Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17878
25.4.06 19:51

Ahoj holky!

Moc mi chybite- jsem na nemocenske a doma bez netu- zatim:-)tak se ozyvam jen v rychlosti…
Vysly mi spatne testy na PAPP- to asi vite a taky triple testy…Tak jsme byli na amniocenteze a cekame.....sNAD to bude dobry- musi byt…!!!!!

Vsechny moc zdravim a pohladte pupicky:-)At zije Vestonicka Venuse! :D

Zase se ozvu, Zuzka

P.S.: Jo, a termin mam podle UTZ uz 1.10:-)musim predelat metrik…Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.4.06 19:51

Zuzza, Jitula, poslala jsem vám SZ.

Jitula, na minulé KO jsem měla o ,5 kg víc, ale když jsem tam byla před tím, tak jsem šla na lačno a teď jsem byla po snídani, ale před tím než mě prvně vážili, tak odaduju, že jsem přibrala tek 2 kg, na nevplnosti mě totiž dělalo dobře jíst. :lol:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.4.06 19:54

Jitula já přibírám pekelnou rychlostí. Ač se vám moje váha bude zdát i tak nízká musím upozornit, že i já jsem nízká :D . Takže nejprve ta výška - 158 cm a má obvyklá váha se pohybovala kolem 50 - 51 kg.V zimě a hlavně kolem Vánoc jsem nabrala tři kila a teď další čtyři, takže mám nějakých 57kg. Závazek že nepřiberu v těhotenství víc než 60 kg je ten tam, budu ráda pokud to ustojím na nějakých 65 kg. Jsem strašně rozežraná a navíc se mi úplně vyhnuly jakékoli nevolnosti a tak nabírám pozvolna úplně od začátku těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
25.4.06 20:07

holky kašlete na ty kilča, stejně je to hodně individuální, myslím, že někdy to nejde ovlivnit…jednou jsme těhotné, tak proč nebýt kulaté… :lol:

…jo a já pohyby cítila hodně brzo, myslím tak 17.týden a to jsem těhu poprvé a nebyla jsem žádná hubenice…mám placentu vzadu, takže v těchto případech to prý bývá i proto dřív cítit… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
25.4.06 20:08

KlaraM: jo jo poslala jsem ti odpověď......

zuz: neboj, to se zastaví :-) co bys pro prďolku neudělala, ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
25.4.06 20:16

ahojte,

jste mi to ale pisatelky
ani nestiham vsechno cist :)
vyuzivam chvilky, nez dorazi manzel z prace
to me pak zazene do postele a o netu si muzu nechat jenom zdat :(

dneska jsem uz nevydrzela a snazila se tady trochu uklidit
no, mimisovi se to moc nelibilo, takze to opet zustane na drahe polovicce

Zuziky
mam taky spatne vysledky :(
PAPP-A strasne vysoke
zitra se dozvim dalsi a rozhodne se o amnio, bojim, bojim :oops:
ale ty triple testy mohou byt falesne pozitivni
zrovna vcera vysel clanek v casopise Tyden na tohle tema
jestli chces, mrkni na to - snad to bude nekde na internetu
vsechno je relativni a ani veda neni vsemocna a 100% :! :!
drz se, urcite bude vse v poradku - neboj!

pribirani
zatim nic, spis naopak
ale stejne mam obavy, zvlast pote, co jsem si precetla vzkaz od Silvica z dubnatek :(
koukam, ze ani zdrave chute nas od kil neuchrani…no, nic, vyzkousime styl vestonicka Venuse :o
pupik zmerim a udaj dodam

fotogalerie
byla jsem moc prekvapena, jaka byla Zuz hezka nevesta
a ta dovolena od Amynky - to nam delas schvalne, vid? :D
letos leda tak k rybniku :roll:
a Ditiscin pupik - uzasny :!
doufam, ze konecne splasim taky neco na digitalu a budu se moct pochlubit
(vdavala jsem se uz pred 6 lety a mam jen obyc fotky,ke vsemu netusim, kde jsou :) a digifotak taky nevlastnim, ach jo)

preji vsem hezky vecer a doufam, ze zitra budu mit na emimco vice casu
pohladte briska :P

L. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.4.06 20:20

Tak já se pro dnešek loučím, už fakt musím pod sprchu, jinak budu zítra v práci nemožná. Tak dobrou noc a zítra dopoledne jsem tu jako na koni.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
25.4.06 20:30

Silvic tak tos mi na:,–(ila brouka do hlavy, zeby fakt fotbalista? tuz to bych tady mela prvenstvi co? :lol:

A co se pribirani tyce … mam o 1-2kg vic nez pred tehu,takze si myslim ze to je dobre, i kdyz lekar protestuje ze mu nejdu podle tabulek:)) Mamka kdyz me cekala pribrala 22kg! a to jsem se narodila o mesic driv:) Ale vetsina byla voda,byla desne otekla,a museli ji odvodnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
25.4.06 21:48

Ahojky,

Zuzaa, podle toho, co popisuješ, to budou pouze střeva a ne pohyby. První pohybu jsem vnímala jen takové divné lechtání v břiše, pokud to jsou věci, co cítíš spíš bolestivě, bude to něco jiného. Myslím, že Ty jsi psala, že Tě bolí břicho v oblasti pupíku, že? Já jsem si to začila v sobotu, skoro bych řekla, že to byly křeče. A bylo to přesně v tom místě, kde by měl být vrcholek dělohy. Myslím si, že to byly bolesti v souvislosti s roztahováním dělohy, od té doby to není takové.

Amynko, zdravím Tě, mám asi ukázkovou těhu zácpu, už asi 3 hodiny se tu svíjím a nic moc. Snad to přejde a vyspím se.
Jinak s prací se to má tak, že sobotu i neděli končím kolem 21.30 hod, to se dá snést. Domů se už moc těším, hlavně na léto, teplíčko a péči babiček. :D V Anglii jsme asi 1,5 roku a mám toho pomalu plné kecky. Holt doma je doma.

Lindas, to jsem ráda, že jsi se zase ozvala. Jen hezky odpočívej. A neboj, mimčo hezky poroste. A něco přibereš určitě. Já jsem s Kájou přibírala ukázkově, myslím, že to bylo kolem 12 kg a malá měla 4 kg. Včera jsem si podle tabulek spočítala, že pokud toto těhotenství přiberu 16-17 kg tak jsem naprosto v normě. :P
A díky za informaci o článku. Ani nevíš, jakou mi to udělalo radost. To je přesně to, co já cítím a proč jsem se rozhodla, jak jsem se rozhodla.
Na netu je to tady:

http://www.tyden.cz/text.asp?…

A ještě zajímavá stránka ke všem genetickým vyšetřením je tady:

http://www.gennet.cz/…skrining.htm

Klárko, jsi stejně borka, takhle brzy bych ráno nevstala ani za nic. Do seznámku můžeš zatím napsat 96 cm, ale to bylo minulý týden. :) Teď se k metru nedostanu, Kája tam usíná.

Holky, já mám spadeno na to, jít tento týden už pořádně nakupovat pro miminka. Nějaké oblečení do začátku, zatím v neutrálních barvách. Nechci to nechávat na poslední chvíli a tady je to o hodně levnější a větší výběr. Nechci toho kupovat moc, ale pár věcí se do začátku bude hodit.

Krásnou dobrou noc.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
25.4.06 22:29

No ještě, že jsem sem koukla. To bych ráno zase měla práce se čtením. Nějak jsme se holky rozjely, co?

Jinak zdravím Silvica a přeji šťastné a bezbolestné vylodění Viktorky nebo Tobiáška - mimochodem nádherné jména (doufám, že jsem to nepopletla).. Taky zdravím po dlouhé době Zuziky. Všimla jsem si žes přidala i nějaký příspěvek na úvodní straně.

Zuziky a Lindas - vše dobře dopadne. Hlavně se opatrujte a hlaďte pupíky.
Zuziky tys mě teda předehnala o jeden den. No tak už nejsem první.

Klarko tak já přidávám můj pupík měří 84 cm . Roste, roste. A přibrala jsem zatím 2 kg. Vážila jsem se ale před 14 dny u dr. Tak už vážím možná o něco víc.

Holky a co říkáte na tento kočár. Jeden z mých favoritů. Pořád jsem ale na váškách. U nás v okolí žádný veletrh není, tak se musím spolehnout na internetové obchody anebo obchody v blízkosti mého bydliště.

http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?… - barva sand

Tak holky dobrou noc a zítra se zase potkáme a ještě přeji krásné sny, nejlépe o miminkách.

Silva :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.4.06 07:54

Ahoj holky ta já jsem přibrala 1,5 kg. Chtěla jsem se zeptat už máte jména. Já mám vybráno ale třeba bych to mohla změnit. Pro ,kluka chci Adámek a pro holčičku Adélka. Jinak já taky docela trpim na zácpu sedim na záchodě i půl hodiny. A navíc pořád dost často chodim na wc čůrat, přitom jsem četla že by to mělo po 3 měsíci ustat a já mám pocit že chodim stejně. Zatim se mějte Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
26.4.06 08:08

Holky,
vypadám, že se neúčastním, ale čtu vám všechno.

Poraďte mi-pořád se tady až tak nevyznám-jak si nastavit, ať na tuhle stránku nemusím přes diskuse a pak stejný měsíc porodu, aby se mi to zobrazilo rovnou…

Jinak v pondělí mi brali krev na triple testy a pan doktor už dopředu uklidňoval. že jestli výsledky nebudou úplně ok, tak při těch odběrech plodové vody je neg nález zhruba u 150 případů z 15000 odběrů.
Ale ty statistiky jsou naprd, když se člověk vleze do toho malého procenta, co?

Bříšo raději¨neměřím, jak tak čtu vaše váhy a vidím fotky, tak tu budu asi nej slon!
Mějte se fajně a zdravě a pište, ať mám co študovat!
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
26.4.06 08:09

JANA79 ono to čurání ustane…ale počkej na ten návrat v devátém :lol: , já tam sedím celou noc…a ve městě mě znají už v každé hospodě, všude chodím čurat, už i v obchodech prosím prodavačky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
26.4.06 08:18

dobrá ránko všem

Klárko prosím do seznámku 94 :oops: asi budeme mít slonečka, na to že jsem přibrala 1,5 kilo, no dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
26.4.06 08:18

dobrá ránko všem

Klárko prosím do seznámku 94 :oops: asi budeme mít slonečka, na to že jsem přibrala 1,5 kilo, no dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí