Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Draculka Ahoj,co to je za bludy, v jedné lékárně jsem ho měla za 860,–a druhou dávku v jiné za 960,–,k tomu mi ještě 1500,–přidává pojištovna na očkování, takže mě tobude stát celkem jen jednu dávku v podstatě, mám 205,jinak doktoři říkají stále to samé, totéž nám, černý kašel, pak úmrtí, ale neustoupila jsem a odsunula až po 9m…očkování proběhlo v pohodě, žádné reakce!
@silwuschka - uz mate I po druhe davce a v poho? Muj malej uz mel byt taky davno mrtvej, protoze nebyl ockovanej ve 3 mesicich. A jeste neni, ted mu lezou zuby a hlavne bude mit brachu, takze stres navic. Uvidime jak na tom bude na jare a pripadne zacnem.
@Moodymare Ahoooj Moody, nene, mám jí v lednici, ted měla 6 nemoc a měly jsme jít zítra, mám to odložené! Ale jinak se mi hodně ulevilo po té první vakcíně, že nic nebylo… ![]()
@silwuschka - tak to je moc dobre, ze zadne trable nebyly.
Tak at to tak pokracuje s dalsi davkou, az bude potreba a mala zdrava, drzime palce. ![]()
@Moodymare jé gratuluji k budoucímu přísrutku, jinak co budete očkovat nakonec vy?
@verusav - diky.
Vypada to na pediacel kvuli skolce. Samotnou trojkombinaci by nam asi nepotvrdila jako ockovany dite. ![]()
@Moodymare a dodatečně gratuluji k budoucímu synáčkovi, ať vše jde dobře! ![]()
Holky jen hlásím, že jsme po druhé dávce Pediacelu - včera - odpolko trošku zvýšená teplota a byla unavená, tak jsem hodně chovala, usnula navíc ještě navečer jednou, v noci vše ok a dnes taky…tak ťukám…ale dělala jsem zas tu autovakcínu z té ampule… ![]()
@rychnov3 díky,díky, ted máme na půl roku pokoj, pak zas bude boj s MMR… ![]()
@silwuschka - tak to je super! Hlavne at je po ocku klid.
Prijde mi, ze to snad holky snasi lip nez kluci, anebo je to jen nahoda. Kazdopadne jsem moc rada, ze to mala takhle hezky zvlada. ![]()
@Moodymare co vy, budete teda očkovat? Dneska jsem si zase psala s Elekovou, ohledně tetanu a ta, když by něco, tak by si vybrala TD Rix jenže ten u nás není možný, pak babo rad
@verusav - pored asi ten pediacel, nic min by nam nepomohlo do skolky, bohuzel. Ted mame mladocha druhy tyden doma z porodky a starsi je s nim ok, akorat mu lezpu zuby. Takze az bude po stresu a zubech tak asi naockujem, ale vubec se mi do toho nechce. ![]()