Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4460
28.4.06 11:09

Jitulo a Linďas jak už jsem několikrát psala. Buďte rády, že jste aspoň doma a ne v nemocnici. Sestřenice ležela od 2. měsíce až do myslím 8,5 v nemocnici celou dobu. Maximálně 2× do měsíce ji pustili domů na víkend a pak alou zpátky. Takže to máte ještě dobrý. I když vůbec vám nezávidím. Holt každá musíme nějak trpět pro mimi. Hlavně, že je všechno v pořádku a testy dopadly taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
28.4.06 11:29

Caute etetky,

tak mam za sebou neprijemnost s ukoncenim zamestnani,jeste jsem dneska musela naposled do firmy neco dovyrizovat a uz mam klid:)

Holky DOTAZ : Muze se vyplach Tantum Rosa pouzivat v tehu ?? V pribalaku nemaji nic o tehu psano,tak si myslim ze ano, ale radeji se ptam. Ony mi sice ty globule na kvasinky krapet zabraly,pres noc v pohode,to lezim,ale rano jak vstanu,vsechny zbytky globuli ze me klasicky zacnou vytekat a me to desne svedi, tak bych to potrebovala vyplachnout,a samo ze preci nebudu vyplachovat vodou :D

Nekdo se ptal na brisko - no ja uz ho neschovam, hlavne odpoledne a vecer,to se vzdy vykuli uplne na maximum, vcera mi rikala i mamka, ze uz je to poradne videt..tak konecne nevyúadam jak vyzrana,ale jak tehotna :lol:

Co se pejsku tyce - pri strihani naseho zlaticka mu holicka spatne vytahla kliste,ono se zavrtalo jeste vice,a ted uz nejde vubec vytahnout, takze dneska jdeme na veterinu rezat klistaka..to zase bude rev. Maly nesnasi veterinu a vzdy tam sehrava epilepticke zachvaty jen at se nejak dostane pryc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
28.4.06 11:31

Zuzaa: raději si zavolej na gyndu a zeptej se… budeš to mít na 100% a nemusíš mít strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
28.4.06 11:31

Ahoj všem,

Jani, snad už se malý trošku uklidnil a ty ten nedostatek spánku budeš moct dospat opdpoledne s ním.

Jitulo, velká gratulace ke kopanečkům, musí to být nádhera, už se taky nemůžu dočkat.

Soniku, moc ti to s manžílkem i tatínkem slušelo, jen klidně přidej další fotky, budeme jedině rádi.

Mumis, tak to musí být nádhera ty schody, tak ať už máte brzy hotovo vše a můžete se nastěhovat. My sice měli svatbu na úřadě, ale v Praze na Libeňském zámečku a tam to nevypadá jak na úřadě, je tam taky hodně obsazeno, svatbu jsme zařizovali na začátku října a už moc míst nebylo a to jsme ji měli až v červnu. Pak se jelo do moc hezké hospůdky, kde jsme měli k dispozici i terasu, počasí vyšlo, takže bylo hojně využitá. Na oběd jsme měli asi 28 lidí, odpoledne pak přišli ještě kamarádi a bylo nás asi 50, na odpoledne jsme měli objednanou hudbu a bylo to moc fajn, všem se to líbilo, jak mladejm, tak starejm. Doma kdyžtak přidám fotku z obřední síně a před radnicí. Tinuška se z toho určitě dostane, za pár dní zas bude o hodně lepší.

Lindas, tak alespoň víš, že to nejhorší je v pořádku a ty ostatní výsledky budou stopro taky, neboj.

K nakupování mimi věciček, vím že hodně holek nakupuje na www.mimibazar.cz, několikrát jsem tam nakukovala a mají tam fakt pěkné věci.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
28.4.06 11:37

holky teď baštím čokoládu a zajídám to šunkovýma brambůrkama :-) je to mňamka… přítel jenom kouká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
28.4.06 11:38

Ahoj holky, člověk si trochu přišpí a tady to už hýří psaním :)

No a už vím prd, co jste kdo psali, ježiši ta paměť :oops:

Tak jen co si pamatuju:

Jani 79, mě se tvůj manža taky moc líbí, taky jsem na starší, moc vám to slušelo a vypadáte šťastně.

Soníku, zlatíčko, že mi zjistíš, kde na Červeňáku je ten sekáč. Není to takový ten u silnice, když se jede směrem z Červeňáku dolů na Dejvickou?

Do galerky hned juknu, co jste tam novýho přihodili.

My byli včera na takovým povídání o jižní Americe ( Jeníkův známý tam byl se ženou a dětma 3 měsíce, tak nás pozval ) a bylo to úúúžasný, odjížděli jsme s pocitem, jako bychom tam sami byly, vážně nádhera…no a přijeli jsme kolem 23 hodiny, tak proto jsme tak dlouho s Bobanem spali.
Dneska to psaní musím omezit, protože já za celý den nic neudělám a pak se divím, žě mě bolí záda a že není uvařeno a kolem mě je nepořádek :oops:

Jitu, ty se máááááš, já chci taky cítit kopanečky. A jaký to bylo, jaký je to pocit = jaký to prostě je.

Na ty mimi odkazy se 100%ně juknu.

Silvi…já sama si nedovedu představit, až něco takovýho budeme zažívat my. Pejska hlaďte a užívejte si ho, určitě se to zlepší, naděje vždy umírá poslední, zase já nejsem ten typ, který by ti říkal „neboj, za chvíli skáče jako štěně“, to už asi tak nebude, všichni tu máme být nějakou dobu a ty jsi psala, že je už starší. Ona se třeba teď s tím problémem jen pere, proto nežere, protože je zesláblá. Budu moc držet palečky.

UTZ ve 20tt - moje doktorka tam posílá všechny svoje těhotný, bez vyjímky, tak nevím, jak to funguje jinde? Ale na ten se fakt holky bojím…manža si vezme dovolenou a pojede hezky se mnou. Četla jsem z holek z rodiny.cz, že tam jedna jela a celou cestu k doktorovi probrečela, jak se bála = samozřejmě, že to dopadlo dobře…ale stejně, každýmu závidím, kdo ho má už za sebou. Rozhodně to nebude takový ten UTZ, kde se člověk těší, jak se mimi hýbe, budu nejraději, když to budeme mít rychle za sebou.
Soni, my jdeme na ten UTZ ke genetikovi, moje dr. má „normální“ ultrazvuk, na tohle je potřeba speciální ultrazvuk, který rozezná genetický vady, jen srovnání cenový. Její UTZ stál 2,5 mil…ten toho doktora na genetice 7 mil…mě klesly kolena, když jsem to slyšela.

Svatba…my měli klasickou, já o ní vždycky snila. Chtěla jsem jet ve veteránu…jeli jsme ( teda jen tam, takže jen já s taťkou, protože auto pak nejelo )..připadala jsem si jako princezna. Měli jsme 50 lidí, na celý den. My měli fakt typickou s moravskou kapelou, s únosem, házením rýže, chomoutem a koulí na noze, s děravýma lžícema ( jo, vložím jednu fotku do galerky, nechali jsme si udělat takový hezký bryndáky ), vybíráním do střevíčku, pití vody a vodky, prostě na co jsi si vzpomněla. Bylo to bezva. Pak jsme chtěli poděkovat rodičům za vychování…nejsme věřící, ale oba jsme cítili, že to chceme udělat, ale nechtěli jsme dávat ty děkovací dorty/koláče, tak jsme nechali udělat takový trička a na nich byla moje fotka dítěte ( našim ) a Jeníkova fotka dítěte ( jeho rodičům ) a na tom tričku bylo - Děkuji za vychování Vaší dcery Lindičky. A na druhým bylo - Děkuji za vychování Vašeho syna Jeníčka.
To mělo takový úspěch, že jsme to ani nečekali, sám kameraman říkal, že to ještě neviděl, my z toho měli radost, hlavně, že se to líbilo rodičům. Já jsem tamkový bekan, všechno ořvu, takže jsme k tomu nemohli mít ani žádný proslovy, jen jsme jim řekli, že pro ně něco máme a dali jsme jim to. Šmarjá, já se chci znovu vdávat :lol:

Jo a jedna věc…my si do svatby mluvit nenechali. Naši teda řekli, že nám chtějí zaplatit hostinu, tak jsme se domluvili, že zaplatí jídlo, tak že ok, ale zaplatili mi k tomu šaty, cukroví ( měli jsme za super cenu - Jeník je nákupčí, takže to bylo přes dodavatelku = paráda ) a já nevím, co ještě. Jinak svatba byla čistě v naší režii, naši pomohli, když jsme chtěli, byli báječný, Jeníkovi rodiče taky, ale nikdo nám do ničeho nemluvil.
Jé a jeden tip pro tebe mám. My jsme nechtěli dary. S Jeníkem jsme v tý době spolu žili 5 let, z toho 2 roky u našich a 2 roky sami, takže jsme měli domácnost plně vybavenou, tak tenkrát jsem si psala s holkama na svatby. cz a jedna tam měla super tip a okopírovala jsem ho já, pak když jsme to dávali do sv. oznámení, tak to okopírovala další a teď další. Takže pokuď chcete citlivě naznačit, že by se vám spíš hodil finanční dar, my jsme k oznámení lidem, co šli ke sv. stolu a na hostinu dávali takovou kartičku:
Jestli si někdo z Vás se svatebním darem hlavu láme, potom vězte, že v domácnosti všechno máme. Malý tip Vám ale můžeme dát…potěší nás příspěvek v jakékoliv výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.

Hele a všichni to vzali naprosto super a naopak říkali, že konečně rozumná věc. Dostali jsme…hodně :wink:
Jo a někdo si místo těch líbánek dal třeba rozpočet na domeček nebo na cokoliv jinýho. Toť jen tip. Nic nevnucuju.
Svatby…moje oblíbené téma, chtěla jsem být sv. koordinátorkou, ale je to těžký se na takový místo dostat…No takže vidíš, že svatba je opravdu moje silná stránka o tý bych se mohla bavit pořád :lol:

Lindi - to je přeci paráda, to nejhorší je zažehnáno, ty se máš, že už to víš.

Nevím, jestli mi to břicho neroste moc rychle :( když si lehnu, tak v knížce píšou, že děloha by měla být cca 5 cm pod pupíkem, ale já jí mám tak 2 cm. Už je krásně vyklenutá a když ležím na zádech a prohnu se, tak je super vidět, ale doufám, že to je tak v pořádku :(

Jdu vařit, ještě se juknu do galerky a teď se loučím, protože já tu prosedím 5 hodin bez mrknutí oka a to je v čoudu.

Tak papa

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
28.4.06 11:48

Amynka: je to skvělý pocit… napřed jsem cítila jako by mi vibrovalo břicho :-) a pak jsem dostala ránu… ségra hned přiskočila a dala ruku na bříško a malinký kopal :-) bylo to úžasné. Neboj taky se dočkáš :D pak budeš litovat a říkat, jééé proč tolik kopeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
28.4.06 11:54

Tak uz vim, prolouskla jsem pribalak jeste jednou, je tam psano, ze sice nebyly zjisteno,ze by pripravek poskozoval plod, ale ma se pouzivat jen po porade s lekarem. Tuz to ne, to ja to radeji vydrzim. A stejne si mylsim,ze mi pristi tyden zmeni lecbu-mam si zavolat na vysledky steru, a popripade ze se mi lecba zmeni-protoze me vzdy vsechny vaginalni globule zabraly hned,a tyhle teda moc ne. Chapu ze asi nesjou takove dryaky, ze musi byt setrne,ale moje telo asi kdyz nema konskou davku cehokoliv,tak na to nereaguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
28.4.06 12:17

jitulko,

ono to ma neco do sebe, ten pobyt doma
ale taky se trochu obavam, ze si to uziju az do konce tehu
zase si myslim, ze kdyz je to nutne, tak budu lezet jako pribita…prece jen priorita je mimisek a ne moje nalady a stesky :D

amynko
s tim svatebnim darem - to je fajn napad
prave mi psala kamaradka, co se vdava za mesic, ze chce par rad - muzu ji to prekopcit do mailu?
neboj, autorske pravo Ti neupru 8)
jo, a dekuji za seznamek

ohledne briska
centimetr tam, centimetr sem - hlavne, ze je Ti dobre, to je znak toho, ze se i mimis ma fajn!
me taky dokaze svymi rozmery prekvapit :roll:
vzdycky se tesim, ze az se oblecu do „normalniho“ obleceni, tak uz mi to nebude a budu konecne vypadat „tehotne“
zatim nic moc - kalhoty dopnu, ale rozhodla jsem se, ze dam prednost pohodli a na ty obcasne vylety do nemocnice si budu brat jine kalhoty nez jeansy.....

UTZ ve 20tt
taky jdu na genetiku, je pravda, ze tam maji lepsi pristroje a hlavne tech miminek vidi strasnou spoustu, takze poznaji kdejakou odchylku
holky, nebojte, kdyby nekde neco bylo, tak by to uz nebylo
vite, jak to myslim, ne?
prece jen priroda je mocna a vi, koho na svet pusti a koho radeji ne
takze hlavy vzhuru a bez obav na UTZ :D

jdu zase chvilinku neco delat
stejne bez vas dlouho nevydrzim 8)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
28.4.06 12:32

Ahojky, dívala jsem se na ten odkaz z té Annonce. já bych taky něco objednala, ale mám pořád strach, že to zaplatím a pak tam třeba nic nebude, nebo to bude hodně zničené…zase si říkám, že v tom sekáči si to člověk aspoň prohlídne. Nevím. Kdybyste některá zkoušela něco objdenat, tak napište, jak jste uspěly.
S bříškem - taky mám někdy pocit, že má divný tvar. Když ležím, tak vypadá, že je nejvyšší ne uprostřed ale víc vpravo. Jakoby se děti mačkaly na pravou stranu.:) Ale ne vždycky. Tak možná záleží, kde zrovna leží.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
28.4.06 12:41

Tak ještě, než to vypnu, tak písnu :D

Lindí, klíďo jí to zkopči, od toho jsem to psala, abych tím někomu byla dobrá :D Jinak nemáš zač :wink:

Mrkla jsem do galerky a Soníku, ty dostaneš na zadek :D Za co ty se máš teda stydět, to nechápu. Jsi fakt moc hezká holka a moc ti to slušelo, nevěstinka jako lusk. Ditiska byla taky moc krásná, vy jste prostě všechny tak hezkýýý.

Lindi, v tom máš asi pravdu, taky si to říkám, ale raději nebudu říkat, co se stalo kamarádce mojí kolegyně, protože je to fujky a nebudu tu nikoho děsit a vím, že MY VŠECHNY máme miminečka v pořádku a v říjnu to těm porodnicím pěkně natřeme :wink:

Tak se mějte zatím krááásně, já jdu vařit.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
28.4.06 13:00

Amynko, ten sekáč na dejvický je zastávka tramvaje „Sídliště Červený vrch“, u ní po levé straně - směrem od Kulatáku, je Delvita a za tímto „nákupním centrem“ je onen sekáč, prý je to velký a nelze to přehlédnou. Dnes se tam chystám, tak dám vědět.
Tyjo tvoje svatba musela být akce roku, to by bylo zaměstnání… hmmm tak to by mě taky bavilo :-).

Zuzaa na Tantum Rosa jsem se ve středu ptala mé lékařky, říkala, že s tím není žádný problém. Ale asi bych to nepoužívala nějak často.

Silvi, s pejskem je mi to líto. Ale přesto, že je to velmi těžké, jsou to členové rodiny, tak se to prostě jednou stane. Budu držet palce ať vše dopadne dobře!

A děkuju všem za pochvalu fotek, tak jste mě tak naladily že Vás asi zahltím svýma fotkam :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
28.4.06 13:20

Ahoj devčata, vy jste ale pisatelky. Já za chvíli odjíždím do Prahy (jedu s kamarádkou, která jde v sobotu vystavovat hafana), takže se s vámi na den rozloučím.
Koukala jsem na sonikovu fotku netradičních hostů a až budu mít čas tak tedy přihodím hooodně podobnou ze svojí svatby :wink: Když jsem je tam viděla, tak mě to strašně tenkrát dojalo, bylo to od nich moc hezký. Svatbu jsem si taky užila, byla přesně podle našich představ. Pouze teď kdyby jsme ji dělali tak ji uděláme někde venku na zahradě. my ji měli ve školní jídelně a přitom venku bylo tak nádherně, to mi je akorát trošku líto.
Dnes jsem si krásně užila kadeřnice, ale přes noc se mi udělal opar a vůbec ani nevím z čeho - nervy nemám… manžel vždycky tvrdí, že je to z nedostatku sexu :oops: , což by teď mohlo odpovídat, ale přemáhat se mi nechce, takže má smůlu :oops:
Dnes mi konečně přišli papíry od nového auta, tak mám ohromnou radost, v úterý to hned oběhám a doufám, že už ve středu budu moct jezdit novým a starého se zbavím, hurááá. :P
Tak se holky mějte já budu ještě nakukovat, ale psát už asi nebudu mít čas, jdu balit a ještě musím připravit manžovi něco k jídlu ať mi tady za ten den neumře hlady :roll: .
opatrujte se a pokud budu mít síly tak zítra večer mrknu, ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
28.4.06 13:47

Holky to jste hodné, že držíte pěstičky. Ale už se asi stejně začnu pomalu smiřovat s nejhorším. Jak jste psaly - každý má v osudu ten svůj poslední den a s tím nikdo nic nenadělá.

Amynko tys teda měla super svatbu. A k těm darům to je taky dobrý. I je perfektní, že vám rodiče to svatby nekecali. U nás se snaží nemluvit, ale stejně pořád nějaké „nápady“ mají.

I ostatní svatby mají něco do sebe. Prostě každá svatba je originál, ale já mám ještě spousty času, takže mě můžete průběžně zaučovat do příprav atd. Teď bude mít nejčerstvější zkušenost batcheba myslím, tak se určitě taky něco dovíme.

Vy se máte holky, když jste doma a sedíte u emimina, ale co já v práci. Opravdu by ze mě šéf měl radost. Ale když mě se s váma tak dobře povídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
28.4.06 14:28

tááák dnes s tím tady končím, hurááá!

Krásný víkend a holky bacha aby nás někdo nechtěl upálit a hlavně aby nám nechtěli spálit naše krásná přibližovadla :lol: .
Moc si užijte prodloužený víkend a nezapomeňte v pondělí na polibek pod rozkvetlou jabloní (stromem).

papapapa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital