Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ango píše:
Omlouvám se, mělo to být do jiné diskuzePříspěvek upraven 05.06.13 v 10:29
To mi nějak uniklo o těch jogurtech. Můžeš mi prosím poslat odkaz. Děkuji ![]()
@afaxi Je super, že to vzala takhle.
My chodíme s malou úplně všude.
@marca46 píše:
To mi nějak uniklo o těch jogurtech. Můžeš mi prosím poslat odkaz. Děkuji
To mě taky zajímá Ango! ![]()
@Elilen ja s ni lezu od sestinedeli po vsech certech. Mala mela dva dni malinoou rymicku, jinak ji nic neni…:) kdyz pak slysim jak sou ockovane deti porad nemocne…
@afaxi @Elilen taky chodím s malou všude a zatím ťuk, ťuk neměla ani rýmu, kašel prostě nic. Holky v okolí co mají děti očkované furt chrchlou. Tak teda nevím, jestli je to tím neočkováním. ![]()
@afaxi @marca46 Eli je také zdravá a ostatní očkováný děti jsou jedna nemoc za druhou.
Určitě očkování souvislost má.
@marca46 Ty máš novou profilovku! Já myslela, že je mezi náma nová neočko mamina. ![]()
Jestli to ma nejakou souvislost asi nebude nikde podlozene, ale ja si myslim ze jo…jinak ja teda malou pristi rok na kare, az bude choeici necham naockovat tetanem…to si myslim ze je vhodny, odyz zijeme u haracku a budeme se spolu rypat v zemi. A zbytek nemoci, i jak me rekla mudra, se da lecit…ale nase Toni je a bude zdrava, coz by neco chytala…
@Elilen Jo, mám novou. Jsi teda všímavá.
Na přednášku do Břeclavi s sebou „potáhnu“ kamošku potenc. maminku, tak třeba nás brzo bude víc.
A vy máte dnes 11 měsíčků, tak gratulace.
![]()
Tak co se týká rýmy, tak tu jsme před očkováním měli 2× a šestou nemoc. Po očku zatím nic. Myslím že to bude spíš i o tom že maminky co řeší očkování řeší i otužování, zdravá jídla apod. Nebo alespoň co jsem si tak z okolí všimla.
@Perm Já to srovnávám se synem, ten byl po očkování v porodnici furt na hromadě. Ve třech týdnech antibiotika a nemohl se z toho vyhrabat až do dvou let. S malou chodím víc ven mezi lidi a je naprosto zdravá. Stravu má normální nic extra. ![]()
POUŽÍVÁ SE „ZVÍŘECÍ“ STŘEVNÍ MIKROFLORA DO MLÉČNÝCH VÝROBKŮ DANONE!!!
Actimel, jako mnoho dalších produktů Danone, obsahuje E1442 - geneticky modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo… ničí slinivku… Nebezpečné škroby jsou obsaženy nejen v kultivovaných mléčných výrobcích, ale také v kečupech a majonézách.
Ing. Jiřina Charvátová
vedoucí střediska laboratoří
Některé státy mají zákaz používat jiné než lidské kultury a to proto, že určitý počet bakterií je schopen projít žaludkem a dojít do střev a u imunitně oslabených jedinců byly pozorovány časté výskyty tumorů např. je to ze studie z USA, kterou jsem použila ve své diplomové práci na téma bifidobakterie. Také tyto nelidské bakterie mohou nahradit původní mikroflóru a způsobovat průjmy. Osobně doporučuji jogurty ve skle jihočeské nebo Holandia bílé a to ovoce si přidat své. Acidofilní mléko Kunín bílé.
U modifikovaných škrobů z kukuřice stejně jako u transgení kukuřice dělal výzkum můj profesor na VŠ a zjistil, že v 5 generaci potkanů je tak otřesný výskyt mutací a od 3 výskyt nádorů, že do nás vždy hřímal, že je naší povinností nepustit to do naší země… bohužel je to tu.
Toto klidně můžete poslat známým mám na to diplomku a represí od Danone se nebojím.
MUDr. Dagmar Rašková
Lékařka, Ambulance lékařské genetiky
GENNET, s. r.o.
Kostelní 9, 170 00 Praha 7
Tel: +420 222 313 000
Mobil: 723 443 021
www.gennet.cz
@Ango Fuj, pěkně si mě vyděsila. Kupuju bílou holandii a choceňáky, tak snad tam nic podobného není. ![]()
A díky. ![]()