Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
4.1.14 10:53

@BabyBella určitě to shodíš, protože metod
je několik, přes zdravé, nezdravé,
já jen nechápu proč se takhle stresuješ
už teď, budeš dalších půl roku
a pak vedle toho tvýho možná celý život :roll:.

• Citovat
  • Upravit
14662
4.1.14 10:58
@BabyBella píše:
Ahoj, potřebují nutně shodit 20-30kg do svatby v červenci.
Znám ty základy hubnutí. Jednou jsem krásné zhubla. Ale. po porodu je to zpět.
Partner ma připomínky, jsem z toho ve stresu.

Přitom
Sladkosti nekupujeme, jen jsou tu zásoby z Mikuláše:-(je mi to lito vyhodit. i kvůli dítěti kupují luštěniny, zeleniny více.
Kafe nesladim. Kolu nepiji. Jim koláče občas. Pravdou je že me sladké uklidní. Citim se hrozně.

Prosím poraďte!!!:-( jsem fakt nemožná.

Já myslím, že to půjde, i když ne 30 tak třeba 15 :-)
Přítel si tě našel o těch 20-30 kilo lehčí?

@Šája kolik sis asi tak za den držela KJ?
A nemáš někde psané jídelníčky, co jsi jedla?
Jinak se tedy taky a opět klaním :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
4.1.14 10:59

Necetla jsem celou diskuzi takze se asi budu opakovat :oops:,ja si behem hubnuti a dlouho po tom zapisovala jidlo na www.lucy.cz
Stob a kaloricketabulky mi nevyhovovalo :nevim: K tomu jsem cvicila dost intenzivne Jillian Michaels, nekolik jejich workoutu a hubla jsem uzasne. Jedla jsem temer vse, ale spravne, ve spravnou dobu a hlidala si bazalni metabolismus, aby byl optimalni.Ted se k Jillian vracim, ze zdravotnich duvodu jsem pul roku necvicila, ale jidlo jsem docela hlidala. Nejzdravejsi a neucinejsi a nestabilnejsi hubnuti je pomalu, pak se clovek, vetsinou, vyhne jojo efektu. A strava, vyvazena strava je 80% uspechu a tech dalsich 20% je pohyb ;)
Jo, kafe piju s mlecnou penou co si delam, nekourim a jim sladke, ale opravdu s mirou a ne denne ;)
Tedy ted ano, mame jeste spoustu cukrovi, pekla jsem 16 druhu :oops: Ale mam asi tak nastartovany metabolismis, ze jsem na to kolik toho ten spraskam pribrala necele kilo.Ale to se neda delat do nekonecne, ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
4.1.14 11:12

@Bunnies Nedostatků v jídelníčků vidím spoustu.
Máš málo energie, chybí bílkoviny, strava je velice chudá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.1.14 11:40

Tak já jsme chronicky zdravě žijící člvěk ( tedy teď v době těhotenství :lol: ) jinak mi to kazí cigarety :oops: - myšleno když nejsem těhotná.
V rodině mám sklony k nadváze, nemám štítnou žlázu - takže bych měla být tlustá jako prase. Než jsme otěhotněla vážila jsem 63 kg při výšce 168cm - pro rejpny, proč nemám pod 60 kg když žiji zdravě - svalovka vážně něco váží.
Můj názor je vy. kašly se na kalorický tabulky a diety a začni jíst a dbát o sebe jako by si se chtěla dožít 100 let. Takže bydlíš ve městě? nejezdi autem, 2× týdně večer dej tomu tvýmu chytrákovy dítě a jdi do posilovny, SNÍÍÍÍÍDEJ a i celkově jez - já do teď snědla ke snídyni 1× žitný chléb s cottagem, lněným semínkem, řeřichou,2× jablko a 2× mrkev k tomu cca 1/2 neslazenýho čaje- puze snídaně. ke svačině bílý jogurt tuk 2,8 s hrstí vlaškých oříšků, k obědu budu mít semolinové těstoviny s gulášem a kedlubnový salát, na svačinu a večeři ještě nevím, teprve půjdu na nákup, k večeři si dávám vždy kopec zeleniny tedy spíš e každýmu jídlu, dávám si porce na malý talíř o průměru 20cm a na normální velký talíř zeleninu. A hlavně a s tím já bojuju celý život pij, ze začátku se snaž aspoň litr a půl a zvyšuj. myslím, že když začneš jíst prostě jen zdravě a žít zdravě tak to všechno půjde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 11:47
@Bunnies píše:
Holky, taky se potřebuji dát po dvou dětech do kupy. Mám i velmi vysoký cholesterol a tak musím o sebe víc dbát. Jako Šája si taky neodpustím trochu cukru do kafe, ale Caro už nepotřebuji sladit, takže místo 5 kafí to doplňuji Carem a neslazeným čajem, prostě mám ráda teplé nápoje. Nedělá mi problém se cpát zeleninou. Miluju zeleninu a cítím se po ní skvěle. Ale ulítávám na gervais a lučině. Je to tak hrozné nebo ne? Když tak neznáte nějakou zdravější náhražku. Moc nevím jak se stravovat. Třeba můj včerejší jídelníček: Ráno- kafe, polotučné mléko,1 a půl lžíce třtinového cukru, pak Caro s trochou mléka, čaj ovocný neslazený, nic jsem nejedla, ráno cpu do sebe hlavně tekutiny. Pak v 11 hodin 4 knackenbroty s gervais a 4 plátky libové šunky (taková oběd-svačina), ve 14 hodin 2 mandarinky, potom kafíčko jako ráno, pak 2 hodinová procházka venku (jsme nachlazený, takže žádné cvičení zatím), pití zase neslazený čaj a k tomu pár obilných polštářků s třešňovou náplní z celozrnné mouky jako malá svačina, hlad se dostavil spíš až večer kolem 19 hodiny, tak jsem si nakrájela mrkev, celer řapíkatý a okurku na tyčinky a jedla je se zakysanou smetanou (12 ti procentní). Takovýhle jídelníček mi nedělá problémy. Ale jsem hodně na zeleninu a co tak pozoruji, tak i na mléčné produkty. Vidíte tam nějaké nedostatky. Dnes ráno jsem v devět už měla zase knackenbroty s gervais, bez libové šunky, jedu teda už druhé kafe, pak už plánuji jen čajíky a vodu, max. odpolko jedno Caro. K obědu si chystám jíst šopák a pak odpolko zase ty zelenïnové tyčky s dipem. Jsou ty mléčné produkty problém? Na maso moc nejsem, mám ráda jen hovězí a losos. Takže dělám každý týden čistší vývar z více libového hovězího a případný tuk se vyndá.

Ahoj. Podle mě je 1 a půl lžíce cukru (je-li myšlena polévková lžíce) do kafe až moc. Jednu dobu jsem si míchala kafe a caro do hrníčku dohromady, třeba bys pak nemusela tolik sladit. Nebo zkus sladit Stévií, stačí prý trošičku. Taky by ses měla nasnídat ráno co nejdřív po tom co vstaneš, zkus ještě předtím, než si dáš kafe, jakože budeš mít kafe za odměnu, že jsi se hezky nasnídala :)Nemusíš vymýšlet nic složitýho, stačí třeba obyč. vločky s mlékem nebo jogurtem. Pokud nejsi zvyklá, žačni s troškou a pomalu přidávej. Nastartuješ si tak zažívání a spalování a k tomu budeš mít víc energie. Podle toho co píšeš jsi měla jen 3 jídla za den, to je málo, zkus to na víckrát - snídaně, sváča, oběd, sváča, večeře. Zároveň oběd by měl být výdatnější, abys večer necítila hlad. No a u večeře bys mohla zakys. smetanu vyměnit za bílý jogurt nebo tvaroh - můžeš ochutit česnekem, pizza kořením, chilli nebo kouskem nivy. Nemusíš razantně měnit to na co jsi zvyklá, stačí pár nepatrných změn :) a brát to jako zábavu - vymýšlení co přimýchat do vloček, zkoušení nových potravin (kus kus, pohanka, různé řasy a podobně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 11:51

@Haku Ahoj koukám, že máš s Jill bohaté zkušenosti, já cvičím taky :) Mám za sebou 30 DS a včera jsem skončila Ripped 3 week, takže ještě jeden týden ( o víkendu mám pauzu, necvičím, jen odpoledne jdu na procházku ). Chci se zeptat, co doporučuješ civčit po tom Rippedu? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 11:54

@tetma Máš super váhu..já mám 63 cm a začala jsem s váhou 69,5 - nyní po 7 týdnech cvičení mám 64,8 - mohlo by být i lépe, ale jak jsem už psala výše, moc se neomezuju v jídle, vyřadila jsem jen bílé pečivo a chipsy :mrgreen: Já chci jít na 60 a bude mi to stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 11:57

Hm, tak koukám, že úplně blbě snídám..já jedla dřív na snídani jen bílé pečivo, tak jsem si řekla, co místo toho..a jím jen jogurt a kafe, nebo ty různé „lupínky“ s mlékem. Pak oběd cokoli - tady se neomezuju, pak odpoledne zase jogurt nebo ovoce a večeře taky cokoli..ale nesmí tam být bílé pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
4.1.14 12:18
@BabyBella píše:
Ahoj, potřebují nutně shodit 20-30kg do svatby v červenci.
Znám ty základy hubnutí. Jednou jsem krásné zhubla. Ale. po porodu je to zpět.
Partner ma připomínky, jsem z toho ve stresu.

Přitom
Sladkosti nekupujeme, jen jsou tu zásoby z Mikuláše:-(je mi to lito vyhodit. i kvůli dítěti kupují luštěniny, zeleniny více.
Kafe nesladim. Kolu nepiji. Jim koláče občas. Pravdou je že me sladké uklidní. Citim se hrozně.

Prosím poraďte!!!:-( jsem fakt nemožná.

NO jídelníček bych nechala udělat podle výživového poradce, jsem hrozná dietářka :zed:…každopádně hlavně musíte mít dostatečný přísun bílkovin nebo prostě fakt nezhubnete…

Držím palce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.1.14 12:22

Díky holky, nemyslím polévkovou lžíci, ale normální kávovou lžíci. Budu muset ty svoje gervais a lučiny vyměnit za nízkotučný jogurty a tvarohy. Jídelníček se asi zdá chudý, moc velká kuchařka nejsem a ráda jím prostě zeleninu a saláty. Mám problém narvat tam nějaký to masíčko, proto jím 2-3 týdně alespoň hovězí vývar. Jíst víckrát zkusím. Teď jsem vyplnila včerejší jídelníček do kalorických tabulek a kj jsou v pohodě, akorát moc tuků a bílkoviny opravdu nic moc. Příjem byl cca 5000KJ. Až se zbavím nachlazení přidám nějaký ten pohyb. Nemám velkou nadváhu, jsem normální ženská. Mám 66kg a chci docílit tak 58-60kg na mou výšku 174cm. Nejsem moc aktivní typ a to chci taky změnit. Mám problémy s cholesterolem, dlouho jsem nebyla na kontrole, ale jednu dobu jsem měla i přes 8 (norma je cca 5-6) a měla jsem i na to jednu dobu léky. Do toho mám mutaci MTHFR, takže moje cévy volají po zdravým životním stylu nebo okolo 50 dostanu mrtvici nebo infarkt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
4.1.14 12:35

@Šája Moc by mě zajímalo, kolik byla tvoje výchozí váha, ale asi mi to neřekneš co? :mrgreen: Chtěla bych po porodu taky začít a tentokrát opravdu vytrvat :roll: Mám teda štěstí, že mám podporu v chlapovi a bude hubnout se mnou. Docela nám to spolu šlo, ale pak jsem otěhotněla a všechno šlo do háje :roll: :oops: Jinak teda klobouk dolů před tebou. Nechápu jak si mohla ani jednou nezhřešit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
4.1.14 12:42

Zakladatelko, od pondělí budou mít v Lidlu tuhle váhu: http://www.lidl.cz/…/nabidka.htm?…

Mám ji asi tři roky a ze začátku mi hodně pomohla, když jsem držela dietu a odměřovala jsem si jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
4.1.14 12:53

@berry4 Jillian mě nebaví. Přemýšlela jsem, že začnu chodit na HEAT, na ty pásy. Ale nevím, zda to není zbytečně drahý. A nestačí svižná chůze-denně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
4.1.14 12:58

@enyf Ano máš pravdu, děkuju! Hodně me to tlačí-partner, svatba, hodně lidí, máma. Ale chci to hlavně pro sebe. Teď jsem si dala kávu-tu musím denně. Je to malá závislost. Je to čisté pravé espresso, samotné. @Kaatia Děkuju, jogurt+musli+ovoce na snídani taky plánuji-někde jsem viděla, že se ta kombinace nedoporučuje. Říkal to odborník v sama doma. Přesně si nepamatuji proč, vím, že mě to zaujalo. Knekebrot mi opravdu nechutná. Mrzí mě, že budu muset vynechat pečivo. Rohlík s máslem mám ráda.
A s tím partnerem - poznal mě hubenou, krásnou. Chce mě takovou, chápu ho. Je hodný, chce mi tak i pomoci. I když mě to fakt bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková