Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3888
25.4.06 18:38

Holt někdo má na hlášky talent, je pravda, že ze mě taky občas vypadne něco dost šílenýho, můj manža ale takový není, tak vždy nechápavě kroutí hlavou. Já nemyslela, že by jsi přenášela tak dlouho, ale že ty to budeš mít dávno za sebou a my až začneme krátce před porodem plašit, tak ty nás budeš sem chodit uklidňovat, proto ten říjen.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.4.06 18:38

Krásný jména. Super, takže za 2 dny jukáme do dubňátek, jak jsi krásně porodila a „vylodila“ ( taky super výraz ) to vaše MIMINKO :lol: :lol:
Je vidět, že jsi v naprostý pohodě :lol: tak doufám, že i my budeme takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
25.4.06 18:51

…no doufám, že vás budu mít čím uklidnit, že nezažiju horor… :(

…zítra jedu na KO do porodnice, tak si mě tam snad nenechají..nebo jo? 8O …já ještě nemám sbaleno 8O :lol: :lol:

…no a moc v pohodě nejsem…jen se to snažím přebít humorem…válím se u PC, cpu se jahodama a „taťka“ vedle mě hraje Matrix na „plejstejšnech“ :lol: haha …taková normální předporodní atmosférka…sem tam dá pause , popusinkuje pupík, řekne- když už ten náš hrošík vyleze- a střílí dál :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.4.06 19:06

Silvic, tak s těma jahodama to plně chápu, už víc jak týden musím mít denně jahody, bez těch nedokážu žít. Že by těhu chutě? :lol: Pokud budou takové dál, zdravé, dobré a ne moc kalorické, tak by to bylo skvělý. My máme taťku v práci, jinak by si taky možná hrál na plejstejšnu, sice ne Matrix, ten nemáme. :P

Tak už jsem to nutné vyžehlila. Za chvíli mi dopere pračka, tak už jen pověsím prádlo a pak pod sprchu a do pelechu, od pondělka vstávám ve 3:45, takže jsem celkem unavená.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
25.4.06 19:11

KlaraM…chlapi co? jak malí kluci fakt…a to mě furt přemlouvá- poď si to zkusit, poď si zastřílet.. :lol: …fakt zrovna po ničem jiném netoužím :lol: :lol:

…já měla celý těhu zdravý chutě…zeleninka jakkoliv, šopáčky, dušená…ovoce.....a asi proto jsem přibrala „jenom“ 22 kg..... :lol: :lol: :lol: …tak se pak omezuj… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.4.06 19:16

silvic jsem ráda, že jsi to i přes své různé paranoidní představy ustála a brzy to budeš mít za sebou. Já jsem taky hroznej strašpitel a jsem ráda, že v tom nejsem sama :)

Jdu hledat metr, změřit si břicho a stáhnout fotky, snad vám za chvíli pastnu pupík do galerky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.4.06 19:19

Silvic, jo, tak řeči typu, pojď si to zkusit, nic to není, je to skvělý znám taky, ale v poslední době už manža pochopil, že fakt asi hrát nebudu. Jo tak zdravý chutě taky na kilech dost přidaj a já si to tak malovala na růžovo, ach jo, no co nadělám, nebudu se přeci trápit, holt když těch kli bude moc, tak se holt pak budou déle a hůř dostávat dolů, ale já se s nima pak statečně poperu. :P

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
25.4.06 19:25

… já se nepřežírala, a fakt měla chut spíš na jabka a tak, a stejně tolik…kašlu na kila, to zhodím levou zadní haha :lol: :lol: , věstonická venuše byla taky hodně dlouho ideálem krásy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.4.06 19:27

Tak jsem si změřila pupík - 89 cm

Jo Klárko žádnou SZ jsem neobdžela, tak se hlásím o zaslání ještě jednou. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.4.06 19:29

Silvic, to snad ani nejde se přežírat, jakmile mám i jen o malinko víc než je schopen vzít můj žaludek, tak je mi hned těžko a někdy i blbě. Jo jo Věstonická Venuše byla hodně dlouho ideálem krásy, tak co bychom to nezkusily pro:,–(it znovu, že. :lol: :P :lol:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.4.06 19:32

Zuz, tak jsem poslala SZ znovu. Hned zadám pupíček do seznámku.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
25.4.06 19:42

Klarko ja taky zadnou SZ nedostala, tak kdyztak posli jeste jednou,diky :)
A k tem pohybum - hodne hubene holky mozna ano,lec ja do hodne hubene, ba i do normalne hubene holky mam dost daleko :D jsem krev a mliko, jak by rekla babicka, aneb typicka kobylka (to bude temi predky z jizni moravy,ja jsem si rozmery donesla az na moravu severni :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.4.06 19:43

Splnila jsem slib a přihodila jsem do albíčka fotku svého bříška, předem se omlouvám za sníženou kvalitu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
25.4.06 19:45

A k tomu kocarku - poradne jsem to procetla, a opravdu je zrovna ten Zephyr novinka na trhu..holt,ja jsem ve vsem takovy maly prukopnik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
25.4.06 19:47

holky kolik jste už přibrali? Já asi 3 kila ale ted jsem v nemocnice 2 zhubla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí