Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6260
24.4.06 19:51

Ahojky holky,
teda to snad ani všechno nepřečtu, jak jste se dnes rozepsaly :lol:

Klárko, poslala jsem ti SZ, tak snad došla. Máš skvělýho manžu, že takhle pusinkuje bříško. Ten můj se zatím moc neprojevuje, ale ono to přijde…

Amynko, prosím, mohla bys mi taky poslat seznámek? Poslala jsem ti na SZ mailovou adresu. Máte vybraný moc hezký kočárek a hlavně s tou autosedačkou a sesličkou i hodně praktický.

Mumis, jak jste dopadli u pejsčího doktora? My máme taky pejska, vlastně hned 2 fenky, jedná je 14 a druhé 11. Taky trnu, když nám ta straší přestává žrát, ale zatím se to vždycky srovnalo. Holka už je slepá, hluchá, ale jinak je celkem v dobré kondici.

Jani, vítej mezi námi. Taky se mi sem tam zdá, že už cítím pohyby, ale to ještě není možné, takže to asi budou střeva (potvory jedny).
Teda ty porody sis musela „užít“. Nemáte poblíž vás jinou porodnici??? Já bych se tam už asi bála.

Holky, asi jsem na někoho zapomněla, tak see nezlobte, dnes toho čtení bylo až až. Mějte se všechny krásně, jdu vyvenčit pesany a pak asi do hajan. Taky teď tolik spíte? Já jsem vždycky po osmé večer grogy a tak ve tři ráno se vzbudím a převaluju se do svítání. Ach jo, asi příprava na kojení nebo co :?

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 20:15

tak už mám poprvé vyfocené bříško, můžete mrknout. sice fotky vypadají úplně stejně, ale nejsou :lol:
Tak zase zítra dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
24.4.06 20:42

Ahojky holky,

Jani vítej, u České Lípy máme chalupu, ve Švábech.

Lindo, jsem z Prahy 1. Ještě jsem cvičení nevybrala, chtěla bych chodit od srpna, dřív to asi nestihnu - do června budu v práci a v červenci chceme jet na Šumavu a k rodičům do Nového Jičína.

Dobrou noc a pěkné sny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
24.4.06 20:45

Amynko, kočárek máte vybraný moc hezký.

Mumis, taky se sněhu bojím, v Praze ho moc nebývá, je tu 5 cm a už je kalamita, takže na něj nejsem taky moc zvyklá, teď to naštěstí už bylo bez sněhu, ale musela jsem tam jet v lednu, je to v podKrkonoší, takže sněhu všude spousty, k tomu jsem vezla tátu, který nemohl skoro chodit, natož řídit a to když jsem ho vezla před tím naposledy, tak jsme se pohádali a shodli se na tom, že on už nebude nikdy sedět ve stejném autě, které budu řídit a o pár let později jsem musela a ještě k tomu tak daleko a na sníh, fakt to bylo skvělý, ale zvládli jsme to tehdy oba v poho, táta neřval a já tak měla klid. :lol:

Leilo, teď už se stáří miminka nedá přesně určit, protože pokud vím, tak miminka rostou stejně jen do 12 tt a pak už je každé jiné, vždyť se i každé jinak velké rodí, takže úpokud Dr. říkal, že je to OK, tak bych se neplašila, určitě ví, co říká.

Jejek, tak jsem to A centrum našla www.materstvi.cz. Mně na zcpu pomáhá kompot, ale chce to denně alespoň trochu a pak ovoce na lačno a další jídlo až tak za hoďku.

Zuz, já si myslím, že to bude tím, že jsi se sřevy teď na jedničku, oni mrchy dokážou pěkný divy, dokonce jsem před několika lety málem omdlela, takže bych byla v klidu. K tomu Podolí, na jejich stránkách uvádějí registraci v první půli těhotenství a to od 14 tt do 20 tt, takže na to pozor, aby jsi to nenechala na moc pozdě.

Jana79, už jsi v seznámku a vítej mezi náma.

Ditisko, krásnej pupíček, to je nespravedlivý, já jsem těhu o den déle a bříško stále nikde. Já chcííííí takýýýýý!!!!! :lol: :P :lol:

Jsem obarvená, ostříhaná a hlavně zas strašně spokojená, je to prostě skvělý, už jsem to potřebovala, zítra po práci jdu na kosmetiku, tak si to taky užiju. Z rodiny mi o víkendu psaly, že se mám dělat krásnou pro budoucího tatínka, tak na tom pracuju.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
24.4.06 20:49

SMS od Jitule: Ahojky. Moc všechny pozdravuj. Ještě jsem v nemocnici. Netuším, kdy mě pustí. Myslím, že budu mít co dělat, než to dočtu. :-)

S tím s Jitulí plně souhlasím, stačilo mi jen vynechat dnešní odpoledne a vy se tu rozjedete. Místo toho, abych šla spát, tak sedím u PC a dočítám, co se tu dělo. :lol: :lol: :lol:

Ještě seznámek a pak už šupajdim pod sprchu a do postele.

2.10./mumis/1978/Rožnov pod Radhoštěm
5.10./darinka
5.10./Jitula/1979/Hodonín/chlapeček - Karel
6.10./Zuz/1978
8.10./Zuziky/1982/Český Těšín/ Filípek 19.1. 2003
10.10./Amynka/1981/Velké Přílepy
10.10./Sonik/1980/Mělník
10.10./ tesali/1979/Ostrov (KV)
10.10./Zuzaa/1984
11.10./Jana79/1979/Česká Lípa/Dominik 6 let, Milan 2 roky
11.10./letadlo/1975/dvojčátka/Karolínka
12.10./capinka/1978/Praha, Břeclav/dvojčátka
13.10./jitulina/1982/České Meziříčí/Terezka 23.9.2005
13.10./lindas/1978
17.10./stofi/1982
17.10./zu/Opava
19.10./ditiska/1979
20.10./Ajduška/1981
20.10./Bibiana/1973/Hradec Králové
20.10./leila/1982
20.10./KlaraM/1979/Praha
20.10./Sabri/1975/dvojčátka
21.10./Mimmina
23.10./JanaRed/1978/Daniel 12.11.2003 2890g, 50cm
25.10./Batcheba
26.10./gabinka/1976
28.10./Martoch/Lucinka
29.10./Jejek/Praha

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
24.4.06 20:52

Jani vítej mezi námi a ať se Ti u nás líbí! Jejek //to je náhoda - já na P1 pracuju :)

Někdo tu byl lačný fotek, jdu zkusit pásnout nějakou z loňské dovolené, ať víte s jakou hysterkou tu máte dočinění :D , nějak nemůžu najít svatební fotky, tak ty později :wink://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
25.4.06 08:16

Tak vás maminy opět zdravím od svého pracovního stolu.

Bibiano, kontrola u psího pana dr. nic moc. Večer jsem s mamčou myslely, že se Tinuška rána ani nedožije. Strašně špatně dýchá. Je to hrůza. Jsem ji říkala, že mi to teďka nemůže dělat, že budeme všichni moc nešťastní i ti nenarození. Snad se ji srdíčko nějak spraví. Byla bych moc ráda. Je to prostě náš člen rodiny.

Klári to jsi teda dobrá. Já na sníh zvyklá teda jsem a taky nerada jezdím.

Jinak holky opatrujte mimišky a zatím.

PS: Dala jsem do galérky dvě fotky z UTZ a nenapsala jsem, že patří mě. Takže to je moje mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
25.4.06 08:36

Moooc děkuju za zařazení do seznámku pokud budete mít jakýkoli dotaz na cokoli zeptejte se. Velice ráda poradim a pomůžu pokud to bude v mých silách. Pohlaví našeho mimi se dozvim přesně na svůj svátek 24.5. strašně se těšim snad to bude holčička a když kluk no tak se taky nic neděje aspon budu mít hodně ochránců. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
25.4.06 09:44

Mumis, snad se pejskovi uleví, je to strašné vidět, jak trpí a ty nemůžeš pomoc, taky jsem to zažila. Miminko je krásný, krásně roste. V tu zimu se nedalo nic dělat, prostě jsem to zvládnout musela, naštěstí jsme jeli, když nebyl velký provoz.

Jani, určitě tvé zkušenosti využijem. Tak ať na ten svátek dostaneš krásný dárek v podobě holčičky, kdyby to byl náhodou klouček, tak je fakt, že si pak na tebe nikdo nic nedovolí, když budeš mít tolik chlapů kolem sebe. :lol:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.4.06 10:03

Ahojda mamči,

tak jsem koukala do tý fotogalerie a jste šikulky :)
Ditisko, bříško máš hezoučký, krásně se vykuluje a holky, co vám ještě neroste, nebojte, ono se fakt vyvalí, kam byste ho taky jinam dali, že jo.

Děkujeme za pochvalu kočárku.

Klárko, že bych taky zapracovala na svým vzhledu :lol: Taky bych chtěla nějakou změnu.

Ty brďo, nás teda je ale na ten říjen, uf.

Zuz, byla jsi nádherná nevěsta, moc ti to slušelo a manželovi taky. My byli na svatební cestě na Lefkádě, tak se juknu co tu mám za fotky a taky ta něco vložím, abych podráždila chuťové buňky na moře :lol:

Silvi, to je tvoje miminko, ahá. Je krásný a nevíte pořád co to je?
Moc držím palečky, aby se Tinušce udělalo líp, nechci ani pomyslet na to, že nás tohle jednou bude taky čekat. :cry:

Jani79, hlavní je, aby to bylo zdravý, že jo. Jo, počkej, taky to můžete udělat, jako ta rodina ve výměně manželek, můžete dělat tak dlouho děti, dokuď se vám nenarodí holka, takže můžete klidně skončit jako ta rodina s osmi dětmi 8O :o

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
25.4.06 10:19

Dobrý ráno těhulinky,

tak dneska jen v rychlosti. Po obědě (ten si přece nemůžu nechat ujít :wink: ) jdu k mé obvodní lékařce na interní vyšetření. Nevíte někdo co to je? Už jste na tom byly? A tak jsem se rozhodla, že si v kanclu trochu uklidím, protože už tu mám maximální bordel a zjistila jsem, že nějak některé papíry a složky nejsou úplně v pořádku, tak se tu trochu potím :D . Ale, to zvládnu.
No a zítra jdu k „fotákovi“ na VVV tak se tu celý den neukážu, přece nebudu nějak zbytečně moc aktivní. A kdybych se už (zcela náhodou) do práce vrátila jen pro kytky, tak at to je připravený, no ne 8) .

Vítám další Janičku! Jo jo zasloužilých a hlavně zkušených matek není nikdy dost! Tak hlavně hodně štěstí!

Mumis, s pejskem je mi to líto. Jsou to členové rodiny a jejich utrpení je i pro nás kruté. Budu Vám držet palce at všechno dobře dopadne!

Jo fotky jsem zapomněla doma, takže ve čtvrtek. Ale nebojte dodám :lol: .

Zato jsem nezapomněla na ten dlouho slibovaný mazanec. Já vím trochu pozdě, ale dá se to použít i na vánočku :wink: .
Takže TVAROHOVÝ MAZANEC
1 měkký tvaroh (250g)
15 dkg tuku (Hera, máslo)
15 dkg moučk. cukru
2 celá vejce, citronová kůra
Toto všechno důkladně rozšlehat.
Pak přidávat:
1/2 kg hladké mouky
2 prášky do pečiva
2 lžíce rumu
velkou špetku soli
rozinky (hodně), mandle… podle chuti.
Uhňácat těsto a péct pozvolna ve spodní části trouby.
Já bych se po tomhle umlátila :P , tak Vám snad taky bude chutnat.

No nedá se nic dělat, ale musím jít makat.

pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.4.06 10:22

Amynko to si piš že fotkou z dovolené podráždíš chuťové buňky :) .
Já bych hnedka někam jela, každý rok jezdíme k moři na týden odpočívat a letos nic nebude :cry: Ale za to budu mít v domečku za měsíc nová okna, začíná se rýsovat zahrádka a okolí domečku a hlavně bude miminko! A třeba si za rok vyrazíme třeba autem do Chorvatska i s naším drobečkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.4.06 10:31

Tak jsem do galerky šoupla 3 fotky ( jedna je tam mojí chybou 2× ), tak můžete juknout, nechtěla jsem jich tam dávat víc, aby bylo místo i pro ostatní :lol:
Zuz, taky bych jela, strašně, ale přesně, letos nic :( Vloni jsme na Lefkadě jeli na výlet lodí a byla tam jedna francouzska a měla krásný malý bříško a její manžel jí po něm hladil, tak jsme se s Honzíkem na sebe tak podívali a já jim strašně záviděla…no a letos jsme na tom, jako oni, ale s tím rozdílem, že oni ho čekali na později, aspoň podle pupíku to tak vypadalo.
No vidíš, to taky jde a přesně…miminko nenahradí žááádnou dovolenou. My taky plánujeme Chorvatsko na příští rok i s prckem a rádi bysme sebou vzali i naší Amy.

?Interní vyšetření. Na tom jsem nebyla, tak pak hned písni, co ti tam dělali.

Já doporučuju se do tý práce vrátit…pro ty kytky :lol: Soni, tak dej ve čtvrtek do galerky i miminko, ať vidíme, jak vyrostlo.

Jů, to je skvělej recepr, tak to bych mohla udělat, mám na to čas, tak bych to mohla zmáknout. Supr.

Jo, co jste říkali včera výměně manželek?

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
25.4.06 10:43

Ahojky holky…
tak mě konečně pustili :-) moc nechtěli ale jsem doma. Můžu jenom tak ležet a jít max. na záchod.
Spoustu jste toho napsali, budu mít co dělat abych to přečetla :D
Jinak moc všem děkuji za podporu

Klárko díky :D máš to u mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.4.06 10:52

Ahoj Jitu, vítej zpátky. Co Kája, jak se má a jak se o tebe starali? Kde jsi vlastně ležela?

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí