Poradna duly
Jana Čurdová
Zuz
to je fakt zvlastni pristup
kamaradka byla na velkem UTZ uz v 19tt a nikdo nic nenamital
myslim, ze „chytre“ slecny jsou vzdycky moc chytre, hlavne v zavislosti na cekacich lhutach a vytizeni pracoviste..... ![]()
Já jdu na velký UTZ ve 20 týdnu. Teda tak mi to řekla moje doktorka, že mě tam tak pošle.
Lindí, testy budou OK.
Jani 79 a jak se jmenují tvoje děti a jak je máš starý. Nevím, jestli si to tu už psala, ale asi jsem to tím pádem zapomněla.
Batcheba…to lyžování…no, já se tam asi taky přetáhla, protože jsme přijeli z Alp, v pondělí sem šla normo do práce, celý týden sem chodila. Pak jsme na víkend jeli na Moravu, oznámit Jeníkovým rodičům radostnou událost a v tu sobotu sem začala špinit. Tak jsme jeli hned domů ještě večer a v neděli jsme šli do nemocnice, kde na nás čekala moje doktorka a zkontrolovala mě…měla sem nízko placentu, takže sem musela ležet a nohy nahoře, teď je to OK, ale na nemocenský sem pořád. Nemohla sem do práce dojíždět jako sem dojížděla, měla sem to fakt daleko, takže to lyžování…oni asi né nadarmo říkají, že ho v těhotenství nedoporučujou ![]()
asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
tééda tady se tak strašně zatáhlo, že snad budou padat dráteníci ale je nádherný vzduch. Myslím, že bych mohla být zaměstnaná u policie jako čmuchací pes
.
Tak dobře skoro jste mě ukecali, večer se změřím, přes noc to uvážím a zítra možná napíšu
. S tou fotkou jsem se chtěla tvářit nenápadně… hmmm nepovedlo se. Ale tu jsem slíbila a dodám, ale já jsem strašná skleroza a co si nenapíšu to nevim (už mám poznámku v mobilu) a zase jsem ji zapomněla doma. V práci si fotky nenechávám. I když možná že bych tu našla aspoň fotku našich hafušek. Tak pro začátek… co?… tak dobře už jdu hledat
.
Jo a ty pleny jsou Fixis a je na nich spousta nápisů jako že jsou nej nej… pro 3-6 kg. Tak uvidím, dle mých předpokladů miminko čůrá a kaká furt, tak to máme tak na max. 2 týdny
.
ták jsem Vám tam přihodila moje psí slečny. A protože jsem nesmírně šikovná tak jsem je uložila i do alba „Bříška“
.
Tyjo to mě baví, tak já se jdu kouknou co tu ještě mám ![]()
soniku nic si z toho nedělej, já frkla omylem do bříšek dvě fotky z naší svatby ![]()
Soni, ty jsou hezký, ty hafuška. Tu velkou jste chtěli nechat připustit, že jo. Krásný holky. A jak se jmenují? Zase sem to zapomněla.
Nene, fotku si slíbila, tak šup sem s ní. Soni, proč se tak stydíš. Vždyť jsme všechny na jedný lodi, tak neblázni, my tě nesežereme
![]()
Tady se taky zatáhlo, tak ven asi nepůjdu, nechce se mi. Musím tu uklidit, takže se na chvíli, delší chvíli stáhnu, protože u toho počítače sedím od 10 hodin a to fakt nejde.
Fixis, aha, takže dobrá. Mě má koupit ty plínky na mimi mamča, teda klade mi na srdce, že je nemám kupovat, že mi je chce koupit, chtěla jsem zkusit Pampers ( u těch ale nezůstaneme, jsou strašně drahý ) a kamarádka mi doporučovala Hugiesky, tak pak zkusíme i Fixies.
asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
Ahojte:-)
K těm velkým utz, můj doktor mi doporučil že je lepší se na něj objednat až po 20-tém týdnu, protože už je prcek vyvinutější.
Pak jdu ještě na jeden velký utz, ale to je na dětské kardiocentrum na vyšetření srdíčka. Náš doktor na něj posílá každou těhuli. Prý, že má pak aspoň jistotu, že bude všechno v pořádku:-)
darinko
muzu se zeptat, v kolikatem tt jdes na ten UTZ se srdickem
ja ho mam naplanovany na 18tt, ale duvodem je srdecni vada v rodine ![]()
Amynko: Ohledně lahviček, bylo mi doporučeno, ať si raději připlatím a koupím si protikolikovou lahvičku, která má navíc regulátor průtoku.Avent mezi ně taky patří. Našla jsem na internetu, ale i pár o polovinu levnějších značek. Stojí za to se kouknout na net:-)
Amynko, jasně ta velká je ta moje frigidní
hovawartice Laura a ten malej skřet je Kavalír King Charles Španěl Baruška. Fotka by to mohla být i lepší, ale oni nechtěj postát. Jo, neni to nádraží
.
Já jsem taky původně chtěla koupit plínky od Pempers, ale ty tam neměli. A mezi Hagis a Fixis zatím neznám rozdíl. Ale ona nás praxe naučí. Myslím, že tyto tři značky jsou (doufám) kvalitní a není snad mezi nima tak velký rozdíl… uvidíme.
Fotku fakt dodám, ale v práci žádnou nemám. Teda pokud nechcete tu s 5 koleginěma
. To byl vtip, tu nepošlu! ![]()
Lindas: na ten utz srdíčka mám jít ve 20-21. týdnu. Ještě jsem se neobednala, tak nevím kdy přesně
Jsem hold lajdák ![]()
Ahoj holky, jsem tu zase jen na chvilku, ani vás už nestíhám číst. jen jsem viděla, že jste se bavily o nákupech. Kolik ks od každého kousku budete kupovat? Myslím jako kolik body, kolik dupaček… Já mám zatím 7 ks body (čekáme 2 mimi, tak potřebujeme od všeho „krát 2“) a 6 lahviček od Aventu, 2 od každé velikosti. Koupili jsme je za velmi výhodnou cenu v Hypernově, kde byly v akci, ale i tak jsou drahé. Ale zase mi kamarádka říkala, že si koupila ty levné a že tečou, takže si stejně koupí Avent. Asi se na tom moc neušetří.:( Jinak jsme zatím nic nekupovali. Plánuju to až po velkém UTZ, abych věděla jaké barvy.:)A tam jdu 19.5.
Na tripple testy jdu 2.5., tak mě čeká nervozita před výsledky…
Tak vám přeju, aby všechno dopadlo výborně a miminka hezky rostly!!!
Ahojky,
nestíhám reagovat na všechno, je tu děsný nepořádek, večer jdu do práce, tak si potřebuji trošku odpočinout.
Plínky: Taky se mi Pampers zdály drahé, ale nakonec jsme na nich skončili, Karolínka se po obyčejných osypávala, musela mít papírovky. Huggies mi potom nějak přestaly sedět a navíc Pampers v akci vycházely na stejno. Kamarádky ještě používaly Helen Harrper, ale nikdy jsem se nezkoušela. Fixies měly před více jak 3 lety super vychytávku, byly snížené v oblasti pupíčku, aby miminkům nevadily na ještě nezahojený pupíček. Myslím, že to byly pouze Newborn.
Lahvičky: Tak já nevím. Myslela jsem, že konečně nějaké koupím, asi bych měla. Mamka ze mně šílela, před narozením Karolínky jsem doma neměla ani jednu a stále nemám. Přežili jsme bez jediné lahvičky, pak přešli rovnou na hrneček. Kojila jsem dlouho a bez problému, doufám, že i tentokrát budu. Uvažuji o Aventu, ale nebudu toho kupovat moc, možná tak 2 lahvičky pro začátek. Kamarádka mi prodá odsávačku, kdyby nastal nějaký problém.
Holky, pokud chcete kojit, tak bych koupila jen pár lahviček do začátku (tak 2) a za víc bych nevyhazovala peníze. Všechno se dá koupit, ale já jsem vážně z vychytávek na krmení z lahve (sterilizátory, atd.), co stojí děsný peníze nepoužila vůbec nic. Byla jsem chodící mlíkárna s dostřelem mlíka víc jak 1,5 metru.
Stejně nikdy nebudete mít všechno, já jsem při cestě z porodnice vletěla do lékárny a nechala tam víc jak 1 000 Kč za věci, které jsem doma prostě neměla. A i tak je to řešitelné.
Jdu trošku poklízet.
Jana
To uklízení musím odsunout, protože mám zase hlad a vařím si
Jestli budeme mít pořád takhle nenažraný dítě, tak jsem zvědavá, kolik budu mít na konci těhu ![]()
Avent - děkuju moc za radu, tak si asi na vaší radu připlatím a koupím si je, netušila jsem, že jsou nějaký protikolikový.
Capinko, písni mi svou mailovou adresu, poslala bych ti takový seznámek, co tehdy dělala jedna holčina z březňátek a já si ho upravila podle svýho, holkám sem ho už posílala. Jestli teda chceš, nechci nikomu nic vnucovat, jen jsem myslela, že by se ti mohl hodit.
Capinko, ve mě úplně hrklo, když čtu, že jdeš na velký UTZ už 19.5., bože to tak letí. My budeme začínat 20 týden od 16. května, fíha.
Soni, ona se třeba poučí, až uvidí, že máte malý, tak na sebe třeba nechá na podzim „šáhnout“ ![]()
Přesně, já si taky myslím, že uvidíme v praxi, jaký jsou nejlepší. Já mám zatím jen látkový, těch mám 20, protože budeme normo používat jen papírový, tak tenhle počet látkových stačí.
Dobře, takže zítra čekáme fotečkuu.
Bez kolegyň ![]()
Jinak u moje doktorka taky posílá automaticky ve 20 týdnu na velký UTZ všechny maminky. Dneska je čtvrtek, že jo. Tak to jsem ještě v pohodě, jak bude pondělí, tak už se začnu zase na úterý na kontrolu klepat a zase budu mít vysoký tlak ![]()
Dívala jsem se do září a těm holkám závidím, jak cítí už pohyby a ví, že je mimi ok, sakryš, už aby je člověk taky cítil.
asi Jeníček
Letadlo, já jsem ty lahvičky kupovala , protože s těmi dvojčaty si nejsem jistá, jestli nebude potřeba dokrmovat a hlavně byly v akci, takže vyšly cenově podobně, jako jiné kvalitní značky. A kdyby nebyly potřeba, tak se třeba zabalené prodají.:)
A vy už kupujete plíny? Já jsem se teda zatím jen ptala, které značky jsou nejlepší, ale ještě jsem nic nekupovala. Možná kdyby byla někde nějaká dobrá akce…