Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5801
10.4.14 13:45

@jizvíková tak k večeři třeba pečivo vůbec nejím. Poslední si dávám někdy ve tři, max. čtyři hodiny ke svačině. K večeři z 95% zeleninu a bílkoviny.

@Lexoid jj, asi si to dovedu představit ještě snížit, možná i na těch 100g denně bych se v pohodě dostala. Ale když vidím, že mi to funguje takhle (a není evidentně jen jediná možná a správná cesta), tak to zatím hrotit nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.4.14 13:58
@jiji píše:
@jizvíková tak k večeři třeba pečivo vůbec nejím. Poslední si dávám někdy ve tři, max. čtyři hodiny ke svačině. K večeři z 95% zeleninu a bílkoviny.@Lexoid jj, asi si to dovedu představit ještě snížit, možná i na těch 100g denně bych se v pohodě dostala. Ale když vidím, že mi to funguje takhle (a není evidentně jen jediná možná a správná cesta), tak to zatím hrotit nebudu ;)

Jistě že ne. Pokud hubneš tak se nic neděje. :)
Já jen nechápu lidi, co začnou podle tabulek počítat kalorie jestli náhodou něco nemají navíc, když to jde jednodušeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
10.4.14 14:12

@Lana222 diky, citim se moc dobře, vypadam lépe, vazim se jednou týdne a asi je to chyba. Stresuje me to. Shodila jsem 11kg ale gramy lítají nahoru dolů. Chodim běhat.:-) ale sladké si dám. Bohužel. Jinak se fakt snažím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
10.4.14 14:23

@BabyBella
i tak super vysledky, dulezite je chtit.ono to nejde hned.
nevim tedy jaka byla Tva puvodni vaha, ale 11kg uz je pekne cislo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.4.14 14:26

@Lexoid já je chápu :mrgreen:. Jasně, že nebudu na STOBu zapisovat jídlo do konce života, ale myslím, že mi to hodně pomohlo ujasnit si co a jak ;). Už po prvním týdnu jsem se docela dobře orientovala v tom, co zhruba která potravina obsahuje, čeho si můžu přidat a kde radši přibrzdit. Na začátek dobré nakopnutí ;)

@BabyBella super! To půjde, uvidíš ;). I těch 11kg je úspěch. Na váhu se vykašli, važ se méně často a třeba budeš víc v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.4.14 15:27

@BabyBella
Zvážit se a změřit objemy jednou týdně je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
6.9.14 21:53

@BabyBella Tak co, povedlo se?
Jaká byla svatba?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
23.9.14 06:55

@Renatt zhubla jsem běháním, ale otěhotněla jsem v dubnu. Takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
18.2.18 20:19

:mrgreen: :)
Prosim vas v tech domech zdravi delaji mereni tuku a vody v tele. zdarma?? Totiz cetla jsem to na vstupnich dverich ale nejsem si jista zda v tom nebude nejaka nenapadna pozvanka na priste.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
18.2.18 20:54

@BabyBella V lékárnách jsou někdy takové panely, hodíš 10 nebo 20 Kč a změří tě to taky. To by ti nestačilo? Nebo je to něco jinýho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
19.2.18 15:54

@Aries6 asi ano :o) když tam je milion lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
19.2.18 19:32

@BabyBella Najdi takovou, kde ne :D Ale paradoxně si myslím, že čím větší, tím méně si tě někdo bude všímat. Třeba tady na poliklinice, tak se člověk ztratí. Ale je pravda, že by to mohlo být za paravanem :think:
Já si toto nechala změřit před asi 12 lety, když jsem měla asi o 10 kg méně (170/60 kg) a zhrozila jsem se. Je pravda, že pohyb jsem měla tehdy nulový. Možná bych ty hodnoty měla teď lepší :mrgreen: Lítání kolem dětí, pravidelně cvičím, i kondička je jinde. I když mám více kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková