Reakce učitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.17 08:14

@astoret otázka je, jak by učitelka reagovala, kdyby teď začali děti házet věci z okna…
nebo kdyby někoho trefila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 08:19
@matkabagristy píše:
jednání učitelky se nezastávám, ale jak bys to řešila civilizovaně?

buď bych mu vysvětlila, proč ty věci ruší v práci nebo mu překáží v činnosti nebo bych to nechala být. Z jakého důvodu chlapec neuposlech? Zbýval mu dojíst dvě sousta jablka? Civilizované je se domluvit, domluva a oboustranné pochopení nezabere víc času než estráda s vyhazováním věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.1.17 08:20
@Regina Hero píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to už je stejné jako u debat o EET… nejvíc o tom vědí ti, kteří o tom nemají ani ponětí (neuraž se, ale tam taky každý, kdo byl jednou v životě v hospodě, o provoze a vší problematice ví víc, než ten který hospodský) :D
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
4.1.17 08:21
@Luluu2 píše:
Dobrý večer, prosím o názor na reakci učitelky. Od kamarádky syn ( 7let) neuposlechl výzvu učitelky, aby si uklidil z lavice věci ve třídě ( svačina, mikina, pití). Syn ji na potřetí neposlechl a věci si neuklidil. Reakce učitelky, byla taková že mu věci vyhodila z okna. Pak si je musel sbírat. Zajimal by mě Váš názor na tuto situaci, jestli reakce učitelky byla na místě?

Tak dítku bych celkem dost vyčinila, měl poslechnout a věci si z lavice uklidit.

Ale také bych řešila s učitelkou její reakci. Nepřijde mi normální vzít věci a vyhodit je ven. Venku je poměrně dost hnusně, je mokro, zima, pokud mají pod okny trávník, je tam blato. A to si šel pro věci hned nebo až o přestávce? Pokud o přestávce, měla bych strach zda by ty věci někdo nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.1.17 08:21

@Pipilota Citrónie :D tak ale ony jsou děti, které ti odpoví pročč a nebo se na tebe vykašlou jak chlapec :nevim: si představ, že tam nad ním bude stát a vysvětlovat a děti se jí budou za zády chechtat :nevim:
Ono je fakt někdy dobré vidět na vlastní oči- slyšet, jak některé děti jsou fakt drzé a pak člověk změní názor…
Nejhorší je, ale když se rodiče zastávají.. pak ty dětí jsou drzejší.. zajímalo by mě, jestli ta kamarádka ví. jak to bylo a nebo jenom kluk přišel a začal chudák říkat jak učitleka něco vyhodila a neřekl vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.1.17 08:23

I když představa, že jdu kolem školy a z okna letí knihy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
4.1.17 08:24

@Pipilota Citrónie tak 7letý chlapec snad ví, proč mu věci na lavici překáží v činnosti. Nechat ho být, když by měl pracovat jako ostatní, je velmi výchovné a dává to pěkný příklad ostatním spolužákům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.1.17 08:24

Zlatá školka…já to furt říkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
4.1.17 08:25
@Janasas píše:
I když představa, že jdu kolem školy a z okna letí knihy :mrgreen:
Škola je rizikové pracoviště…to bys měla vědět..!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
4.1.17 08:26
@elen-ka píše:
Tak dítku bych celkem dost vyčinila, měl poslechnout a věci si z lavice uklidit.Ale také bych řešila s učitelkou její reakci. Nepřijde mi normální vzít věci a vyhodit je ven. Venku je poměrně dost hnusně, je mokro, zima, pokud mají pod okny trávník, je tam blato.A to si šel pro věci hned nebo až o přestávce? Pokud o přestávce, měla bych strach zda by ty věci někdo nevzal.

jo, proto si myslím, že ta situace je vymyšlená. Dítě se ze školy samo nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
4.1.17 08:27

@Ice79 Myslim, ze z poznamky by si nic nedelal.. Tady si alespon bude pamatovat, ze svacina se sklizi alespon do lavice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 08:28

@Janasas řešení rodiče s klukem nechme stranou. Pokud má ve třídě vládnou příjemná atmosféra, musí být mezi učitelkou a žáky důvěra a respekt. Tato učitelka budí strach a pohrdání. Ale souhlasím s tím, že je třeba řešit konkrétní situaci. Rozhodně bych trvala na tom, aby si učitelka prošla nějakým kirzem o komunikaci. Má být dětem příkladem, že vše se dá řešit s klidem. Jaký je to signál pro chování dětí v té třídě? Se'reš mě, tak tě potrestám. Správné by bylo: vyslechnu tě, řeknu ti svoje a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.1.17 08:29
@Luluu2 píše:
Dobrý večer, prosím o názor na reakci učitelky. Od kamarádky syn ( 7let) neuposlechl výzvu učitelky, aby si uklidil z lavice věci ve třídě ( svačina, mikina, pití). Syn ji na potřetí neposlechl a věci si neuklidil. Reakce učitelky, byla taková že mu věci vyhodila z okna. Pak si je musel sbírat. Zajimal by mě Váš názor na tuto situaci, jestli reakce učitelky byla na místě?

udelala dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.17 08:30
@matkabagristy píše:
@Pipilota Citrónie tak 7letý chlapec snad ví, proč mu věci na lavici překáží v činnosti. Nechat ho být, když by měl pracovat jako ostatní, je velmi výchovné a dává to pěkný příklad ostatním spolužákům :palec:

nechat to být, pokud mu to nepřekáží a spolupracuje, ať má na lavici klidně mikinu… proč by mi to mělo vadit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.1.17 08:32

Tohle fakt není důvod proč by dítě mělo jít na jinou školu (možná by se ale učitelům ulevilo, i když zase 7 letý nebude takový sígr)…spíš bych si řekla, že to už muselo být asi něco, protože jen tak kvůli drobnosti by učitelka v dnešní době takhle nereagovala, protože si je vědoma, že je to nepřiměřená reakce a že dost možné, že se to bude řešit u nadřízených…spíš bych se zamyslela nad tím, co jsem si vychovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí