Reakce učitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
3.1.17 22:51

Já si teda myslím, že to nebylo poprvní a pani učitelka s ním řešila víc věcí, a bohužel jestli domluvy nepomohly, poznámky taky ne- to zakldatelka nepíše a možná ji to ani kamrádka neřekne, tak prostě…
Ale reakce byla docela ostrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
3.1.17 22:52
@coninka píše:
Přesně, co bude dělat v patnácti??Učitelky lituji, nemají na děti žádnou páku a muzeme za to my, rodiče..

3× neposlechl, nikoho nezabil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
3.1.17 22:53
@Vemas píše:
@Janasas jsou snad jine metody nez hazet veci z okna

A jsou účinnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.1.17 22:53

Buď ráda, že nevyhodila z toho okna toho kluka :mrgreen:
Ne, být matkou, neřešila bych to, resp. bych řešila, proč kluk neuklidil věci ani na třetí upozornění. Jako o co vám jde? O těch pár krámů? Nějaký násilí na dětech to není, to mi přijde mnohem horší mu dát pohlavek. A vsadím se, že si to kluk bude pamatovat líp než kdyby dostal poznámku. :lol:¨
Mně to přijde jako vtipné řešení a radši bych pro své děti učitelku se smyslem pro humor, která má autoritu, než nějakou uťáplinu, co chodí brečet na chodbu.

Příspěvek upraven 03.01.17 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.1.17 22:57

Dneska se tomu rika, ze ucitelce ruply nervy a resi se to na foru. Pred par rokama by kluk dostal jeste doma po drzce a rodice by se omlouvali ve skole.
Predpokladam, ze se to uz nejak resilo, protoze kluk by doma tezko priznal, ze 3× neposlechl.
Je skoda, ze pani ucitelka nema u takovych malosu vetsi respekt a jednala proste pod tlakem. Jako rodic bych to resila s ni a ditetem a snazila se spolecne najit zpusob, jak se priste podobne vypjate situaci vyhnout. a mladej pan by dostal takovej sekec mazec, ze by se nestacil divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145

Ruply ji nervy :nevim: Spravne to nebylo, na druhou stranu urcite mela sto chuti jednu lisknout klukovi a neudelala to.
Kluk je nejak znevyhodneny, ze neni schopen poslechnout? (Adhd, sluchove postizeni atd)
Nedelala bych z toho kovbojku, asi bych chtela, aby se kluk omluvil, ze neposlouchal, byla by to dobra nahravka ucitelce, aby se klukovi tez omluvila, ze ji ty nervy ujely. Tim bych to uzavrela a resila byvh je kdyby se takove incidenty opakovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23

Tak kluk sice neposlech ucitelku ale melo by se to podle me resit jinak, asi nejakou poznamkou, ukolem, praci ve tride nebo tak. Vyhazovani veci mi prijde nevhodny, zvlast jestli fakt vyhodila z okna svacinu a piti. Ale taky bych nerikala tomu klukovi, ze ona udelala neco spatne, ale hlavne resila s nim, proc ona musela trestat. A kdyztak si to vyhazovani veci vyrikat jen s ni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62

Jj, i kluka doma řešila, ale zase na druhou stranu si myslí že rekce učitelky také nebyla dobrá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331

Ja bych v prvni rade resila to, ze muj syn ve skole neposloucha. Jestli ucitelka reagovala tak, jak reagovala, zrejme to nebylo poprve a synek bude asi cislo. Z reakci tady je mi smutno a ucitelum opravdu nezavidim.
Jiste, nemusela veci vyhodit z okna, ale predpokladam, ze mu to zasadni ujmu nezpusobilo a bude si to aspon pamatovat.
Je vtipne, ze by si pulka diskuterek stezovala, ac zna jen pohled synecka a vubec nevi, jak to opravdu bylo, mozna by bylo na miste slyset druhou stranu. Mozna by obcas zajit do skoly neuskodilo, aby spadly ty ruzove bryle.
V prvni rade bych hledala chybu u sebe, kde jsem jako rodic selhala, ze ma moje dite ucitelku na haku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
3.1.17 22:58

No, prostě asi kluk zkoušel, kam až může zajít. Tak teď ví, že 2× a dost potřetí letí věci z okna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.1.17 22:59

@Lady Bee To je pravda, nikoho nezabil, ale učitelka jich tam má dalších dvacet. A fakt nevím, jaké má dneska ucitelka na děti páky.. Děti si toho dovoli až moc a pokud se ohradi ucitelka, tak už ji rodiče honí po reditelne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
3.1.17 23:02

Souhlasim s naprostou vetsinou tady-kdyby to byl muj syn, tak bych HLAVNE resila, proč neposlechl svou pani učitelku. Ona by pro nej mela být autoritou a tohle by si dite ve škole nemelo dovolit.Na druhou stranu bych zasla za pani učitelkou a zeptala se na podrobnosti, protože vyhodit veci z okna mi prijde trochu „neprofesionální“, každopádne bych se snažila s p. učitelkou spolupracovat a delat vse pro to, aby se podobná situace neopakovala(tim myslim chování syna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.1.17 23:03

K tem navrhovanym poznamkam. Ja bych tipla, ze on ji dostal. Asi tak to maminka zacala resit?
Nicmene si predstavte onu situaci, ve ktere ucitelka byla. Tim, ze napise poznamku, tak se ty veci nezklidi. Kluk stavkoval. Tak mu je mela sklidit do batuzku sama?
At premyslim jak chci, horko tezko nachazim nejake rozumne reseni, jak bych se s tim sama poprala, pokud by nefungovala domluva. Ja si nemyslim, ze by mu nejak ublizila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
3.1.17 23:03
@Devuska píše:
Dneska se tomu rika, ze ucitelce ruply nervy a resi se to na foru. Pred par rokama by kluk dostal jeste doma po drzce a rodice by se omlouvali ve skole.
Predpokladam, ze se to uz nejak resilo, protoze kluk by doma tezko priznal, ze 3× neposlechl.
Je skoda, ze pani ucitelka nema u takovych malosu vetsi respekt a jednala proste pod tlakem. Jako rodic bych to resila s ni a ditetem a snazila se spolecne najit zpusob, jak se priste podobne vypjate situaci vyhnout. a mladej pan by dostal takovej sekec mazec, ze by se nestacil divit.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Naprosto souhlasím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
3.1.17 23:04

V podstatě souhlasím s některými názory. Reakce se mi zdá zvláštní, ale je otázkou, jak to doopravdy bylo…A zkuste si mít ve třídě 30 dětí, které máte zvládat učit, organizovat, ale ony jsou samé osobnosti a pokud ani na třetí výzvu nereagoval, tak bych jako matka řešila, proč…To, že děti podají situaci doma dost jinak, řešíme v práci dnes a denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí