Řekl učitelce, že je kráva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3473
25.11.16 06:22
@araw píše:
Co šílíte? Co jiného mají učitelky udělat, než postavit dítě na hanbu? Jako u nás ve školce kluky, co zlobí venku, tak staví k paním učitelkám, aby přemýšleli o tom, jak se chovají. Jako i ve školcce musí být nastavené mantinely.

Jen přemýšlím, „z jakých fakanů vyrůstaj ty, co pak“ svou frustraci vybíjejí na dětech fyzickým trestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.11.16 06:24
@PetrVesely píše:
Jen přemýšlím, „z jakých fakanů vyrůstaj ty, co pak“ svou frustraci vybíjejí na dětech fyzickým trestem.

Ty fakt věříš tomu, že učitelka plácla 3,5 leté dítě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
25.11.16 06:25
@araw píše:
Ty fakt věříš tomu, že učitelka plácla 3,5 leté dítě? :roll:

Jsi naivní nebo učitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.11.16 06:28
@Anonymní píše:
Ahoj všichni. Syn (3,5 roku) řekl učitelce ve školce, že je kráva. Ta na něj začala křičet takže brečel. Nevěděl, že se to neříká. Jak by to taky mohl vědět - doma takhle nemluvíme. Někdy si dělá srandu a říká: Mami ty jsi ryba, mami ty jsi králík a tak. Buď to slyšel od dětí ve školce nebo ho zrovna napadla kráva. Rozhodně to ale nemyslel zle a reakce učitelky ho dost ranila. Odpoledne brečel že na něj křičela. Tohle bylo včera. Řekla jsem mu, že je to ošklivé a že se to neříká a aby se paní učitelce omluvil. Dnes opět brečel poté co jsem ho vyzvedla ze školky. Paní učitelka ho posadila na židli, řeklamu, že se neumí chovat a že je ostuda a plácla ho přes ruku. Ptala jsem se co udělal a nevěděl. Šla jsem za učitelkou, ale byla tam už jen její kolegyně a ta mi řekla, že prý říkal kamarádovi, že ho zabije. Už mě to točí. Mám pocit že učitelka opravdu není úplně normální. Můj syn hezky každého pozdraví, poprosí, poděkuje, na otázku slušně odpoví, s dětmi se podělí o hračky a je naprosto nekonfliktní. Ve školce je 6 učitelek a žádná s ním nemá problém kromě téhle jediné. On je malej trouba, ale její reakce mi přijdou úplně mimo. Nechápu proč má potřebu na něj křičet, plácat ho a shazovat ho nálepkama že je ostuda a neumí se chovat. Přijde mi že se neumí chovat spíš ona. Zítra to budu muset nějak vyřešit ale nevím jak. Nechci aby se po něm vozila ještě víc ale vadí mi že nechce jít najednou do školky a celé odpoledne probrečí. Čím víc nad tím přemýšlím tím víc vytočená jsem - mám sto chutí jí zítra říct, že jestli ještě uslyším že ho plácla, tak tam přijde jeho tatínek a plácne jí, aby věděla jaký to je výchovný. Mám chuť jí říct že ostuda je hlavně když dospělá ženská shazuje tříletýho malýho kluka a hřeje jí když ho dožene až k pláči. Ale nechci mu tím ještě víc uškodit.
Radši to sem dávám anonymně.

Učitelka rozhodně neměla právo ho plácnout…i kdyby si to sebevíc zasloužil. Dneska bych si u učitelky ověřila jak to bylo…zda je to pravda a podle toho pak jednala. Plus samozřejmě si to doma vyřeš s malým, že „zabiju“ se neříká, možná mu i vysvětlit co to ve skutečnosti znamená a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.11.16 06:30
@PetrVesely píše:

nejsem naivní, ani učitelka, ale prošla jsem s dětma několik školek, člověk co dělá učitelku ve školce je nebije. Jako dítěti se nesmí všechno věřit. věřím, že seděl na židličce za trest a :potlesk:, nevěřím, že ho plácla, to učitelky fakt nedělaj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
25.11.16 06:31

Řekla bych, že zakladatelčin syn toho má na triku víc. Při prvním prohřešku by po něm učitelka neječela - takže se projevuje nejspíš častěji a nenechá si to vysvětlit. A že by ho plácla? To asi ne. Co když synáček někomu hrozil a učitelka ho chytila za ruku? A kluk to prostě pobral jinak? To, že jsou mu 3 roky, neznamená, že je to hlupák.

Učitelky bych se určo šla zeptat, co se dělo - ale zcela jistě ne útočným tónem. A synáčkovi bych řádně promluvila do duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
25.11.16 06:33
@neumisa píše: Řekla bych, že zakladatelčin syn toho má na triku víc. Při prvním prohřešku by po něm učitelka neječela - takže se projevuje nejspíš častěji a nenechá si to vysvětlit. A že by ho plácla? To asi ne. Co když synáček někomu hrozil a učitelka ho chytila za ruku? A kluk to prostě pobral jinak? To, že jsou mu 3 roky, neznamená, že je to hlupák.Učitelky bych se určo šla zeptat, co se dělo - ale zcela jistě ne útočným tónem. A synáčkovi bych řádně promluvila do duše.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.11.16 06:36
@PetrVesely píše:

Jsem učitelka a za 16 let praxe jsem se nikdy nepotkala s učitelkou, která by děti opravdu plácala.

pro zakladatelku:
Kdybys byla maminka té holčičky, vypadala by diskuze takto?
Moje tříletá dcerka chodí od září do školky, je hodná a slušně vychovaná. Do školky chodí i o hlavu větší příšerný kluk. Šikanuje moji dceru, říká jí, že ji zabije. Ona mi pořád pláče a nechce chodit do školky. Prý jí jednou i uhodil, ale to učitelka neviděla. Ten kluk dokonce i učitelce říká, že je kráva. S jeho matkou se nedá mluvit, tvrdí, že její syn je slušně vychovaný. Jak byste situaci řešili? Mám dát dceru do jiné školky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.11.16 07:21
@masima píše:
Jsem učitelka a za 16 let praxe jsem se nikdy nepotkala s učitelkou, která by děti opravdu plácala.pro zakladatelku:
Kdybys byla maminka té holčičky, vypadala by diskuze takto?
Moje tříletá dcerka chodí od září do školky, je hodná a slušně vychovaná. Do školky chodí i o hlavu větší příšerný kluk. Šikanuje moji dceru, říká jí, že ji zabije. Ona mi pořád pláče a nechce chodit do školky. Prý jí jednou i uhodil, ale to učitelka neviděla. Ten kluk dokonce i učitelce říká, že je kráva. S jeho matkou se nedá mluvit, tvrdí, že její syn je slušně vychovaný. Jak byste situaci řešili? Mám dát dceru do jiné školky??
:potlesk: :palec:

Taktak andílek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
25.11.16 07:25

Ono tímto to začíná a v 18 letech už jsou nekteří schopní třeba na úřadu nebo v nemocnici dupat okolo sebe stylem „Víte, kdo já jsem?“, a to jen proto, aby nemuseli čekat. Myslím, že lidé by se měli naučit úctě a ne lítat do škol jak splašení a vyšetřovat učitelky. Říct někomu, že je kráva nebo že ho zabije, to je dost silné kafe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.11.16 07:33
@araw píše:
Ale ty ostatní děti nenadávají učitelce do krav a nevyhrožují ostatním dětem zabitím. z jakých fakanů vyrůstaj ty, co pak vezmou zbraň a jdou střílet do školy, co myslíš? Silně pochybuju, že ho plácla, seděl na hanbě, jedině dobře, neumí se chovat. nejenom že se chová jak nevychuvaný hulvát, ale očividně i lže. Hodně štěstí do budoucna, s tímhle přístupem ti z něj vyroste pěknej fracek

Boze ty si ****

edit admin - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.11.16 07:35
@Hrozina píše:
Jako nezlobte se, na prvni stránce jsem ztratila chuť tady cokoli číst - nadávat, že se tříleté ditě chová jako hulvát :poblion:
To ani nerozumí, co říká. O tom zabití mně řekl můj tříletý taky- prostě to někde slyšel, stejně, jako ldyž nastoupil do školky a začal nosit všelijaká „vyjmenovaná slova“ typu dopr…, pi.. Atd. U nás tak rozhodně nemluvíme - takže vysvětlujeme. Možná by jste byly samy překvapené, jak Vaše děti mluví ve společnosti ostatních.Pro zakladatelku - určitě za učitelkou zajdi, zeptej se, co se stalo, řekni jí o reakcích syna - plácnutí a posílání na hanbu mně přijde v tomto případě hodně přes čáru, u té krávy si myslím, že mohla napoprvé vysvětlit, pokud by to řekl víckrát, pak teprve křičet a trestat.

Naprosto souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
25.11.16 07:39
@Šarlota4 píše:
Boze ty si krava

A ty jsi co? Vychovavas doma to same? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.11.16 07:39
@Šarlota4 píše:
Boze ty si krava

Proč by byla kráva? Dnešní styl výchovy-nevýchovy fakt nechápu. Pokud tedy je dítě tak nevinné, malé a chudinka jen upevňuje osobnost pak jsou vinni rodiče, že dítě místo, aby mu dali hranice, tak ho ve všem omlouvají. Z dětí jsou pak neskuteční fakani. Pokud dítě ve vsteku řekne učitelce, že je kráva, nejspíš si uvědomuje, že to je v tomto případě nadávka a od rodiče by měl přijít trest, ne omluva, že je malý. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1433
25.11.16 07:47

Učitelka teda dost přestřelila, křičet a ještě plácat? Promiň ale být to moje dítě tak bych si to s ní dost rychle vyřídila, nejlépe před ostatními rodiči, ať se zastydí. Byla bych schopná to hnát až na inspekci. A ano, tvůj syn má pravdu, pokud učitelka takto reaguje, tak je to kráva. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí