Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Alca99 Ano, mas pravdu http://www.vakciny.net/…RIX%20PI.pdf
Ale co jsem nasla, tak je i Infanrix Polio a ten je dle googlu dostupny na Slovensku… a je registrovany i u nas.
Ahoj, ráda bych obnovila tuto diskuzi, za dva týdny nás čeká očkování, z kterého nejsem dvakrát nadšená, ale neočkovat bych si zase neriskla.Jen se chci zeptat, mám právo odložit očkování třeba až na 6.měsíc dítěte? A můžu říct, že chci očkovat Pediacelem a ne Hexou? Já jen abych byla vyzbrojená informacemi až se půjdu s dr. domluvit
Ano na obe vase otazky. Ja jsem posunula 1. davku az na 15. mesic a syn mel reakce stejne…
@anda.04 Ahoj,já odložila na 10měsíců, vydobila si Pediacel a máme za sebou 2 dávky, vše OK a poslední třetí bude v červnu…ted píšu papír na odklad MMR…hodně štěstí… ![]()
@marca46 ahojík,můžu se zeptat, zda jsi už holčičku nechala očkovat?
@silwuschka píše:
@anda.04 Ahoj,já odložila na 10měsíců, vydobila si Pediacel a máme za sebou 2 dávky, vše OK a poslední třetí bude v červnu…ted píšu papír na odklad MMR…hodně štěstí…
@Moodymare AHojík, a co vy, už byl Pediacel nebo ještě odklad?
@verusav píše:
@marca46 ahojík,můžu se zeptat, zda jsi už holčičku nechala očkovat?
Ahooooj
určitě můžeš.
Máme zatím odklad do 2 let a pak budeme teprve debatovat.
Jestli to není tajné,
jak jste na to vy?
@marca46 Já jsem slíbila mudrovi, že se přes říjen ozvu, pak jsem to opět odložila kvůli exému, ten má pořád, zatím doufám, ž e to třeba odezní, budu řešit přes bylinky, dva roky jsou za rohem a tak přemýšlím, jestli dát nebo nedat, zatím se mi spíše lépe jeví Pediacel
@verusav Aha, přeju ať malou přestane ten ekzém trápit. Já se děsím toho, že zase budu řešit očko.
![]()
Přeju ať se dobře rozhodnete. Taky jsem přemýšlele o Pediacelu, ale teď si říkám, jestli nebude jen tetanus.
![]()
@marca46 už mi z toho upřímně hrabe, holt dva roky řeším tohle hodně a zatím jsem na vážkách, fakt že jo, už zvažuji fakt možné i nemožné, ale dva roky už bude mít teď a tak bych už to chtěla rozřešit, jak jste na tom s nemocností? Malá měla asi v září dva dny trošku kašel a trošku rýmu, tot vše ![]()