Redukce plodů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
21.4.15 11:58

Neříkala bych jí nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9819
21.4.15 12:02
@RadkaCh píše:
Neříkala bych jí nic. :nevim:

jinak ano souhlasim. Asi bych ji nerekla nic, pokud by se na muj nazor vylozene nezeptala. Jeji zivot, jeji telo, jeji rozhodnuti. Co mne je po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.15 12:07

Ale ale zas se meri kazdemu jinym metrem! Jaky do sakra rozdil v tom, kdyz sukam a nechranim sea vim, ze decko uz nechci a pak otehotnim a jdu na potrat anebo jdu na ivf, dam si 2 embrya a predem vim, ze kdyz se chyti obe tak dam jedno pryc? je to stejne uvazovani!!! Nebo ktera z takto uvazujicich zen je horsi podle chytrolinek tady! Obe jsou stejne :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9819
21.4.15 12:10
@Anonymní píše:
Ale ale zas se meri kazdemu jinym metrem! Jaky do sakra rozdil v tom, kdyz sukam a nechranim sea vim, ze decko uz nechci a pak otehotnim a jdu na potrat anebo jdu na ivf, dam si 2 embrya a predem vim, ze kdyz se chyti obe tak dam jedno pryc? je to stejne uvazovani!!! Nebo ktera z takto uvazujicich zen je horsi podle chytrolinek tady! Obe jsou stejne :pocitac:

co za chytrolinku jses ty, ze mas potrebu se s timto skvelym nazorem schovavat za anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.4.15 12:17

Pardon, ale podle me jsou v tomto pripade opravdu obe zeny stejne a nebijte me! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.4.15 12:22

Podle mě se prostě plody neusmrcují. A velice mě fascinuje nízká úcta k zázraku početí a života u žen, které mají s početím problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
21.4.15 12:50

Řekla bych jí, že by jí taky mohly zbýt oči pro pláč, až by ta redukce měla za následek, že přijde i o to druhé jedno.. Měla by se rozhodnout a buď neriskovat zavedení dvou nebo to přijmout tak, jak se to povede. Ale zabít jedno své dítě.. no fakt k tomu přistupuje jak k houskám na krámě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
21.4.15 13:12

Pokud se nemýlím, trend je zavádět jen jedno embryo a pokud si žena přeje zavést 2, podepisuje, že nepůjde na redukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.4.15 13:12

8o :roll:
tak takový přístup nechápu…Troška pokory a úcty k životu by neškodila. A co by udělala kamarádka, když by následkem redukce zemřel i ten „žádoucí“ plod? Nebo když by se jedno embryo rozdělilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.4.15 13:14
@pe-terka píše:
8o :roll:
tak takový přístup nechápu…Troška pokory a úcty k životu by neškodila. A co by udělala kamarádka, když by následkem redukce zemřel i ten „žádoucí“ plod? Nebo když by se jedno embryo rozdělilo?

přesně tak, jednou příroda s pomocí dala obě, tak proč ne obě donosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.4.15 14:46

@Aronisea Paní by podle informace anonymní přispěvatelky dvojky neutáhla. Redukce plodů je jeden z důvodů, proč mám výhrady k umělému oplodnění. Tento business totiž dává lidem pocit, že mít dítě je něco jako právo, nikoli dar či požehnání. A když má pocit, že má právo na dítě, tak má právo i na počet dětí, na to, jestli bude dítě zdravé apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
21.4.15 17:32

@Petunye pokud nechci dítě tak se chráním tak abych nemusela na potrat, ano, ženy, které to berou na lehkou váhu a pak musí na potrat, ty odsuzuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.4.15 16:09

Dobrý den, chystám se na umělé oplodnění o toto je pro mě hodně citlivé téma. Často přemýšlím o tom, co bych udělala já, když vím že uživíme jenom jedno dítě? Na druhou stranu je tady několikaletý boj o dítě, jeden zákrok na IVF STOJÍ 30.000. Nikdy bych své dítě nezabila! Ale co když je žena v situaci kdy jí doktor postaví před volbu a řekne že jedno dítě musí usmrtit aby přežilo to druhé? Fakt nevím co bych dělala. Tak doufám že bud budu čekat jenom jedno, anebo budou dvojčata v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
22.4.15 16:28
@eva valoi píše:
Podle mě se prostě plody neusmrcují. A velice mě fascinuje nízká úcta k zázraku početí a života u žen, které mají s početím problémy.

vnímám to naprosto stejně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
14.12.19 09:17

Obnovuji diskuzi

Rada bych obnovila diskuzi, ale hledam jen nekoho, kdo ma s redukci z duvodu VVV jednoho dvojcete po 16tt zkusenost? Predem moc dekuju, klidne i soukrome. Ceka nas to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová