Reakce učitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
4.1.17 07:19

Resila bych to doma s deckem, jak to ze, neposlechlo. Ale moje dite, kdyby ve skole zlobilo a po opakovane vyzve neposlechlo a ucitelka mu vyhodila veci z okna, tak doma mlci a nepochlubilo by se. :mrgreen: Protoze by moc dobre vedelo, ze by se mi nelibilo jeho chovani/nechovani. Takze me uz neprijde v poradku to, ze dite bezi ze skoly si stezovat na ucitelku a doma na to slysi. Ale jen muj nazor. A byla bych radeji, kdyby dite dostalo takovou lekci, nez kdyby mu napsala poznamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
4.1.17 07:35
@Luluu2 píše:
Dobrý večer, prosím o názor na reakci učitelky. Od kamarádky syn ( 7let) neuposlechl výzvu učitelky, aby si uklidil z lavice věci ve třídě ( svačina, mikina, pití). Syn ji na potřetí neposlechl a věci si neuklidil. Reakce učitelky, byla taková že mu věci vyhodila z okna. Pak si je musel sbírat. Zajimal by mě Váš názor na tuto situaci, jestli reakce učitelky byla na místě?

Já bych mu ještě jednu vyšila na zadek, tak proto asi nejsem učitelka, cizí smraďoši co si dělají co chtějí mě fakt vytáčejí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
4.1.17 07:37
@Fikta píše: :mrgreen: :mrgreen: jj, dřív byly děti určitě úplně jiné než ty dnešní :roll:Mám dítě teprve ve školce, ale je to mezek a už jsme pár podobných záseků řešili, tak si to živě dokážu představit. Profesionální to určité nebylo, ale umím si předstvavit situaci, kdy by to zafungovalo líp než poznámka a naopak i tu, kdy absolutně ztratí učitelka respekt.

ALe nemůžeš popřít, že morálka dnešních dětí je mnohem uvolněnější, než byla za nás. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.1.17 08:02
@Alušáček píše:
@Luluu2 Učitelce ruply nervy, což ji neomlouvá, reakce je neprofesionalní. Otázka je, proč 7letý kluk neposlechl? Má něco s ušima?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: spíš rozmazlenej fracek, který si myslí, že mu každý bude ležet u nohou. Já bych nebyla naštvaná na učitelku, ale že si milostpán věci neuklidil, ani po opakovaném příkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.1.17 08:06

No u nás ve škole je kluk a ten je nehorázně drzý..Já ho osobně neznám, ale kamarádka mi říkala, že ho dcera má ve škole, a že prostě ničí dětem výrobky, tahá holky za vlasy, je drzý na učitelku.. To mi říkala v první třídě, že je maminky pořád na koberečku..
Ve druhé třídě asi v říjnu, dali chlapce k našemu to třídy na týden..
Byl na převýchovu :mrgreen: proste ho předali do jiné třídy s tím, že až se uklidní může zpět za kamarády.. Já jednou šla pro kluka a stála za dveřma- ne poslouchala :mrgreen: ale šli k lékaři a čekala a učitelka měla přiotevřené dveře..
Za 10 mni ho napomenula 3 krát, dvakrá, že se otáčel a jednou, že nechtěl číst..
Pka mi kluk řekl, že dělá forky, že číst nebude.. Vím, že si ho učitelka vzala za dveře a tam mu vynadala..
taky kdyby mi to někdo řekl, převýchova na týden, jiná třída, učitelka-přísnější a zhoukání za dveří- chudáček, ale.. kdyby jste tam byli s jakou prostě jistotou drze odpovídal :nevim:
No a když mamina neni schopna vychovat tak učitelka prostě nemůže dovychovávat :nevim:
Za mě- pokud se kluk uklidí lepší tak, než aby pak mamainka běhala do školy a byla pořád na koberečku a kluk měl žákovskou plnou poznámek,

Příspěvek upraven 04.01.17 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 08:07

Dala bych syna do jiné školy, nechtěla bych, aby ho vzdělával labilní člověk, který neumí řešit problémy civilizovaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
4.1.17 08:08

Nevim..prijde mi to nedospele a hlavne neprofesionalni. ok, kluk je neposlusny, o tom zadna, ale neni to nic s cim se ucitelka nepotka ve skole, chapu, ze ma jedny nervy, ale hazet veci z okna? at si vezme dovolenou, kdyz praci nezvlada. to je fakt priklad pro ta decka..vyhazovat nekomu veci z okna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.1.17 08:13

Ale určitě bych se zeptala učitelky jak to bylo…myslím, že se maminka dozví věcí :nevim: a pak bych něco řešila..ale taky se může stát, že přijde na učitelku a ta na ni vybafne xxx věcí, co kluk dělá a možná maminka bude ráda, když se domluví s učitelkou na postupu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
4.1.17 08:14
@Pipilota Citrónie píše:
Dala bych syna do jiné školy, nechtěla bych, aby ho vzdělával labilní člověk, který neumí řešit problémy civilizovaně…

jednání učitelky se nezastávám, ale jak bys to řešila civilizovaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 08:14

@astoret otázka je, jak by učitelka reagovala, kdyby teď začali děti házet věci z okna…
nebo kdyby někoho trefila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 08:19
@matkabagristy píše:
jednání učitelky se nezastávám, ale jak bys to řešila civilizovaně?

buď bych mu vysvětlila, proč ty věci ruší v práci nebo mu překáží v činnosti nebo bych to nechala být. Z jakého důvodu chlapec neuposlech? Zbýval mu dojíst dvě sousta jablka? Civilizované je se domluvit, domluva a oboustranné pochopení nezabere víc času než estráda s vyhazováním věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.1.17 08:20
@Regina Hero píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to už je stejné jako u debat o EET… nejvíc o tom vědí ti, kteří o tom nemají ani ponětí (neuraž se, ale tam taky každý, kdo byl jednou v životě v hospodě, o provoze a vší problematice ví víc, než ten který hospodský) :D
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
4.1.17 08:21
@Luluu2 píše:
Dobrý večer, prosím o názor na reakci učitelky. Od kamarádky syn ( 7let) neuposlechl výzvu učitelky, aby si uklidil z lavice věci ve třídě ( svačina, mikina, pití). Syn ji na potřetí neposlechl a věci si neuklidil. Reakce učitelky, byla taková že mu věci vyhodila z okna. Pak si je musel sbírat. Zajimal by mě Váš názor na tuto situaci, jestli reakce učitelky byla na místě?

Tak dítku bych celkem dost vyčinila, měl poslechnout a věci si z lavice uklidit.

Ale také bych řešila s učitelkou její reakci. Nepřijde mi normální vzít věci a vyhodit je ven. Venku je poměrně dost hnusně, je mokro, zima, pokud mají pod okny trávník, je tam blato. A to si šel pro věci hned nebo až o přestávce? Pokud o přestávce, měla bych strach zda by ty věci někdo nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.1.17 08:21

@Pipilota Citrónie :D tak ale ony jsou děti, které ti odpoví pročč a nebo se na tebe vykašlou jak chlapec :nevim: si představ, že tam nad ním bude stát a vysvětlovat a děti se jí budou za zády chechtat :nevim:
Ono je fakt někdy dobré vidět na vlastní oči- slyšet, jak některé děti jsou fakt drzé a pak člověk změní názor…
Nejhorší je, ale když se rodiče zastávají.. pak ty dětí jsou drzejší.. zajímalo by mě, jestli ta kamarádka ví. jak to bylo a nebo jenom kluk přišel a začal chudák říkat jak učitleka něco vyhodila a neřekl vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.1.17 08:23

I když představa, že jdu kolem školy a z okna letí knihy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie