Regrese a zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj, ještě stále pracujete? jak jste daleko? mohla byste se mi prosím ozvat.
děkuji moc za pomoc. Hanka
- Citovat
- Upravit
Ahoj Hani, to víte, že pracuji. Bydlí v Sobáčově. Okres Olomouc. Netuším odkud jste Vy, tak nevím, jestli je to daleko nebo ne. To posuďte sama. ![]()
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odkaz na stranky se stejnym tematem kde jsou i ruzne kontakty
![]()
https://www.emimino.cz/…apie-139904/
- Citovat
- Upravit
Víte o někom kdo provadí regresi a je z MS kraje? Hledám už někoho docela dlouho a nikoho neumím najít
- Citovat
- Upravit
Zdravim vsechny co maji zkusenosti s regresi.Rada bych ji prosla. Chtela jsem se zeptat jak to presne probiha. Jestli terapeut take vidi „obrazy“ a muze nahlizet do me minulosti. Jestli je mozne treba to, ze uvidi neco driv nez ja. Nevim jak lepe to popsat.Moje sousedka je craniosacralni terapeutka a provadi i regrese. Carniosacralni terapii umi privest cloveka az k samotnemu porodu a zivotu v deloze. Nekdy z ni mam pocit, ze ma telepaticke schopnosti a umi cist myslenky
Ja k ni chodim na cranio uz od leta a pred tim jsem k ni chodila s dcerou kvuli zacpe ( pomohlo to).Tehdy mi i prozradila, ze je dcera velmi stara dusicka se spoustou zkusenosti. A ma nejaky hlubsi vyznam, ze je tady…Ale to uz odbocuji ![]()
Mam k ni duveru, je na stejne vlne jako ja a mohly bychom si hodiny a hodiny povidat o vsem moznem. Nejsme kamaradky, jen sousedky, ale jak sedneme tak nevime kdy prestat s povidanim si o regresi, duchach, energiich, telepatii atd…
Dnes behem cranio se mi stalo, ze me jakoby nechala nahlednout do jednoho z mych minulych zivotu jen nevim jestli je mozne, aby ho videla drive jak ja
Ona me jen zeptala jestli mi neco rika Egypt, koukala jsem napred jako puk a samozrejme mi probleskl hlavou obraz pyramidy asi jako kazdemu kdo uslysi Egypt
Ale behal mi mraz po zadech, bylo to zvlastni a navic mi jakoby zapadl jeden maly puzzel do zivota
Asi pisu zmatene, ale dost me to dnes zamestnava…Jo, doma jsem citila strasnou unavu a lehla jsem si, neco se mi zdalo, ikdyz jsem primo nespala
Prochazela jsem vedle fontany a slysela tu vodu z ni jakoby tekla primo vedle me. A stala jsem na nejakem balkone, ale takovem davnem a mela jsem dlouhe saty po zem, splyvajici po mem tele.Bylo to v podvecer a bylo krasne teplo. Pocit to byl v tom snu velmi prijemny.
Dekuji predem za reakce ![]()
PS: tak a ted tu budu na emiminu za blazna asi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku s regresi zkusennosti mam, ale dotaz moc nechapu. kdyz je vase sousedka tak dobra a mate s ni dobry vztah neni lepsi se zeptat primo ji? me to nenapadlo se ptat terapeutky zda vidi to co ja, ale myslim si ze ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@superandrysek ja vim, ze jsem to napsala trochu zmatene
Ja sama nevim co si mam myslet.No ona prave videla ten muj zivot v tom Egypte a ja ne. Ne hned…My jsme vlastne ani nedelaly regresi dnes, jen tu cranio a ona na me vybafla s tim Egyptem
A ja dostala zimnici a behal mi mraz po tele a neco se zaclo dit.Ja nevim jak to popsat
My se jiz nejakou dobu bavime o tom, ze bych si tim rada prosla. A dnes z niceho nic takova informace. Zmatene ja vim ![]()
Ale dekuji za reakci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haku: Zkušenost mám, ale je to dost individuální, záleží na terapeutovi, jak regresi povede, může to být přes hypnózu, nebo jen přes stav hlubšího uvolnění, od toho se bude odvíjet i intenzita prožitku. Terapeuta k doporučení vyloženě nemám, byla jsem u paní v Holešovocích kousek od výstaviště, nebyla špatná, ale už je to pár let a nepamatuji si jméno.:-(Být tebou zkusím asi sousedku. Nebuď zklamaná pokud se regrese nepodaří na poprvé, někdy to trvá pár sezení než začneš pořádně vnímat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenost nemám, ale myslím, že terapeut nemůže vidět prožitek, který se odehrává v tvé mysli. Teda pokud nemá ještě nějaké další schopnosti, např. vidět do minulosti, budoucnosti apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku Regresere probíhá podobně jako hypnoza - je to její lehčí forma, kdy si po probuzení se pamatuješ úplně vše a během procesu si zároveň uvědomuješ i tento svět - občas se mi to stávalo při klimbnutí ve vlaku - zdá se mi sen, přitom ale vnímám, že kolem prošel průvodčí… - tak to je ono..
Terapeut nic nevidí, ale někteří lidé mají mimosmyslové vnímání a je logické, že se koncentrují právě kolem energetických forem léčitelství.. Nesouvisí to nijak s tou právě vykonávanou činností..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku jojo nekdy to je fakt sila, nech to sednout a pak se nad tim zamysli.
jinak ja jsem byla u pani www.uleva.cz a spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku Mimochodem, ten sen z mého pohledu znamenal, že se ti harmonizovaly/čistily ledviny - ta voda, splývavé šaty a teplo tomu jasně odpovídají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka píše:
@Haku Regresere probíhá podobně jako hypnoza - je to její lehčí forma, kdy si po probuzení se pamatuješ úplně vše a během procesu si zároveň uvědomuješ i tento svět - občas se mi to stávalo při klimbnutí ve vlaku - zdá se mi sen, přitom ale vnímám, že kolem prošel průvodčí… - tak to je ono..
Terapeut nic nevidí, ale někteří lidé majímimosmyslové vnímání a je logické, že se koncentrují právě kolem energetických forem léčitelství.. Nesouvisí to nijak s tou právě vykonávanou činností..
To si prave myslim, ze to ona ma
Jednou jsem byla svedkem jak se „spojila“ s mou tehdy rocni dcerou, ktera jeste temer nemluvila.Ted Viktorcin prekvapeny pohled na Kerstin nezapomenu do dnes…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka píše:
@Haku Mimochodem, ten sen z mého pohledu znamenal, že se ti harmonizovaly/čistily ledviny - ta voda, splývavé šaty a teplo tomu jasně odpovídají.
Ledviny
Jako, ze mam neco s ledvinami a ona mi pomohla je procistit ![]()
A ja nespala, citila jsem presne tak jak pises o tom klimbnuti vlaku. Jednou jsem se takhle spojila s babickou, prisla se rozloucit kdyz zemrela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, dal byste mi někdo prosím dát zaručený kontakt na někoho, kdo regresi umí? prosím!!! děkuji HANKA