Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19503
3.2.13 14:01
@mari1912 píše:
@marca46
Tak na to bych jí odpověděla, jestli si myslí, že diabetes u tvého dítěte je málo, když zná jen teplůtku :pocitac:Jinak séra má dobu jedovou, tak až jí přečte zkusím si jí půjčit

Jenž tady nikdo nevěří tomu, že očkování může způsobit takovou paseku. :evil: Ta doba jedová bude taky dobrá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.2.13 15:00

@marca46 Ahoj, promiň, že neodepisuju. :-/ Já teď mám minimum času. A scener nefunguje. Knížka Očkování Pro a proti mi přišla nejlepší. Je to takové přehledné. Ale Varovné signály neo Doba jedová jsou taky dobré.

My už jsme na 99% rozhodnutí na Pediacel v roce. Ale tak nějak bych chtěl ještě dýl. Třeba až ve dvou letech. :D Ale to mi doma neprojde, některých nemocí se bojí, což chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
3.2.13 15:19
@Elilen píše:
@marca46 Ahoj, promiň, že neodepisuju. :-/ Já teď mám minimum času. A scener nefunguje. Knížka Očkování Pro a proti mi přišla nejlepší. Je to takové přehledné. Ale Varovné signály neo Doba jedová jsou taky dobré.My už jsme na 99% rozhodnutí na Pediacel v roce. Ale tak nějak bych chtěl ještě dýl. Třeba až ve dvou letech. :D Ale to mi doma neprojde, některých nemocí se bojí, což chápu.

Ahojky, v pohodě. Píšou, že třeba černý kašel má nejhorší průběh do půl roku. A z těch dalších, co se očkuje tu snad nic nechytí. Já pokud vůbec budu očkovat, tak až kolem tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lerry
4.2.13 07:38
@Elilen píše:
@marca46 Ahoj, promiň, že neodepisuju. :-/ Já teď mám minimum času. A scener nefunguje. Knížka Očkování Pro a proti mi přišla nejlepší. Je to takové přehledné. Ale Varovné signály neo Doba jedová jsou taky dobré.My už jsme na 99% rozhodnutí na Pediacel v roce. Ale tak nějak bych chtěl ještě dýl. Třeba až ve dvou letech. :D Ale to mi doma neprojde, některých nemocí se bojí, což chápu.

to už ale musíte asi doktorce podepsat nějaký reverz že? Si pořád říkám, že když zacneme očkovat do 10 mésíců, tak by dr mohla být v klidu, že se to stihne do těch vyhláškových 18měsíců. :think:

• Citovat
  • Upravit
whitehorse
4.2.13 09:15
@marca46 píše:
Jo, přesně tak, když jsem se ptala Dr., jaké jsou nežádoucí reakce, tak řekla, že o ničem neví, že se to snáší dobře a že neměla nikoho s reakcí, tak že douá, že nebudeme první. Tohle dítě si nenechám poškodit vakcínou!!! :cert: :evil:

přesně totéž sem já slyšela od té naší - že co očkuje, tak neměla žádné reakce. Ale že reakcí je vlastně i teplota (horečka) to už zapomínají. :evil:

• Citovat
  • Upravit
19503
4.2.13 09:57
@Lerry píše:
to už ale musíte asi doktorce podepsat nějaký reverz že? Si pořád říkám, že když zacneme očkovat do 10 mésíců, tak by dr mohla být v klidu, že se to stihne do těch vyhláškových 18měsíců. :think:

To určitě stihne naočkovat podle vyhlášky. Já budu ale chtít očkovat až tak ve třech letech. Možná vůbec. Ještě nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
4.2.13 09:59
@whitehorse píše:
přesně totéž sem já slyšela od té naší - že co očkuje, tak neměla žádné reakce. Ale že reakcí je vlastně i teplota (horečka) to už zapomínají. :evil:

Jj, bude to všude stejné. Každá změna oproti normálu je nežádoucí reakce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
5.2.13 17:28

Ahojky holky, tak jsme dneska byli u Dr. očkování máme odložené. Kupodivu Dr. to vzala v pohodě akorát říkala, že ona by měla strach aby malá nedostala černý kašel. Zato sestra nás vraždila pohledem, ještě že neumí očima vrhat nože. :lol: Jinak Dr. říkala až budete chtít, tak řekněte. Tak jen doufám, že se to do očkování obejde bez problémů. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
5.2.13 17:30
@marca46 píše:
Ahojky holky, tak jsme dneska byli u Dr. očkování máme odložené. Kupodivu Dr. to vzala v pohodě akorát říkala, že ona by měla strach aby malá nedostala černý kašel. Zato sestra nás vraždila pohledem, ještě že neumí očima vrhat nože. :lol: Jinak Dr. říkala až budete chtít, tak řekněte. Tak jen doufám, že se to do očkování obejde bez problémů. :pankac:

Tak to máš super doktorku, to je skvělé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
5.2.13 17:34

@aiko24 Jo, jsem fakt ráda. :) Ale mám strach. Kdyby malá onemocněla černým kašlem, tak za Dr. snad ani nemůžu jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
5.2.13 17:46

@marca46
:pankac:
a neonemocní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
5.2.13 17:49

@mari1912 V to doufám. :andel: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
6.2.13 10:56

Ahoj, také budeme očkovat Pediacelem, doktorka proti nic nenamítala, ale zítra si mám zavolat jestli ho bude schopná sehnat. Původně jsem odložila očkování na 6 měsíců, byl to boj s dr. Ale teď už nás bere jako ty co mají vyjímku a nyní na 6 měsíční kontrole jsem to zas posunula a doktorka to vzala v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
6.2.13 11:41

@Perm Ahoj a kolik je vám teď? Už budete očkovat? Jsem ráda, že nás přibývá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
7.2.13 10:00

Teď je malýmu 6 měsíců, očkovat budu asi až kolem 9 měsíce. Teď v odbě chřipek mi to připadne jako zbytečný risk, navíc čím později tím líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek