Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@nojmisek19 já si zase každý rok vyčítám, že všechno obstárávám na poslední chvíli a každý rok si říkám, že příště už to bude jinak a z nákupama dárků začnu v srpnu
a jak to dopadá, 24.12 ještě lítám po krámech ![]()
A tak napiš číslo objednávky podle meilu, na meil ti dojde potvrzení objednávky a druhý den faktura, takže se ničeho neboj
Poslala jsem reklamační meil + foto
tak doufám že odepíší co nejdřív
Já mám bohužel zkušenost spíš negativní - řešila jsem poškozené krabice se zbožím, protože byly z dopravy a asi i skladu úplně poničené a jako dárek nešly použít (paradoxně to byly dárkové kazety
Nějaký „odborník“ je přilepil k sobě lepící páskou, která nešla sundat bez poničení krabice a navíc na ně asi při dopravě postavili něco těžšího. Nechtěla jsem nic vracet (do Vánoc málo času), takže si to přebalím sama, ale komunikace s reklamačním oddělením i přes všechny info, které jsem poslala hned prvním mailem včetně fotografií, probíhala neúčelně a skoro týden. Výsledek je sleva na další nákup 200,– Kč - příště raději budu vyzvedávat osobně:mrgreen:
@nojmisek19 A napsala jsi i to, jestli si můžeš objednat další sadu? Možná to ani nebudou chtít posílat zpět, poněvadž to je dobrá sečka ![]()
Papír nedostávám ani od pošty, pokud si neřeknu. Fakturu máš v mailu. Mall mi nikdy žádný papír v balíku neposlal. Klid - dobře to dopadne.
A bylo na té bedně napsáno, že je to křehké? Myslím, že v těch podmínkách mají napsáno i to, že máš kontaktovat i přepravce. Osobně jsem to nikdy nepochopila proč, poněvadž když je bedna na první pohled neporušená, tak nechápu. Ale raději jsem to udělala.
@nojmisek19 v krabici od Mallu přiložená faktura není, posílají ji na druhý den do mailu. Držím palce, aby se vše rychle vyřešilo a do Vánoc jsi měla nový dáreček ![]()
Ja jsem reklamovala u Mallu a probehlo to v poradku a docela rychle
@Trojlístek
ano na krabici je napsáno křehké a krabice byla neponíčená a jde o to že ani nic nechrastilo to je ten problém
zjistila jsem to až po rozbalení
stačilo by mi kdyby mi poslaly ty rozbité talíře nic víc
@Sefa píše:
@napoleon a jako byla poškozena krabice? to ti můžou říct, že jsi to neměla přebírat od dopravce, proto jsem tam psala, že krabice byla neporušena, ale zboží rozbité
V žádné krabici to zabalené nebylo, jen obalené tou černou fólií - poškozené byly přímo ty krabice od zboží..takže to samozřejmě nebylo vidět - zkrátka to nebylo zabalené adekvátně k obsahu ![]()
Já měla fakturu v krabici. objednala jsem listerine a došlo mi 6×12 kleenex, a pak ještě v další krabici, co jsem objednala, takže dooobrý ![]()
jinak mě to nedodali včas a na stránkách mají, že ti pošlou do 10-ti dnů 500 slevovej kupon na další nákup a nic ![]()
@napoleon promiň, až ted jsem viděla fotky
, balí to tam jistě nějací odborníci ![]()
@Sefa píše:
@napoleon promiň, až ted jsem viděla fotky, balí to tam jistě nějací odborníci
Nejspíš vánoční posila, která nad tím moc nepřemýšlela
..ale objednávka za litr, zamrzi to..
Ahoj holky tam mi odepsaly a mám zboží poslat zpět jen jsem zvědavá jak to budu balit ty střepy
prý mi vrátí peníze a poštovné za odeslání zpět
já myslela že mi jen nahradí ty rozbité talíře ale asi jsem se zmýlila ![]()
@nojmisek19 Tak vidíš, že to dobře dopadlo. A objednala jsi si tedy obratem nové? Vím, že by ti někde lítaly peníze, ale to jen chvíli. Oni to řeší docela rychle.