Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, nezjišťovala jste náhodou některá, jestl je mozné chování posunout ještě dal? V pribal. letaku je, ze je az pro děti do 4 let. Tak kdybych zacala očkovat třeba az po roce???
@BM2 píše:
Holky, nezjišťovala jste náhodou některá, jestl je mozné chování posunout ještě dal? V pribal. letaku je, ze je az pro děti do 4 let. Tak kdybych zacala očkovat třeba az po roce???
Podle mě to jde a je to v souladu se zákonem. Vyhláška mluví o hexe, že se musí doočkovat do 18 měsíců, ale Ty využiješ svého práva na volbu jiné očkovací látky uvedeného v zákoně, tudíž Ti může být vyhláška ukradená a řídíš se informacemi od výrobce. Tak to alespoň chápu já. Můžeš zkusit napsat Petrášovi do poradny na vakciny.net, odpovídá rychle.
@BM2 @aiko24 Jo, to by mě taky zajímalo. Nejradši bych očkovala až třeba ve třech letech. Psala jsem na ministerstvo zdravotnictví teď. Pokud odpoví, dám vědět. Ještě napíšu Petrášovi. ![]()
@marca46 píše:
@BM2 @aiko24 Jo, to by mě taky zajímalo. Nejradši bych očkovala až třeba ve třech letech. Psala jsem na ministerstvo zdravotnictví teď. Pokud odpoví, dám vědět. Ještě napíšu Petrášovi.
Tak při nejhorším bys porušila vyhlášku a zaplatila pokutu…
@aiko24 Doufám, že by to bylo při nejhorším „jen o pokutě“. Pediatři prý vyhrožují odebíráním dětí.
Jsem slyšela.
@marca46 píše:jo takze kdyz támhle ublizuji dětem, prchají jim napínacky do nohou atd, tak se to neřeší a kdyz chci pro díte to nej tak mi ho seberou!!!
@aiko24 Doufám, že by to bylo při nejhorším „jen o pokutě“. Pediatři prý vyhrožují odebíráním dětí.![]()
![]()
Jsem slyšela.
@BM2 píše:
jo takze kdyz támhle ublizuji dětem, prchají jim napínacky do nohou atd, tak se to neřeší a kdyz chci pro díte to nej tak mi ho seberou!!!
No, bohužel to v našem státě takhle je. Holky, nevím, co je na to pravdy, ale bylo to i v TV. Nevím, jestli jste viděly tu reportáž asi před dvěma lety, jak rodičům sebrali holčičku právě z důvodu, že rodiče nenechali očkovat. Nakonec to bylo u soudu a holčičku jim vrátili, ale nevím za jak dlouho a jestli jí náhodou nenaočkovali.
Já bych teda nepřežila, kdyby mi za asistence policie odvezli malou a nechali naočkovat!
@marca46 Můžeš si objednat testery
Naše děti exemy nemaji, ale rady se něčím mažou samy a u tohoto jim jejich chutě dovolím. Preparáty totiz překrásně voni. Pokud bys chtěla fundovanejsi radu, pan Hadek na maily odpovídá rychle a co doporučí, tak na kožní problemky funguje. Držím palce.