Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 tak to jsem zvědavá, jak nám to dopadne. Já jsem taky teď přes to sladký a od začátku mám pocit, že to bude holka. Ve středu konečně ten screening. @Safinol čárka je hezky vidět. Hlavně se nestresuj, testy jsou různé a švagrová když podstupovala ivf, tak ji dvakrát test ukázal pozitivní a krev byla negativní. Hlavně jak dopadne ta krev
mě teď každou návštěvu doktorky posouvají termín, tak jsem zvědavá. Nervní jsem ale taky pořád, dokud se to nenarodí v pořádku, asi to jen tak nepřejde ![]()
@Eileen9 jasně no uvidíme teď sem ráda že ležím je mi nějak divně až jako na zvracení no ve čtvrtek po poledni bude jasno ![]()
@nika5555 tak to jsme naštěstí nečekali …
až mně to tedy překvapilo ze strany manžela… protože , když jsme to řešili ze začátku, říkal, že můžeme být rádi, že máme aspoň dcerku, že jsou páry co nemají ani jedno dítko.Když jsem se ho ptala až to bylo úplně aktuální, tak řekl, ať tam zavolám a objednám nás.
No právě peníze jen lítají a až budete stavět, tak to bude nejvíce znát… my teda už rok vyřizujeme povolení na přístavbu dvou místností .. které nebudou nikoho nikde omezovat, protože to je ve dvoře (na našem pozemku),ale díky skvělým zákonům musíme mít povolení i na to …
S těma 30 000 Kč určitě počítáme, ale záleží co zjistí z těch vyšetření, které podstoupíme. Pojišťovnu jsme měnili minulý rok,ale kvůli dcerce, takže jsme přešli všichni,ale Mudr. říkal , že s pojišťovnou by problém neměl být ![]()
@Safinol každé těhotenství je jiné. Neřeš to. Je to zatím na dobré cestě.
@Safinol když jsem čekala druhou dcerku, tak mě strašili v Repromedě biochemickým a ejhle, biochemické si hraje vedle v pokoji.
Bude to dobrý. ![]()
Tak jsem to asi nějak zakrikla, ale dnešní odpoledne jsem prolezela a je mi úžasně blbě. S prací jsem do sebe nasoukala aspoň zeleninový salát a nic jinýho ani vidět.
tak snad vám ty příznaky budou probíhat líp!
@Eileen9 mě je taky nějak divně mám průjem musela sem si vzít živočišne uhlí a začínám pociťovat jakoby mě začínala pálit zaha
Holky, tak mám za sebou poslední návštěvu Repromedy. Byla jsem u Dr. Tokarevy. Jsem 7+0, prcek krásně vyrostl a slyšela jsem i srdíčko, to bylo fakt pěkný… @Eileen9 a taky jsem se dozvěděla, že čekáme holčičku
takže mé tušení se naplnilo. @Safinol na tebe moc myslím a držím palce!!! Jak ti dnes je?
@nika5555 ahoj tak paráda moc gratuluji k panence
mě pálí trošku zaha bolí mě čím dál víc prsa a estrofem za to nemůže mám sníženou dávku kvůli tomu žaludku tak snad jsme na dobré cestě a ve čtvrtek nám řeknou krásnou zprávu ![]()
@nika5555 a taky mi 3den je na zvracení ale dycky takhle odpo nebo navečer
@nika5555 to ti to řekla Tokareva? Já se totiž přímo ptala té druhé doktorky a ta mi vyloženě řekla, že mi to říct nemůže! Že to sdělovat nesmí, protože si to nepřejí genetikové! Takže nám nezbývá než čekat až podle toho, co ukáže ultrazvuk. To ti řekla sama od sebe nebo ses jí ptala? Tak blahopřeji! @Safinol průjmy jsem měla snad celé první dva měsíce, ale nejak se to dalo.
@Eileen9 já říkám ať mám klidně průjem,ať mě pálí záha at zvracim cokoli hlavě ať je vše v pořádku