Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kaštinka
31.1.13 20:27

@marca46 Můžeš si objednat testery :kytka: Naše děti exemy nemaji, ale rady se něčím mažou samy a u tohoto jim jejich chutě dovolím. Preparáty totiz překrásně voni. Pokud bys chtěla fundovanejsi radu, pan Hadek na maily odpovídá rychle a co doporučí, tak na kožní problemky funguje. Držím palce. :dance:

• Citovat
  • Upravit
19503
31.1.13 20:29

@kaštinka dík, můžeš mi poslat jeho mailovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 20:33

http://www.karelhadek.eu/cs/
Poradna@karelhadek.eu

• Citovat
  • Upravit
19503
31.1.13 20:35

@kaštinka Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 20:42

Rádo se stalo. :andel:

• Citovat
  • Upravit
19503
31.1.13 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
1.2.13 21:58

Holky, nezjišťovala jste náhodou některá, jestl je mozné chování posunout ještě dal? V pribal. letaku je, ze je az pro děti do 4 let. Tak kdybych zacala očkovat třeba az po roce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
1.2.13 22:13
@BM2 píše:
Holky, nezjišťovala jste náhodou některá, jestl je mozné chování posunout ještě dal? V pribal. letaku je, ze je az pro děti do 4 let. Tak kdybych zacala očkovat třeba az po roce???

Podle mě to jde a je to v souladu se zákonem. Vyhláška mluví o hexe, že se musí doočkovat do 18 měsíců, ale Ty využiješ svého práva na volbu jiné očkovací látky uvedeného v zákoně, tudíž Ti může být vyhláška ukradená a řídíš se informacemi od výrobce. Tak to alespoň chápu já. Můžeš zkusit napsat Petrášovi do poradny na vakciny.net, odpovídá rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
2.2.13 11:38

@BM2 @aiko24 Jo, to by mě taky zajímalo. Nejradši bych očkovala až třeba ve třech letech. Psala jsem na ministerstvo zdravotnictví teď. Pokud odpoví, dám vědět. Ještě napíšu Petrášovi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
2.2.13 11:46
@marca46 píše:
@BM2 @aiko24 Jo, to by mě taky zajímalo. Nejradši bych očkovala až třeba ve třech letech. Psala jsem na ministerstvo zdravotnictví teď. Pokud odpoví, dám vědět. Ještě napíšu Petrášovi. :)

Tak při nejhorším bys porušila vyhlášku a zaplatila pokutu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
2.2.13 12:07

@aiko24 Doufám, že by to bylo při nejhorším „jen o pokutě“. Pediatři prý vyhrožují odebíráním dětí. :evil: :? :| Jsem slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
2.2.13 12:39

@marca46 to budeš hodná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
2.2.13 12:41
@marca46 píše:
@aiko24 Doufám, že by to bylo při nejhorším „jen o pokutě“. Pediatři prý vyhrožují odebíráním dětí. :evil: :? :| Jsem slyšela.
jo takze kdyz támhle ublizuji dětem, prchají jim napínacky do nohou atd, tak se to neřeší a kdyz chci pro díte to nej tak mi ho seberou!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
2.2.13 13:17
@BM2 píše:
jo takze kdyz támhle ublizuji dětem, prchají jim napínacky do nohou atd, tak se to neřeší a kdyz chci pro díte to nej tak mi ho seberou!!!

No, bohužel to v našem státě takhle je. Holky, nevím, co je na to pravdy, ale bylo to i v TV. Nevím, jestli jste viděly tu reportáž asi před dvěma lety, jak rodičům sebrali holčičku právě z důvodu, že rodiče nenechali očkovat. Nakonec to bylo u soudu a holčičku jim vrátili, ale nevím za jak dlouho a jestli jí náhodou nenaočkovali. :evil: Já bych teda nepřežila, kdyby mi za asistence policie odvezli malou a nechali naočkovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BM2
112
2.2.13 13:30

To je strašný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...