Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@smon83 píše:
No však to ano, ale prodejce není vykupto, to je pouze jakási annonce… Tak jako když si koupíte noviny a tam máte inzerát, na který odpovíte, tak taky to nebudete reklamovat u novin
Jenomže těm novinám nebudu posílat žádné peníze, Vykupto jsem je poslala. To je rozdíl
@yriel píše:
Jenomže těm novinám nebudu posílat žádné peníze, Vykupto jsem je poslala. To je rozdíl
já vím jak to myslíte… Jsem naštvaná jako vy… No uvidíme, jestli se to vyřeší…
No mazec
Kamarádka si koupila taky nějaký pobyt myslím Mariánské Lázně, nejsem si jistá a ty wellnes balíčky, že se to nedalo, problém s ubytováním a objednávek na procedury.
@yriel Já se s ní dál o tom ne bavila, vím že si ztěžovaly na recepci a neochota příšerná. Pak mi řekla nikdy víc…
@yriel Tak konečně snad vyřešeno k mé spokojenosti… Platba za neodpovídající zboží byla provedena 3.8.2012 a peníze by mi měly přijít snad tento týden nebo příští… Takže konec září nebo začátek října… Mazec… Vykupto se se mnou nebavilo…Prý si musím reklamaci a schválení vrácení peněz vylítat sama u dodavatele…A tak jsem poslala zboží zpět a urgovala a urgovala…Nakonec mi dodavatel napsal, že mi reklamaci uznávají a ať si peníze vyžádám na vykupto…Tento mail jsem poslala na vykupto s prosbou o vrácení peněz…Napsali, že se brzy ozvou…Za pár dní mi poslali, že je můj požadavek je vyřízen a peníze nikde…Tak jsem je urgovala…Prý neví jaká objednávka, a zda mi dodavatel uznal reklamaci, tak jsem jim psala, že jsem jim to už před 14-ti dny posílala…Prý si to musí znovu ověřit a tak jsem zase čekala… Takže tohle byl můj poslední nákup u Vykupto… Na tohle prostě nemám nervy se pořád akorát rozčilovat…V lednu čekám miminko a tohle nemám za potřebí…
ja na vykupto.cz nakupuji celkem casto, zatim jsem byla vzdy spokojena..Ovsem ted jsem si objednala sasu Swarowsky za 249kc a komunikace s dodavatelm rychla, zbozi prislo uz za 4 dny, ovsem bylo vadne..Tzn.kaminky byly spatne nalepene a uz take neverim, ze to ma hodnotu, jakou am uvadi…i kdyz to ma dodavatel dany treba na strankach..No zkratka jsem to urgovala s tim, ze ji zbozi zaslu a zadam vymenu a prekvapilo, me mi napsali, ze si mam sadu nechat a poslou mi jeste dalsi automaticky, tak jsem zvedava
..Jinak mi vcera prisly objednane boty, ale mely vyrobni vdy, tak jsem to dnes okamzite zaslala zpet dodavateli a pozaduji vymenu zbozi a hlave je budu urgovat, ohledne proplaceni postovneho, jelikoz oni mi poslali vadne zbozi a ja ho musim poslat na vymenu
..Jinak dodavatele jsou nekdy nespolehlivy,2 mesice sem urgovala zaslani nausnic, ktere mely byt dorucene do 14 dnu a dodavatel se jen vymlouvat, takze radoby sperky uz tam nekupuji
Já jsem již s objednáváním přes Vykupto zkončila. Z počátku bylo vše v pořádku. Pak jsme objednali a zaplatili postel za 10.000,– Prodejce se sice ozval, ale oznámil nám, že postel musí vyrobit a bude to trvat 3 týdny. Byla jsem sice nerada, ale čekala jsem. Po měsíci jsem postel urgovala u dodavatele a bylo mi řečeno, že z důvodu dovolené se to o týden protáhne. Tak jsem si stěžovala na Vykupto a bylo mi řečeno něco jako…Toto se nám nestává. Co si stěžujete, dodavatel uplatnil vykupón tehdy a tedhy a má tedy ještě 14dní na dodání. Vše je v pořádku…Nic drahého bych si už nikdy neobjednala… a raději to nikomu nedoporučuji. Postel jsme sice obdrželi, ale za to mi to nestoji…