Reklamace u Vykupto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
24.8.12 09:18
@smon83 píše:
No však to ano, ale prodejce není vykupto, to je pouze jakási annonce… Tak jako když si koupíte noviny a tam máte inzerát, na který odpovíte, tak taky to nebudete reklamovat u novin

Jenomže těm novinám nebudu posílat žádné peníze, Vykupto jsem je poslala. To je rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.8.12 09:20
@yriel píše:
Jenomže těm novinám nebudu posílat žádné peníze, Vykupto jsem je poslala. To je rozdíl

já vím jak to myslíte… Jsem naštvaná jako vy… No uvidíme, jestli se to vyřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
24.8.12 09:28

No mazec :-( Kamarádka si koupila taky nějaký pobyt myslím Mariánské Lázně, nejsem si jistá a ty wellnes balíčky, že se to nedalo, problém s ubytováním a objednávek na procedury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.8.12 09:28

@smon83

Držím pěsti, pak dejte vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.8.12 09:35

@Marcip
A vyřešilo se to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
24.8.12 09:43
@yriel Já se s ní dál o tom ne bavila, vím že si ztěžovaly na recepci a neochota příšerná. Pak mi řekla nikdy víc…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.9.12 19:50

@yriel Tak konečně snad vyřešeno k mé spokojenosti… Platba za neodpovídající zboží byla provedena 3.8.2012 a peníze by mi měly přijít snad tento týden nebo příští… Takže konec září nebo začátek října… Mazec… Vykupto se se mnou nebavilo…Prý si musím reklamaci a schválení vrácení peněz vylítat sama u dodavatele…A tak jsem poslala zboží zpět a urgovala a urgovala…Nakonec mi dodavatel napsal, že mi reklamaci uznávají a ať si peníze vyžádám na vykupto…Tento mail jsem poslala na vykupto s prosbou o vrácení peněz…Napsali, že se brzy ozvou…Za pár dní mi poslali, že je můj požadavek je vyřízen a peníze nikde…Tak jsem je urgovala…Prý neví jaká objednávka, a zda mi dodavatel uznal reklamaci, tak jsem jim psala, že jsem jim to už před 14-ti dny posílala…Prý si to musí znovu ověřit a tak jsem zase čekala… Takže tohle byl můj poslední nákup u Vykupto… Na tohle prostě nemám nervy se pořád akorát rozčilovat…V lednu čekám miminko a tohle nemám za potřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.11.12 21:14

:jazyk: ja na vykupto.cz nakupuji celkem casto, zatim jsem byla vzdy spokojena..Ovsem ted jsem si objednala sasu Swarowsky za 249kc a komunikace s dodavatelm rychla, zbozi prislo uz za 4 dny, ovsem bylo vadne..Tzn.kaminky byly spatne nalepene a uz take neverim, ze to ma hodnotu, jakou am uvadi…i kdyz to ma dodavatel dany treba na strankach..No zkratka jsem to urgovala s tim, ze ji zbozi zaslu a zadam vymenu a prekvapilo, me mi napsali, ze si mam sadu nechat a poslou mi jeste dalsi automaticky, tak jsem zvedava 8o..Jinak mi vcera prisly objednane boty, ale mely vyrobni vdy, tak jsem to dnes okamzite zaslala zpet dodavateli a pozaduji vymenu zbozi a hlave je budu urgovat, ohledne proplaceni postovneho, jelikoz oni mi poslali vadne zbozi a ja ho musim poslat na vymenu :pocitac:..Jinak dodavatele jsou nekdy nespolehlivy,2 mesice sem urgovala zaslani nausnic, ktere mely byt dorucene do 14 dnu a dodavatel se jen vymlouvat, takze radoby sperky uz tam nekupuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.11.13 13:28

Vykupto

Já jsem již s objednáváním přes Vykupto zkončila. Z počátku bylo vše v pořádku. Pak jsme objednali a zaplatili postel za 10.000,– Prodejce se sice ozval, ale oznámil nám, že postel musí vyrobit a bude to trvat 3 týdny. Byla jsem sice nerada, ale čekala jsem. Po měsíci jsem postel urgovala u dodavatele a bylo mi řečeno, že z důvodu dovolené se to o týden protáhne. Tak jsem si stěžovala na Vykupto a bylo mi řečeno něco jako…Toto se nám nestává. Co si stěžujete, dodavatel uplatnil vykupón tehdy a tedhy a má tedy ještě 14dní na dodání. Vše je v pořádku…Nic drahého bych si už nikdy neobjednala… a raději to nikomu nedoporučuji. Postel jsme sice obdrželi, ale za to mi to nestoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák