Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2259
4.1.14 09:10
@Šája píše:
jsem tu, diskusi si musím přečíst, jinak se zatím vyjádřím jen k tomu, že 30 kilo za půl roku se zhubnout dá, zdravě a poctivě ;)

A co je zdravě a poctivě? Jíst pravidelně 5-6denně, cvičit? Odbourat kávu a cigarety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.1.14 09:12
@Krkael píše:
Klekám před tebou, klaním své tlusté kulaté tělo až k tvým patám :jazyk: Jsi Bůh :pankac:
:mrgreen: vole :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.1.14 09:12
@Anonymní píše:
A co je zdravě a poctivě? Jíst pravidelně 5-6denně, cvičit? Odbourat kávu a cigarety?

jíst pravidelně pětkrát denně, alespon lehce cvičit určitě. Dala jsem to s kafem i cigárama a nevím, proč anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.1.14 09:13
@Šája píše:
@kattkka s tebou taky víceméně souhlasím, jen ovoce jen dopoledne, odpoledne už spíš zeleninu a nesouhlasím s minimem tuku v sýrech 30 procent. Naopak, sýr s obsahem tuku nad 30 procent jíst minimálně, spíš ve dnech, kdy potřebuju dohnat tuky, protože jich mám málo.

Clovek si ma dat kvalitni syr ne zadne light a podobne. Ovoce muze byt klidne odpoledne ale je to otom co komu vyhovuje. V tomhle se neshodnem.Ale nevadi. ;)
Zakladatelka at si to udela podle sebe co ji bude vyhovovat. Ja si osobne dam radsi toho syra min nez nejake light.Mam rada ruzny kralovsky apod… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.1.14 09:15
@kattkka píše:
Clovek si ma dat kvalitni syr ne zadne light a podobne. Ovoce muze byt klidne odpoledne ale je to otom co komu vyhovuje. V tomhle se neshodnem.Ale nevadi. ;)
Zakladatelka at si to udela podle sebe co ji bude vyhovovat. Ja si osobne dam radsi toho syra min nez nejake light.Mam rada ruzny kralovsky apod… ;)

ovoce má hodně sacharidů, je lepší ho jíst dopol. odpol se nedoporučuje, ale názor od názoru, hádat se nechci a nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 09:15

@Šája To by mě zajímalo, jak je to s tou kávou? Ta spíš ano, nebo ne?? Já nesnáším omezení v jídle a kafe do sebe talčím každé ráno :) Neslazené, s mlékem. Celkově dodoržovat jídelníček je pro mě nerealné - nejím moc zeleniny a nesnáším kuřecí..Tak nic, jím všechno, ale menší porce, převážně vepřové a hovězí maso, ale i kachnu na Vánoce, nebo svíčkovou :oops: :)..ale já dala dolů zatím 5 kg a stačí mi ještě 5 a dost, takže mě zatím stačí pohyb..ale ta káva mě zajímá, ty to určitě budeš vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.1.14 09:19

@Lo já bych to bez kafe nedala, takže asi tak ;) a to jsem fakt kafař, piju klidně pět šest kafí za den a sladím. Používám třtinový cukr a zohlednuju jak ten cukr, tak to mlíko v denním příjmu. Ted už to tolik nehrotím samozřejmě, mluvím o době, kdy jsem hubla. Snažila jsem se pít o to víc vody ;) I když třeba stob počítá kafe do příjmu tekutin, mě to přijde jako nesmysl, naopak kafe odvodnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.1.14 09:21

@Lo taky piju kafe. Ráno, někdy i odpoledne, s mlíkem.
A občas i bílý vínko :mrgreen:
(mám výdej energie při cvičení klidně i 700-800 kcal) netrápí mě, když si ho dám, výdej je, příjem být musí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.1.14 09:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.14 09:23
@Šája píše:
jíst pravidelně pětkrát denně, alespon lehce cvičit určitě. Dala jsem to s kafem i cigárama a nevím, proč anonymně.

Moje sestřenice taky všude tvrdí, jak hubne zdravě a poctivě. V životě jsem jí neviděla cvičit nebo jít do posilovny, kouří 20 denně, aby neměla hlad a vypije k tomu 5× denně kávu. A než by si uvařila zdravé jídlo, dá si raději dvě vařená vejce k obědu.
Podle mě záleží hlavně na motivaci, změnit trošku životní styl! Hodně pohybu, aby byla pak motivace upravit jídelník. toť vše, nechci prudit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
4.1.14 09:24
8o

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
4.1.14 09:24

@Šája 6 kafí, ty vado 8o :mrgreen: Tak já jedno ranní..a co se týče slazení, já nesnáším slazené nápoje, to mám výhodu :) Ale omezení v jídle, ufff, to nedávám prostě…Ale já extra nehubnu, spíše zpevňuju, takže cvičení s Jill, dlouhé svižné procházky s kočárkem a tak..
Já třeba mám i strach, že kdybych najela na hodně zdravý jídelníček, že bych u něj prostě nevydržela, jídlo pravidelně, hlídat si kdy, kolik, nesmažené, žádné sladké, omáčky atd.. Je to fakt změna, ted tím prochází moje kamarádka, potřebuje sundat cca 40 kg. A má to fakt přísný. Klobouk dolů před Tebou, že si to zvládla a hlavně, že sis váhu udržela :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.1.14 09:25
@Anonymní píše:
Moje sestřenice taky všude tvrdí, jak hubne zdravě a poctivě. V životě jsem jí neviděla cvičit nebo jít do posilovny, kouří 20 denně, aby neměla hlad a vypije k tomu 5× denně kávu. A než by si uvařila zdravé jídlo, dá si raději dvě vařená vejce k obědu.
Podle mě záleží hlavně na motivaci, změnit trošku životní styl! Hodně pohybu, aby byla pak motivace upravit jídelník. toť vše, nechci prudit :mrgreen:

Přijde ti, že to, o čem tu psala šája nebo berry je „20 cig denně a na oběd vejce natvrdo“?? No, natvrdo tu něco asi fakt bude… Nebo natvrdlý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.1.14 09:26
@Anonymní píše:
Podle mě záleží hlavně na motivaci, změnit trošku životní styl! Hodně pohybu, aby byla pak motivace upravit jídelník. toť vše, nechci prudit :mrgreen:

já taky vypiju klidně pět kafí denně s cigárem, ale k tomu jsem jedla zdravě, poctivě, pravidelně a s pohybem.
a vzhledem k tomu, že se mnou nehodláš diskutovat pod nickem, považuju přesně za prudění a dál neřeším. mysli si, co chceš. Já vím nejlíp, jak jsem zhubla a jak moc jsem změnila stravování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
4.1.14 09:26

@BabyBella 20 kg určitě je víc než reálné, pokud opravdu tolik shodit potřebuješ… Kolik teď meris a vazis?
A metoda jel klasika, pravidelně jíst min 5× denně hodně zeleniny, kvalitních bílkovin…přidat pohyb…nejdříve asi aerobní(rychlá chůze, rotoped, brusle) pak přidat něco náročnějšího cvičení Jillian, Bob, Shaun

Do svatby to bude markantní rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková