Říct si o penízky za benzín

57
5.2.16 10:59

Říct si o penizky za benzín

Už podruhé vezu děti prarodičům. Chci se zeptat, zsa by jste ve slušnosti řekli o penizky za benzín. Jsem sama s dětmi a počítam každou korunu, a tchyně mi napíše SMS dovez děti. A o je sice hezké, ale tam i zpět 200,– padne. Aspoň něco kdyby mi dala :kytka: co říkáte, je to se rozumné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6872
5.2.16 11:01

A ty ji tam nechavas peníze na děti??? :think:
Chápu, že jsou tzo pro tebe peníze ale já bych si o nerikala. Max ať si přijedou oni pro ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
5.2.16 11:02

@Pusik26 a vozis jim tam i jidlo? Delas 4 cesty nebo 2? Pro sebe musis mit svacinu a kafe v termosce? Plati byvaly alimenty radne?
Chybi ti potom tech 200,– tak, ze nemas ke konci mesice pro deti na jogurt? Pokud ano, tak bych napsala, ze ted nemam na benzin. Pokud ne… Ale ja jsem jina, na me nedej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.2.16 11:03

@Pusik26
Ne, přišlo by mi to trapné, ale můžeš příště slušně vysvětlit, že nemáš na dopravu, tak jestli si nemohou přijet oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
5.2.16 11:03

@Pusik26 ne neřekla, byla bych vděčná, že mi děti pohlídají, že je chtějí vidět atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.2.16 11:04
@kve-tinka píše:
A ty ji tam nechavas peníze na děti??? :think:
Chápu, že jsou tzo pro tebe peníze ale já bych si o nerikala. Max ať si přijedou oni pro ne.

Právě, že ne. Ale dohromady mají slušné platy. A sami od sebe neprijedou. A jestli sní 4 jogurty na večeři a neco na snídani a pak si pro ne dojedu… Promin ale jako babička s dědou, je to neznici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.2.16 11:06

@Pusik26 Ne, nerekla bych si o penize, ale pokud bych nemela na to je tam, vozit rekla bych to narovinu. Bud at prijedou oni, nebo je tam nepovezu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.2.16 11:08

Ne nerekla. Sice nejsem s ditetem sama atd, ale nerekla. Ptz jim daji najist, napit, urcite se u nich umyji. Predpokladam, ze dostanou teplou veceri :nevim: jak bylo receno spis bych rekla, ze se omlouvas, ale nemas na benzin a tudiz jak je tam dovezt at prijedou oni.

Příspěvek upraven 05.02.16 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.2.16 11:09

No, mně kdyby někdo napsal strohé „dovez děti“, tak bych nedovezla. Pokud by se slušně zeptali, jestli můžu přivézt děti, a já neměla na benzín, tak bych nejspíš napsala, že přijedeme po výplatě, ale pokud chtějí, můžou přijet oni k nám. Ale že bych si řekla o peníze na ruku, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
@Pusik26 píše:
Právě, že ne. Ale dohromady mají slušné platy. A sami od sebe neprijedou. A jestli sní 4 jogurty na večeři a neco na snídani a pak si pro ne dojedu… Promin ale jako babička s dědou, je to neznici :roll:

Takže ti hlídají děti. Ne, neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374

@Pusik26 Tak ať si pro ně babička přijede sama nebo ať je dovezou zpět. Klidně bych přiznala, že toho dost projedeš a nemáš na benzín, ale přímo o peníze bych si fakt neřekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Pusik26 píše:
Právě, že ne. Ale dohromady mají slušné platy. A sami od sebe neprijedou. A jestli sní 4 jogurty na večeři a neco na snídani a pak si pro ne dojedu… Promin ale jako babička s dědou, je to neznici :roll:

:roll: nechápu tvůj přístup..
O peníze bych si neřekla, ale můžeš je pozvat ty k vám, ne?

• Citovat
  • Upravit
1740
5.2.16 11:10

Normálně bych napsala, že nemám na benzín :nevim: jestli se s nimi dá domluvit, tak jim vysvětli, že pro tebe jako samoživitelku je to prostě dost :)
Ale říct o dvě stovky by mi bylo trapný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
5.2.16 11:10

O peníze bych si neřekla, ale řekla bych, že bohužel nemám na benzín momentálně, jestli si je vyzvednou. Možná by to pak vyřešili tak, že bys je sice nadále vozila, ale něco by ti podstrčili. Mně by ale ty 200 za volnej večer stály. :-) A nemyslím si, že sní 4 jogurty. Naše toho vyluxují mnohem více. Předpokládám, že jim podstrojují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.2.16 11:11

@Pusik26 Ne, neřekla. Pokud bych opravdu neměla 200 kč na benzín, tak bych jim to pověděla hned do telefonu. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová