Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
Moc mi chybite- jsem na nemocenske a doma bez netu- zatim:-)tak se ozyvam jen v rychlosti…
Vysly mi spatne testy na PAPP- to asi vite a taky triple testy…Tak jsme byli na amniocenteze a cekame.....sNAD to bude dobry- musi byt…!!!!!
Vsechny moc zdravim a pohladte pupicky:-)At zije Vestonicka Venuse! ![]()
Zase se ozvu, Zuzka
P.S.: Jo, a termin mam podle UTZ uz 1.10:-)musim predelat metrik…Papa.
Zuzza, Jitula, poslala jsem vám SZ.
Jitula, na minulé KO jsem měla o ,5 kg víc, ale když jsem tam byla před tím, tak jsem šla na lačno a teď jsem byla po snídani, ale před tím než mě prvně vážili, tak odaduju, že jsem přibrala tek 2 kg, na nevplnosti mě totiž dělalo dobře jíst. ![]()
Klára
Jitula já přibírám pekelnou rychlostí. Ač se vám moje váha bude zdát i tak nízká musím upozornit, že i já jsem nízká
. Takže nejprve ta výška - 158 cm a má obvyklá váha se pohybovala kolem 50 - 51 kg.V zimě a hlavně kolem Vánoc jsem nabrala tři kila a teď další čtyři, takže mám nějakých 57kg. Závazek že nepřiberu v těhotenství víc než 60 kg je ten tam, budu ráda pokud to ustojím na nějakých 65 kg. Jsem strašně rozežraná a navíc se mi úplně vyhnuly jakékoli nevolnosti a tak nabírám pozvolna úplně od začátku těhotenství.
holky kašlete na ty kilča, stejně je to hodně individuální, myslím, že někdy to nejde ovlivnit…jednou jsme těhotné, tak proč nebýt kulaté… ![]()
…jo a já pohyby cítila hodně brzo, myslím tak 17.týden a to jsem těhu poprvé a nebyla jsem žádná hubenice…mám placentu vzadu, takže v těchto případech to prý bývá i proto dřív cítit… ![]()
KlaraM: jo jo poslala jsem ti odpověď......
zuz: neboj, to se zastaví
co bys pro prďolku neudělala, ne ![]()
ahojte,
jste mi to ale pisatelky
ani nestiham vsechno cist ![]()
vyuzivam chvilky, nez dorazi manzel z prace
to me pak zazene do postele a o netu si muzu nechat jenom zdat ![]()
dneska jsem uz nevydrzela a snazila se tady trochu uklidit
no, mimisovi se to moc nelibilo, takze to opet zustane na drahe polovicce
Zuziky
mam taky spatne vysledky ![]()
PAPP-A strasne vysoke
zitra se dozvim dalsi a rozhodne se o amnio, bojim, bojim ![]()
ale ty triple testy mohou byt falesne pozitivni
zrovna vcera vysel clanek v casopise Tyden na tohle tema
jestli chces, mrkni na to - snad to bude nekde na internetu
vsechno je relativni a ani veda neni vsemocna a 100%
![]()
drz se, urcite bude vse v poradku - neboj!
pribirani
zatim nic, spis naopak
ale stejne mam obavy, zvlast pote, co jsem si precetla vzkaz od Silvica z dubnatek ![]()
koukam, ze ani zdrave chute nas od kil neuchrani…no, nic, vyzkousime styl vestonicka Venuse ![]()
pupik zmerim a udaj dodam
fotogalerie
byla jsem moc prekvapena, jaka byla Zuz hezka nevesta
a ta dovolena od Amynky - to nam delas schvalne, vid? ![]()
letos leda tak k rybniku ![]()
a Ditiscin pupik - uzasny ![]()
doufam, ze konecne splasim taky neco na digitalu a budu se moct pochlubit
(vdavala jsem se uz pred 6 lety a mam jen obyc fotky,ke vsemu netusim, kde jsou
a digifotak taky nevlastnim, ach jo)
preji vsem hezky vecer a doufam, ze zitra budu mit na emimco vice casu
pohladte briska ![]()
L. ![]()
Tak já se pro dnešek loučím, už fakt musím pod sprchu, jinak budu zítra v práci nemožná. Tak dobrou noc a zítra dopoledne jsem tu jako na koni.
Klára
Silvic tak tos mi na:,–(ila brouka do hlavy, zeby fakt fotbalista? tuz to bych tady mela prvenstvi co? ![]()
A co se pribirani tyce … mam o 1-2kg vic nez pred tehu,takze si myslim ze to je dobre, i kdyz lekar protestuje ze mu nejdu podle tabulek:)) Mamka kdyz me cekala pribrala 22kg! a to jsem se narodila o mesic driv:) Ale vetsina byla voda,byla desne otekla,a museli ji odvodnovat.
Ahojky,
Zuzaa, podle toho, co popisuješ, to budou pouze střeva a ne pohyby. První pohybu jsem vnímala jen takové divné lechtání v břiše, pokud to jsou věci, co cítíš spíš bolestivě, bude to něco jiného. Myslím, že Ty jsi psala, že Tě bolí břicho v oblasti pupíku, že? Já jsem si to začila v sobotu, skoro bych řekla, že to byly křeče. A bylo to přesně v tom místě, kde by měl být vrcholek dělohy. Myslím si, že to byly bolesti v souvislosti s roztahováním dělohy, od té doby to není takové.
Amynko, zdravím Tě, mám asi ukázkovou těhu zácpu, už asi 3 hodiny se tu svíjím a nic moc. Snad to přejde a vyspím se.
Jinak s prací se to má tak, že sobotu i neděli končím kolem 21.30 hod, to se dá snést. Domů se už moc těším, hlavně na léto, teplíčko a péči babiček.
V Anglii jsme asi 1,5 roku a mám toho pomalu plné kecky. Holt doma je doma.
Lindas, to jsem ráda, že jsi se zase ozvala. Jen hezky odpočívej. A neboj, mimčo hezky poroste. A něco přibereš určitě. Já jsem s Kájou přibírala ukázkově, myslím, že to bylo kolem 12 kg a malá měla 4 kg. Včera jsem si podle tabulek spočítala, že pokud toto těhotenství přiberu 16-17 kg tak jsem naprosto v normě. ![]()
A díky za informaci o článku. Ani nevíš, jakou mi to udělalo radost. To je přesně to, co já cítím a proč jsem se rozhodla, jak jsem se rozhodla.
Na netu je to tady:
http://www.tyden.cz/text.asp?…
A ještě zajímavá stránka ke všem genetickým vyšetřením je tady:
http://www.gennet.cz/…skrining.htm
Klárko, jsi stejně borka, takhle brzy bych ráno nevstala ani za nic. Do seznámku můžeš zatím napsat 96 cm, ale to bylo minulý týden.
Teď se k metru nedostanu, Kája tam usíná.
Holky, já mám spadeno na to, jít tento týden už pořádně nakupovat pro miminka. Nějaké oblečení do začátku, zatím v neutrálních barvách. Nechci to nechávat na poslední chvíli a tady je to o hodně levnější a větší výběr. Nechci toho kupovat moc, ale pár věcí se do začátku bude hodit.
Krásnou dobrou noc.
Jana
No ještě, že jsem sem koukla. To bych ráno zase měla práce se čtením. Nějak jsme se holky rozjely, co?
Jinak zdravím Silvica a přeji šťastné a bezbolestné vylodění Viktorky nebo Tobiáška - mimochodem nádherné jména (doufám, že jsem to nepopletla).. Taky zdravím po dlouhé době Zuziky. Všimla jsem si žes přidala i nějaký příspěvek na úvodní straně.
Zuziky a Lindas - vše dobře dopadne. Hlavně se opatrujte a hlaďte pupíky.
Zuziky tys mě teda předehnala o jeden den. No tak už nejsem první.
Klarko tak já přidávám můj pupík měří 84 cm . Roste, roste. A přibrala jsem zatím 2 kg. Vážila jsem se ale před 14 dny u dr. Tak už vážím možná o něco víc.
Holky a co říkáte na tento kočár. Jeden z mých favoritů. Pořád jsem ale na váškách. U nás v okolí žádný veletrh není, tak se musím spolehnout na internetové obchody anebo obchody v blízkosti mého bydliště.
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?… - barva sand
Tak holky dobrou noc a zítra se zase potkáme a ještě přeji krásné sny, nejlépe o miminkách.
Silva ![]()
Ahoj holky ta já jsem přibrala 1,5 kg. Chtěla jsem se zeptat už máte jména. Já mám vybráno ale třeba bych to mohla změnit. Pro ,kluka chci Adámek a pro holčičku Adélka. Jinak já taky docela trpim na zácpu sedim na záchodě i půl hodiny. A navíc pořád dost často chodim na wc čůrat, přitom jsem četla že by to mělo po 3 měsíci ustat a já mám pocit že chodim stejně. Zatim se mějte Jana
Holky,
vypadám, že se neúčastním, ale čtu vám všechno.
Poraďte mi-pořád se tady až tak nevyznám-jak si nastavit, ať na tuhle stránku nemusím přes diskuse a pak stejný měsíc porodu, aby se mi to zobrazilo rovnou…
Jinak v pondělí mi brali krev na triple testy a pan doktor už dopředu uklidňoval. že jestli výsledky nebudou úplně ok, tak při těch odběrech plodové vody je neg nález zhruba u 150 případů z 15000 odběrů.
Ale ty statistiky jsou naprd, když se člověk vleze do toho malého procenta, co?
Bříšo raději¨neměřím, jak tak čtu vaše váhy a vidím fotky, tak tu budu asi nej slon!
Mějte se fajně a zdravě a pište, ať mám co študovat!
Zu
JANA79 ono to čurání ustane…ale počkej na ten návrat v devátém
, já tam sedím celou noc…a ve městě mě znají už v každé hospodě, všude chodím čurat, už i v obchodech prosím prodavačky
![]()
dobrá ránko všem
Klárko prosím do seznámku 94
asi budeme mít slonečka, na to že jsem přibrala 1,5 kilo, no dobrý…
dobrá ránko všem
Klárko prosím do seznámku 94
asi budeme mít slonečka, na to že jsem přibrala 1,5 kilo, no dobrý…