Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zu
4347
26.4.06 08:31

A ječtě jednu věc - ten veletrh v Praze je přesně kdy a kde?
Jsem z daleka, tak to musím dopředu plánovat.
Nebo kde to mám hledat na netu.

Dík moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
26.4.06 09:08

Dobre rano holciny :)

Tak ja mam za sebou odber krve, rano se mi tak motala hlava,ze jsem se bala,at tam sestricce neomdlim, ale dobry. Na ty moje splasene kvasinky jsem dostala vaginalni tablety a krem-to je vam uleva! :) A co se toho meho vcerejsiho radeni v brise tyce, tak pry je mozne,ze je to tim, ze mel maly nejaky extremne zivy den, takze to zpusoboval vesmes on (a roztahujici se deloha a upony,samozrejme) . Tak,a ted za dva tydny na klasickou kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.4.06 09:20

Jak dloho trvají výsledky na vrozené vyvojové vady byla jsem tam minulý týden a chtěla bych tam zavolat jak to dopadlo, nebo mi dají vědět v případě že to nebude ok? Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
26.4.06 09:26

Jana79 vetsinou 2-3 tydny, kdyz neni neco ok, tak ti to zavolaji,kdyz mas do kontroly daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
26.4.06 09:59

Ahoj mamči,

A sakra, chvilku tu člověk není a pak nestíháááám číst.

Silvic, moje řeč. Jestli přibrat máš, tak to nabereš a nepomůže ani odříkání, tím nechci razit teorii - jist za dva…to ne, ale proč si v tomhle období nedopřát. Mňam, čokoládový croisantek se mi hřeje už v bříšku. Silvic přeju úspěšnou dnešní kontrolu, snad jsi stihla včera nabalit tašku :wink:

Kočárek - Silvi, je moc hezký, viděla jsem ho i jezdit a podle mě je to výborný kompromis mezi klasikou a sporťákem, je pěkný a jaká barva se ti líbí? Mě se líbila ta první v tom výběru, ta tmavě modro/béžová.

Už se těším, až budeme mít v seznámku doplněný ty míry, teď se mi zdají dost rozdílný…některý a mám z nich radost.

Ahoj Lindi, na uklízení ani nesahej! Lež ať prospěješ miminku, nedivím se, že se mu to nelíbilo. Nech to na mužíčkovi, on se postará :D

Ahoj Zuziki, říkala jsem, kdepak jsi, neboj, všechno dobře dopadne, všechny etetky budou držet palečky.

Jani Letadlo, ty jo, já jsem strašně závislá na týhle naší zemičce a ani né tak na ní, jako na svojí rodině, mě by se hrozně stýskalo, věřím ti, že se těšíš domů. Co zácpa, povolila?

Jó, slíbila jsem vám, že napíšu o těch preparátech na úpravu mikroflory ve střevech. Takže, jestli se budu opakovat, pardon, ale přečtete si to znovu.
Moje mamča je zdr. sestra ( odběrová ) a min. týden byla na školení ohledně výživy kojenců a dalších věcí. Mimo jiné jim tam říkali o mikroflóře ve střevech, jaký to dělá problémy, když není taková, jaká by měla být. Takže mi koupila včera tyto preparáty ( upozorňuju, že je školili doktoři a předem se zeptala, jestli je to vhodný pro těhotný, pro ty prý obzvlášť i kvůli miminku, protože bude zdravý ) :

Originální indické Psyllium - výrobce Dr. Popov ( v lékárně prodávají i jeho čaje ). Je to rozpustná vláknina, doplněk stravy, reguluje stolici, čistí trávicí ústrojí.
A pak tu píše: Psyllium je přírodní vláknina užívaná v Indii přes 2000 let. V trávicím traktu zvětšuje až 40× svůj objem za vzniku gelu. Čistí trávicí ústrojí, podporuje činnost střevní mikroflóry a správné vyprazdňování. Přispívá k dobré kondici a kvalitě pleti, vhodný doplněk při nadváze. Psyllium není návykové. Účinky Psyllia

• k celkovému ozdravení organismu a posílení imunity
  • vynikající prostředek při očistných kůrách
  • při očistě lymfatického systému ( zduření uzlin )
  • účinný prostředek při nadváze a obezitě
  • omezuje pocit hladu ( má téměř nulovou energetickou hodnotu )
  • výborný nenávykový prostředek při zácpě a průjmu ( vhodný i pro těhotné, kojící ženy a děti od 3 let )
  • nedráždí žaludeční a střevní sliznice
  • díky správnému užívání pomáhá odstranit kožní potíže ( ekzém, akné )
  • skvěle očišťuje trávicí trakt, snižuje riziko rakoviny tlustého střeva

Je tady toho ještě tolik, ale nechce se mi to opisovat, takže to je jeden preparát. Ten druhý je : PROBIO FIX - doplněk stravy s obsahem přírodních kultur
To zase obsahuje laktobacily, takže mi bylo doporučeno jeden den jíst ten Probio fix a druhý den to Psyllium od Dr. Popova.

A ještě něco, věděli jste, že ta zázračná ( já ho teda miluju, ze všech jogurtů nejvíc ) bílá Activia od Danone, co obsahuje Bifidus Esencis ( to je právě na ty střeva ) se udrží v jogurtu max. 5 dnů od výroby. Mno, vzhledem k tomu, že jsem z maloobchodu ( né z filiálky, ale z nákupu ) a tohle zboží jsem objednávala a vím, že má delší trvanlivost, takže se k zákazníkovi často do 5 dnů od výroby nedostane. No a potom tam už tyhle živý bakterie nejsou. Tak to jen taková vsuvka.

Takže volným střevům ZDAR a zácpám NAZDAR.

A teď jdu psát dál.

Váha - už jsem psala, my máme nahoře 3kg

Jména - máme Jeníčka a Sárinku

Čůrání - taky jsem četla, že by mělo přestat, mě nepřestalo taky, naopak chodím i v noci, to jsem předtím do rána jakž takž ustála

Zu - já měla taky ten problém, hodně na začátku, že jsem ten říjen 2006 nemohla najít, tak mi ho manžel našel a odkaz mi dal do oblíbených na liště a tak si tam vždycky jen kliknu a jsem tam.

Veletrh - je 27 a 28 května ( nevím, jestli je i v pátek 26, to jsem si nepsala, protože my tam půjdeme v sobotu 27 ) v Letňanech

Jani myslíš ty triple testy? Ptala jsem se mamky a prý 1-3 týdny, tak já doufám, že budu patřit k těm šťastným a budu je mít za týden, už aby bylo úterý a měla jsem to za sebou.

Zuzaa - paráda, gratuluju. Já jen perličku, já když měla tehdy zánět a doktor mi bral stěr takovým tím mini kartáčkem, tak mi říkal „ teď to bude trošku škrábat" a divil se, že jsem na ten úkon nereagovala sykavě a já mu řekla, že to bylo strašně příjemný, že mě krásně podrbal :oops: Kdo měl zánět, pochopí :lol:

Píšu to ve Wordu, protože jsem se vracela k dalším stránkám, tak jestli jsem na někoho zapomněla, omlouvám se. Dneska jedu do tý práce, akorát si musím zavolat na personální, jak jim to mám předat. Ditisko, už jsi si byla u tý doktorky?

Ještě jsem jukla do galerky. Jé, Zuz, tobě už se taky krásně klube bříšánek.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
26.4.06 10:16

Holky asi je znát, že už nás je víc doma a máme víc času. Od včera zase 3 stránky dočítání :oops: Takže určitě zapomenu na všechno co jsem chtěla.

Amynko? u dr jsem ještě nebyla, ale mamka tam šla ráno na kontrolu a tak mi to nechala napsat, takže si to u nich jen vyzvednu a odpoledne hodím do práce. V práci to je prý strašný blázinec. Já jsem tak ráda, že jsem doma v klidu a nemusím se stresovat s lidma. Sice vedoucí se už ptala co mám za problém, že musím být doma 8O , ale naštěstí odpoledne tam už nemá být tak se s ní nepotkám, tak to jsem moooooc ráda.
Manžel se včera stavoval v Hradci v tom intersparu, ale zrovna na skladě nemají tříkolky, jen čtyř, takže ho ani neviděl, ale prý okukoval autosedačky. až mě překvapuje jeho zájem :lol: A já jsem tu trojkolku naživo viděla-sice jsem si ji nezkoušla jet apd, ale na pohled se mi líbí.

Váhu zatím nevím asi mám jen kilo nahoře, ale odpol. se u našich zvážím, tak jsem na to zvědavá a pak vám dám vědet. :wink:
Končím musím pracovat tak pa a mějte se(nebojte budu nakukovat :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
26.4.06 10:32

Ditisko, taky jsem si říkala, že to bude asi tím, že je nás dost už doma a holky, co jsou v práci, tak se nechají strhnout a píšou taky, což je moooc dobře, že jo :lol:

Co je tvojí šéfový do toho, prostě jsi na nemocenský, ty se jí zpovídat z toho, co ti je a není nemusíš.

Já si volala na personální, tak to mám odnést na mzdovou účtárnu, takže se jdu osprchovat, vyžehlit lacláče, včera jsem si je prala, namalovat a pojedu.

Já mluvila s holkama z práce včera. Doslova mi kolegyňka řekla, že to tam stojí za h… Doma mi chybí jen to vypovídání se ( což mi nahrazuje emimčo :lol: ), ale jinak jsem maximálně spokojená. Dneska se mi zdálo, že mě moje doktorka vyšetřovala a nic mi neřekla, jestli je OK a poslala mě vyrábět čokoládový figurky na velikonoce. Další hovadina.

Oni jsou ty chlapi sladký, když se takhle starají. Jeník mi zase včera mazal pupíka a prsa a vylil toho olejíčku na mě moc, tak sem mu říkala, že budu jako Venclovskej a on že ne, že Bobánek potřebuje pořádně promazat.

Neviděli jste Harryho Pottera 4ku? My včera a teda…děti bych na to koukat asi nenechala, je to díl od dílu strašidelnější, ale moc se nám to líbilo.

Klárko, proč vlastně vstáváš tak brzy? To nemůžeš spát, nebo musíš vstávat?

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
26.4.06 10:44

Amynko sice se to v práci pos…, ale je mi to fuk. Jedna bude ještě min. měsíc doma, já budu doufám min. tři roky a v pátek jeden kluk končí a behěm příštího týdne se rozhodne jestli taky jedna nezůstane doma, takže z 15 zaměstnanců je včudu nebo budou 4 lidi a to je skutečně skoro moc a nedej bože kdyby někdo onemocněl :roll: ale JÁ si to doma užívám :lol: :lol: :lol: 8)
manžu tedy mimo kočárků zatím nic moc nezajímá, ale kočárek jo protože říká že se těší až bude vozit, takže nemůže mít přeci nějaký šunt :wink: :lol:

Já mám teď zase kreténský sny už druhou noc se mi zdá, že mě pořád někdo honí… naštěstí dokážu sen trochu regulovat a když se mi zdá že už toho je hodně tak prostě ten sen ukončím a nechám si zdát něco jinýho. Taky to umíte? nebo mám nějakou úchlku? :oops:
Potrra jsem neviděla, ale mě nijak nenadchli ani díly před tím, takže netoužím vidět ani 4, asi jsem divná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
26.4.06 10:52

No a dovedeš si představit, že v týhle atmosféře bys ty teď pracovala :evil: To bys musela odejít tak jako tak, protože denní stres je považován za rizikový faktor v těhotenství. Jen si to doma užívej. Já se do tý práce, kde jsem dělala nevrátím, protože jsem to měla strašně daleko a řekla jsem si, že tam kvůli penězům vydržím do doby,než se nám povede mrňous. To se stalo, takže to tak je. Holky v práci říkali, že by taky odešli…z fleku.

Jeník si taky plánuje, že bude vozit a koupat…doufám, že se k prckovi kromě kojení taky dostanu :lol:

Ty jo, ale to je síla z 15 zaměstranců zůstat jen 4. Uf. Co jsi dělala vlastně za práci?

To honění je nepříjemný a ve snu nikdy nejde rychle utíkat, vždycky jako kdyby stál člověk přibitý na zemi, že jo :D
Ukončovat sny neumím, jak to děláš, nekdy by se mi to hodilo.

Nenadchli? To neva. A román pro ženy jsi viděla? Já ho viděla v kině s manžou a byli jsme nadšený a půjčila jsem si ho včera od našich, je to taková oddechovka, tak se aspoň zase zasměju :lol:

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
26.4.06 11:09

Já dělám na poště střídače, takže dalo by se říct, že když je normální provoz tak jsem tam navíc. Špatně jsi to pochopila já psala že čtyři chybí a to už je skoro na zavření pošty, protože nejde pořádně zajistit, aby byla otevřena nor. pracovní doba, prostě nejsou lidi a nejde tam být od rána do večera.(máme prac. dobu od 6,15-18,15)

to je dobrý s tím kojením :lol: :lol:

Já nevím jak to s těmi sny dělám. Prostě jednou jsem měla strašně trapnej sen kterej se mi opakoval pořád dokola(už je to snad 10let) a prostě jsem se hrůzou probudila a když sem usínala tak sem myslela na to že to je přeci jen sen a já si v něm můžu dělat co chci a tak ikdyž spím tak si to vždy uvědomím, že vlastně ten sen můžu ovládat a úplně si ho předělám ke svému obrazu a pokud se mi zase vrátí tak si zase řeknu že to nechci aby se mi zdálo a ukončím. je to paráda :lol: můžeš to někdy zkusit. :wink:

na román pro ženy sme koukali minulý týden a ten byl skvělej, taky jsme se pobavili. Já mám ráda komedie a nebo detektivky.

Přemýšlím kde že to bydlíš? To je někde u Prahy nebo morava? Připadá mi že jsme stejná krevní skupina 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.4.06 11:10

Ahoj všem!

Jsem teď v jednom kole kvůli přípravám na svatbu, takže jsem se na emimino dostala až dnes a nevím, jestli stihnu pořádně přečíst všechny příspěvky, které tu přibyly od mé poslední návštěvy.
Tak jen k tomu, co mi utkvělo:

Jitulíno, to je fajn, že jste se usmířili.

Leilo, ty bolesti podbřišku, které jsi popisovala, mě provázely první 2 měsíce. Nemusíš se kvůli tomu bát.

Jejek, na zácpu jez hodně ovoce (nebo zeleniny) a zkus třeba každý den nějakou musli tyčinku. Mně to pomáhá.

Vítám Janu79 a Michaellu!

Předevčírem jsem byla po měsíci na kontrole a KONEČNĚ jsem dostala těhotenskou průkazku (až na začátku II. trimestru!!!). Jsem šťastná, krev, tlak apod. v pořádku, a hlavně jsem opět viděla miminko na UTZ. Drobeček napřed tvrdě spal, ale se doktorce podařilo ho vzbudit. Měl se čile k světu, obracel se sem a tam, šmrdlal si ručičkama kolem obličeje, no nádhera. Velikost přesně tabulková - 78 mm. Na triple testy jdu za 14 dní, ale hlavu si s tím nedělám. Jsem optimista.

Co se týká přibírání, já zatím přibrala tak kilo, ale kvůli vystouplejšímu bříšku jsem musela začít nosit o číslo větší kalhoty. Bříško je vidět jenom když jsem svlečená. Byla bych docela ráda, kdybych začala rychleji přibírat spíš až po svatbě. Vybrala jsem si ale korzetové šaty, takže je tam rezerva, podle toho jak pevně se zašněrují.

Mějte se hezky všechny!

Batcheba

""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20061026/dt/6/k/5400/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…400/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
26.4.06 11:14

Ahoj holky. Tak jsem opět v prácičce. Byla jsem dneska se psím miláčkem na rentgenu. Takže srdíčko má 2× tak větší než by mělo být a plíce má zalité vodou. Dostaly jsme prášky a pan doktor říkal, že by se to mělo zlepšit. Tak snad jo. Žádný nádor nenašel, naštěstí. :P

My máme vybrané tyto jména - pro klučinu Lukášek po tatínkovi (sice mě to stále moc sil, než jsem souhlasila - je to krásné jméno, měla jsem se tak jmenovat i já kdybych byla kluk, ale moc se mi nelíbí, když se říká mladý a starý Lukáš). No a pro holčičku máme vybranou taky Sárinku, jako ty Amynko. To jméno se mi líbí už pěkně dlouho.

Já mám teď naštěstí v práci trochu klid, neboť pan šéf odjel pryč a vrátí se až na konci týdne. Jinak já si tady v kanclu nemám s kým povídat, tak aspoň nakukuju tady k vám. Já jsem totiž v kanceláři úplně sama.

Ti vaši budoucí tátové jsou fakt moc šikovní. Já jsem včera probírala s tím mým kočárek a Lukášovi je to úplně fuk. Jsem myslela, že se z něho zblázním. Říkal, že si mám vybrat kočárek sama - no nezastřelily byste ho? Já jsem jenom zvědavá, jak se bude mít k mimi až bude na světě. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
26.4.06 11:31

Holky my tady budeme mít samou Sáru :D , taky jí momentálně s manželem preferujeme… pokud by to byl kluk tak Samuel nebo Filip… ale třeba to ještě změníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
26.4.06 11:32

Mimochodem taky nemám toto fórum v oblíbených, můžete mi poradit je se to dá nastavit? díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
26.4.06 11:33

Ahoj Holky, batchebo já dostala taky průkazku až skoro ve 13tt, a myslím že to je tak lepší. jedna dr u nás dává průkazku hned v tom 7tt a pak když holky o to příjdou tak o to hůř to nesou. Takže já jsem ráda že jsem ji dostala tak „pozdě“.

mumis, to víš že „taťka“ se do toho dostane a bude z mimča poprděnej. Můj manžel říká, že dítě potřebuje tvrdou výchovu tak ho s jeho myšlenkama krotím a přála bych MU aby se nám narodila holčička a ta si ho omotala kolem prstu. To jsem mu řekla i na rovinu a tak ho to pobavilo :wink:
Doufám že pejsuli prášky zaberou, no už není nejmladší tak se musí s tím počítat. Ale já si to taky nedovedu vůbec představit až našemu miláčkovi bude takhle špatně. měl pár epileptických záchvatů a to mě dost položilo, ale musím zaťukat a už se mu to trochu srovnalo, a tak doufám, že bude ještě hodně let fit :wink:
Můj manžel se jmenuje david a toto jméno se mi taky hodně líbí, ale přesně jako ty nemám ráda, když se otec a syn jmenuje stejně, takže Davídka mít nebudeme…to si uhájím ikdyž mi to líto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí