Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
7.2.13 10:11

Tak ted mám holky dilema. Chtěla jsem první dávku dát až v těch 10-12 měsících, ale jedeme v srpnu na dovolenou do Chorvatska. :think:
Tak uvažuji dát jí tedy tak, aby ty dvě už měl :think: To by znamenalo dát v květnu a v červenci-to mu bude 7 a 9 měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.2.13 11:52
@Perm píše:
Teď je malýmu 6 měsíců, očkovat budu asi až kolem 9 měsíce. Teď v odbě chřipek mi to připadne jako zbytečný risk, navíc čím později tím líp :-)

Já bych nejdřív až po roce života. :) Ale i těch 9 je lepší než 9týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.2.13 11:58

@mari1912 No, to je rozhodování pod tlakem. Jen můj osobní názor. Já bych na dovolenou nejela letos ale až příští rok. Dítě je víc než dovolená nehledě na to, že by jste si to příští rok víc užili i maličký. Nic vám neuteče. ;) Ale to je jen můj názor. A ještě další věc, když bude naočkovaný sejně může onemocnět. Víš, že to není 100%ní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
7.2.13 12:08
@mari1912 píše:
Tak ted mám holky dilema. Chtěla jsem první dávku dát až v těch 10-12 měsících, ale jedeme v srpnu na dovolenou do Chorvatska. :think:
Tak uvažuji dát jí tedy tak, aby ty dvě už měl :think: To by znamenalo dát v květnu a v červenci-to mu bude 7 a 9 měsíců :zed:

Zase by pak jel na dovolenou chvíli po očkování, to je taky nic moc :nevim: Proč chceš očkovat před dovolenou? Mají v Chorvatsku hodně černého kašle nebo něco? A jedete autem nebo letadlem? U letadla bych se bála víc. Ale teda já věřím spíš tomu, že očkování dítěti na nějakou dobu rozhodí imunitu, takže bych se víc bála jet s čerstvě naočkovaným než s neočkovaným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
7.2.13 12:11

Partner přišel, že už to zarezervoval :zed:
A jedeme autem-no trochu jste mě uklidnily, začala jsem být zoufalá, že by to mělo být jinak, než jsem původně chtěla
Nevím jak je to tam s černým kašlem, spíš, že je tam tolik lidí a tolik národností :nevim: To mě mírně znervoznělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.2.13 12:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
7.2.13 13:37
@mari1912 píše:
Partner přišel, že už to zarezervoval :zed:
A jedeme autem-no trochu jste mě uklidnily, začala jsem být zoufalá, že by to mělo být jinak, než jsem původně chtěla
Nevím jak je to tam s černým kašlem, spíš, že je tam tolik lidí a tolik národností :nevim: To mě mírně znervoznělo

Klid, nejedete někam do Asie nebo do Afriky :mrgreen: a pokud autem, tak bych to neřešila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.2.13 14:09

@aiko24 Můžu se tě zeptat, kdy budete očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
7.2.13 14:44
@marca46 píše:
@aiko24 Můžu se tě zeptat, kdy budete očkovat.

Pokud vůbec, tak dáme jen tetanovku, nejdřív ve dvou letech, ale spíš později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.2.13 14:47

@aiko24 A co na to vaše Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
7.2.13 15:36
@marca46 píše:
@aiko24 A co na to vaše Dr.?

No doktorku jsme museli jednou změnit 8) a nová v pohodě, podepsali jsme reverz a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.2.13 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
8.2.13 09:58
@marca46 píše:
Já bych nejdřív až po roce života. :) Ale i těch 9 je lepší než 9týdnů.

No chcem se vlézt do očkování do roka a půl jak je to v zákoně, už sme těch dohadů ohledně očkování měli dost a nechci zas poslouchat další jsem z toho už dost unavená. Myslím že tohle je rozumnej kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
8.2.13 10:50

@Perm Já zatím žádné velké dohady nezažila a tak to zatím moc neřeším. Pokud bych to chtěla taky zvládnout podle zákona, očkovala bych 10,12 a 18m. MMR bych odložila asi až na pubertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
8.2.13 13:31

MMR budu odkládat určitě co to půjde, radši bych aby syn dostal přiušnice a měl přirozenou imunitu, navím je to očkování na který jsem četla nejhorší reakce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek