Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

2873
4.1.14 07:48

Realne 30kg do leta?

Ahoj, potřebují nutně shodit 20-30kg do svatby v červenci.
Znám ty základy hubnutí. Jednou jsem krásné zhubla. Ale. po porodu je to zpět.
Partner ma připomínky, jsem z toho ve stresu.

Přitom
Sladkosti nekupujeme, jen jsou tu zásoby z Mikuláše:-(je mi to lito vyhodit. i kvůli dítěti kupují luštěniny, zeleniny více.
Kafe nesladim. Kolu nepiji. Jim koláče občas. Pravdou je že me sladké uklidní. Citim se hrozně.

Prosím poraďte!!!:-( jsem fakt nemožná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
4.1.14 07:54

Reálné je 1kg za týden (i dle STOBu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
4.1.14 07:58

4 kg za měsíc, do července je půl roku… 20-24 kg bys mohla dát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 08:03

Zhubla sem 21kilo za 2mesice. Ale bylo to hlavně cvičením, po porodu a desnymi stresy. Reálné to je samozdrejme je.
A moje spoluzacka za mesice shodila 35kilo nějakou speciální dietou co našla na internetu ale nechce mi říct jakou protože prohlásila že hubnutí je návykové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 08:05

@Anonymka sisi úbytky 21 kg za 2 měsíce a podobný voloviny jsou nezdravý nesmysl..víc k tomu říkat nebudu :nevim: Jen že zdravý váhový úbytek je 4 kg za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.1.14 08:11

@Lo :lol: zas nepřeháněj. Pokud má ženská nadváhu a dost velkou nadváhu, začne se správně stravovat a do toho hýbat, tak i 8-10 kg za měsíc není nic hrozného, protože tělo má CO shazovat. Ono se to pak zpomalí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 08:16

@berry4 Ano, znám takový kámošky, jedna krásně zhubla 20 kg snad za měsíc a půl., ale vlastně nic nejedla…a má to zpět i s pár kg navíc. A moje nejlepší kamarádka hubne pod dohledem odborníka a on sám řekl, že 4 kg za měsíc jsou akorát a ta kamarádka tak hubne. Drastický diety jsou na úplný h… a třeba 35 kg za 2 měsíce a podobný šílenosti, jo, to je opravdu normální :zed:…jistě, ty holky pijou jen vodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.1.14 08:23

@Lo :lol: prosímtě umíš číst, co píšu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.1.14 08:25

@BabyBella realne to je, zdrave nikoliv. Zvazila bych zda mi ten partner za to skutecne stoji. Me to totiz neprijde jako ten spravny duvod k hubnuti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
4.1.14 08:27
@berry4 píše:
@Lo :lol: zas nepřeháněj. Pokud má ženská nadváhu a dost velkou nadváhu, začne se správně stravovat a do toho hýbat, tak i 8-10 kg za měsíc není nic hrozného, protože tělo má CO shazovat. Ono se to pak zpomalí ;)

Tím bych si nebyla tak jistá… já shodila 24kg za 3 měsíce, z toho první měsíc vůbec nic a pak byl problém zastavit úbytek váhy, prostě to pořád padalo… výsledek… nepravidelná MS, rozhašená imunita… trvalo skoro rok, než se vše srovnalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.1.14 08:28

@quinny Já myslím, že pokud do toho půjde s rozumem, tak i zdravé.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.1.14 08:28

Hezká motivace to je (svatba). I 10 kg by přeci potěšilo!
Dej se do toho, rad na netu je spousta. Mě osobně pomáhá udržovat váhu nejedení pečiva a omezení příloh. Sice je trendy dneska cpát do sebe sacharidy, ale já po nich prostě tloustnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.1.14 08:32

Tak obecne ty 4kg za mesic je fakt ideal. at nezhubnes treba 10 a do svatby je zas nenaberes…
myslim, ze zhubnout 15-20kg je realne a ty se budes urcite citit super kazdy te bude chvalit, protoze to bude hodne viditelne. lepsi nez si naplanovat 30 a ve finale nezhubnout vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
4.1.14 08:34
@Lo píše:
@Anonymka sisi úbytky 21 kg za 2 měsíce a podobný voloviny jsou nezdravý nesmysl..víc k tomu říkat nebudu :nevim: Jen že zdravý váhový úbytek je 4 kg za měsíc.

ale vždyť píše, že to bylo po porodu :nevim: ono po porodu obvykle velké hubnutí snad ani není „opravdové“ hubnutí, tyhle velké úbytky bývají tím, že se postupně odvodní převodněné tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.1.14 08:35

@BabyBella abych šla k věci. Pokud chceš zhubnout, tak pohyb zařadit k zdravému stravování je asi to nejlepší, co můžeš udělat pro sebe i tělo. Najdi si třeba tady diskuse s Jillian Michaels, u ní začíná hodně holek a navíc ti i poradí, jak se stravovat. Na fb potom najdeš Jillmaiačky a ovládněte svůj metabolismus. Všude tam najdeš plno fotek holek, co se také rozhodly něco udělat se svojí nadváhou a taky plno motivací a rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková