu je mensi davka hliniku a myslim, ze tam chybi nejake atb, ktere se do hexy dava, jedna se o setrnejsi vakcinu. Navic je mozne dite nechat naockovat ve 2 letech vak. Na hepatititiu typu B, kdy v tomto veku je lepe tolerovana a dle vyrobce se vytvori i vetsi mnozstvi protilatek. Celkove. Je Pediacel doporucovan nedonosenym detem, alergikum apod.

• Citovat
  • Upravit
15977
9.6.13 16:29

Holky, co byly na přednášce, mohly byste mi napsat, co se tam řešilo? Nechci zašpinit toto téma jiným a tak jsem v podsložce Očkování založila diskusi. Prosím, napiště mi tam, jak přednáška probíhala, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
10.6.13 13:39

@Elilen - ja jsem videla jen cast, pak jsme se s manzelem vystridali. Maly to bojkotoval a nechtel byt v sale. Klasika Dr Prymula nejake grafy o ockovani, vymiceni nemoci diky ockovani, obrna se u nas bude ockovat i kdyz u nas uz x let neni, protoze je jeste v x statech na svete - rovnikova Afrika, Indie atd. Ockovani bude dale povinne, protoze by klesla proockovanost. Dr Elekova - povidala o skodlivosti ockovani a umrtich, o vymizeni inf nemoci diky lepsi hygiene atd. To jsem videla jen cast. Dale dotazy a rady pravnicky. Natacela to snad CT a jeste nekdo, melo by to byt na youtube. Jinak vice info na neodko maminkach. probira se to tam uz od soboty. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
10.6.13 13:42

@Perm To ti moc zavidím a gratuluju k takové doktorce, já takovou zatím nemůžu sehnat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
10.6.13 13:52
@Ango píše:
POUŽÍVÁ SE „ZVÍŘECÍ“ STŘEVNÍ MIKROFLORA DO MLÉČNÝCH VÝROBKŮ DANONE!!!
Actimel, jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje E1442 - geneticky modifikovaný kukuřičný škrob, … ničí slinivku… Nebezpečné škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných mléčných výrobcích, ale také v kečupech a majonézách.

Ing. Jiřina Charvátová
vedoucí střediska laboratoří

• nejoblíbenější jogurty nejsou jogurty, ale zahuštěná obarvená hmota, která mléko neviděla ani z vrtulníku. Když jsem dělala analýzu bifidobakterií, zjistili jsme na laboratorních testech, že bifida v dlouho trvanlivých jogurtech jsou zvířecího původu tedy Bifidus esencis. Je to nejčastěji bifidus avicenc a ten skutečně není našemu tělu vlastní - je izolován z kachen a dobře a dlouho přežívá.

Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury a to proto, že určitý počet bakterií je schopen projít žaludkem a dojít do střev a u imunitně oslabených jedinců byly pozorovány časté výskyty tumorů např. je to ze studie z USA, kterou jsem použila ve své diplomové práci na téma bifidobakterie. Také tyto nelidské bakterie mohou nahradit původní mikroflóru a způsobovat průjmy. Osobně doporučuji jogurty ve skle jihočeské nebo Holandia bílé a to ovoce si přidat své. Acidofilní mléko Kunín bílé.
U modifikovaných škrobů z kukuřice stejně jako u transgení kukuřice dělal výzkum můj profesor na VŠ a zjistil, že v 5 generaci potkanů je tak otřesný výskyt mutací a od 3 výskyt nádorů, že do nás vždy hřímal, že je naší povinností nepustit to do naší země… bohužel je to tu.

Toto klidně můžete poslat známým mám na to diplomku a represí od Danone se nebojím.

MUDr. Dagmar Rašková
Lékařka, Ambulance lékařské genetiky
GENNET, s. r.o.

Kostelní 9, 170 00 Praha 7
Tel: +420 222 313 000
Mobil: 723 443 021
www.gennet.cz

Ale ženský, notak, vážně tomu věříte? Vždyť je to podvodný e-mail!!

http://www.hoax.cz/…erni-jogurt/

Nevěřte všemu, co se píše… Někdy je lepší používat hlavu.

• Citovat
  • Upravit
15977
10.6.13 13:57

@Moodymare Děkuju moc. Já se od té diskuse nechci moc cpát, asi už se tam všichni znají, připadala bych si jak vetřelec. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
10.6.13 13:57
@adam755 píše:
Ale ženský, notak, vážně tomu věříte? Vždyť je to podvodný e-mail!!

http://www.hoax.cz/…erni-jogurt/

Nevěřte všemu, co se píše… Někdy je lepší používat hlavu.

a vždyť my víme, že je to hoax!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
10.6.13 14:03

@Elilen Jestli myslíš neocko diskuzi, je vítán každý :*

• Citovat
  • Upravit
adam755
10.6.13 14:07

Tak to je dobře, už jsem se lekla, že tady tomu někdo věří…

• Citovat
  • Upravit
171
11.6.13 08:21
@Elilen píše:
@Moodymare Děkuju moc. Já se od té diskuse nechci moc cpát, asi už se tam všichni znají, připadala bych si jak vetřelec. :D

já se tam nacpala taky nedávno a holky jsou tam moc fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek