Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi takto, pokud jsi dobrá řidička automobilu už teď, přeučit se na autobus by neměl být problém. Ono jde o to, že máš nespočetně typů autobusů a každý je maličko jiný, ale to už jsou drobnosti. K těmm psychotestům, nejsou to jen psychotesty, ale i pravidelná školení atp. Psychotesty faaaakt nejsou těžké.
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym. Čeká mě autoškola, budu dělat řidičák na autobus, s tím, že hned po tom bych měla začít jezdit v práci. Jen bych se chtěla zeptat těch z vás co ho už mají, je to hodně těžké se to naučit? Tany mě docela zajímají ty psychotesty, co to obnáší, budu ráda za jakékoliv vaše komentáře a zkušenosti.
psychotesty jsou brnkačka.. a jako co na to říct, je to stejné, jak s autem - jezdit, jezdit, jen ta odpovědnost je někde jinde.. dřív byla podmínka odjezdit 2 roky v náklaďáku se sk. C, teď už to neplatí, je to naprd.. pak by ses nebála ![]()
Ahojky, máš muj obdiv
Psychtesty zvládneš v pohodě. Já mám skupinu C cvíli jsem jezdila.
Přesednout s auta na autobus si moc nedokážu představ, mikorbus ještě v pohodě. Teda pokud nemáš odježděno z náklaďákem.
Mně vždycky chvilku trvá, než si uvědomím, že s autobusem musím ještě více najíždět do zatáček než s čímkoliv jiným.
Hlavně klid a trénovat.
Ahoj holky, omlouvám se, že reaguji až ted, byla jsem v práci. Moc díky za uklidnění, snad to dám, myslím, že jsem dobrá řidička co se auta týče. Většina lidí se na mně kouká jako na blázna, že do toho chci jít, ale já to chci dokázat už kvuli tomu, že nikdo nevěří, že to dokážu
Ale strach mám furt no
@Kotatko03 @martina.se @neverna @Patejl1
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že reaguji až ted, byla jsem v práci. Moc díky za uklidnění, snad to dám, myslím, že jsem dobrá řidička co se auta týče. Většina lidí se na mně kouká jako na blázna, že do toho chci jít, ale já to chci dokázat už kvuli tomu, že nikdo nevěří, že to dokážuAle strach mám furt no
@Kotatko03 @martina.se @neverna @Patejl1
auto a autobus jsou tak odlišné pojmy, že bych si zase tak moc nefandila.. jezdí se zcela jinak. Ale je to o zvyku - zkoušela jsem náklaďák a je to fajn ![]()
@martina.se Tak já jezdila nejvíc z dodavkou, tam se me líbil ten rozhled, v autobusu to bude ještě lepší, doufám, no hele uvidíme, když to půjde bude to supr, kdyzto nepůjde nejde o život, ale zvladlabych to rada.
@Anonymní píše:
@martina.se Tak já jezdila nejvíc z dodavkou, tam se me líbil ten rozhled, v autobusu to bude ještě lepší, doufám, no hele uvidíme, když to půjde bude to supr, kdyzto nepůjde nejde o život, ale zvladlabych to rada.
Ahoj, předem se omlouvám za anonym. Čeká mě autoškola, budu dělat řidičák na autobus, s tím, že hned po tom bych měla začít jezdit v práci. Jen bych se chtěla zeptat těch z vás co ho už mají, je to hodně těžké se to naučit? Tany mě docela zajímají ty psychotesty, co to obnáší, budu ráda za jakékoliv vaše komentáře a zkušenosti.