Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4460
24.4.06 12:06

Amynko mě taky můžeš poslat ten seznámek. Máš fakt šikovného chlapa ti řeknu Amy. A jaké je tvůj nejžhavější favorit v kočárkách???? :?: Jsem ti říkala, že jsem zvědavá.

Ditiško, jen užívej, užívej!!!!!!

Klárko tak tě vítám po víkendu. Vidím,že jsi si parádně užila. Že je to super vidět drahou polovičku, jak se muchluje s nějakým malým drobkem?

Taky bych měla něco dělat s mýma vlasama. Po poslední návštěvě kadeřníka jsem se tak nasr…Nemůžu teď s vlasama nic udělat. Aspoň jsem si říkala, že si je obarvím, když už to tak dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
24.4.06 12:07

Holčiny tak koukám, že Vás všechny začalo pobolívat břicho a mne to po týdnech píchání a bolení přestalo. Cítila jsem se o víkendu tak dobře jako dlouho ne… žádné bolení břicha nebo zad a energie sem měla na rozdávání - až si říkám že snad ani nejsem těhotná. Trochu se bojím, furt se sleduju a teď si říkám, že dokud mne tam bolelo, alespoň jsem věděla, že se něco děje a roste to tam a teď se s přicházející kontrolou bojím čím dál víc.
Ve čtvrtek jdu na kontrolu ke svému dr. a dát krev na druhou část screeningu vývojových vad. Předpokládám, že budu objednána na tzv. velký ultrazvuk ve 20 týdnu, který se tedy kvapem blíží. A taky, že již za pár týdnů ucítím pohyby, které mne snad trošku uklidní, ale dokud toho drobka neuvidím na ultrazvuku tak asi stejně nebudu klidná.
Mějte hezký den, zatím papa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 12:17

Amynka

Holky všem vám to strašně ráda pošlu, ale potřebuju mailový adresy, mám to v excelu :-) Teď to dočtu a pak zase napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 12:27

Amynko máš SZ, a díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 12:30

Tak dále.

Ditisko, to se mi stává pořád, když píšu a píšu a pak to odešlu a už tam jsou mezitím další příspěvky :lol:

To oblečení. No, tak já musím říct, že já se naopak docela odbývala před těhu :oops: , takže teď si to užívám. Třeba ty lacláče plánuju nosit i po porodu, dokuď bříško nesplaskne. Šaty chci záměrně pružný, aby se dali nosit i potom a pak ještě ty dlouhý kalhoty z CaA, tak ty mi holt zůstanou doma a stejně tak i ty 3čtvrťáky, ale buď je prodám nebo si je nechám na druhý mímo.
Amy taky pelichá, ťeď chrní v pelíšku vedle mě a nááramně si to užívá, potvora jedna.

Silvi, pošlu ti fotku toho kočárku, máme vybranou Klasiku - Peg Perego young s podvozkem classe. Je tak krááásný a i ta barva se nám moc líbila. Je hele, tady je ( akorát ta střecha je tm. modrá, bez kostky, kostka je jen na korbě a štítu u stříšky ) http://www.bejbycentrum.cz/?…
Koupíme si k tomu i tu sesličku, dětskou autosedačku ( tu nám koupí naši ), aby to šlo všechno pěkně nacvaknout. Viděla jsem ho v sobotu jet, nějaká maminka ho měla a vypadá krásně a hlavně…je prostorný a lehounkýý.
Takže to je naše volba. Hledali jsme k němu komentáře a spokojenost s touhle značkou byla velká, tak uvidíme, jak se osvědčí nám.
Jo, Jenda je šikovnej, ale s těma rozměrama to někdy přešvihne, vyfotím vám Amčinou boudu ( ve který nespí, potvora ) a to je barák :lol:

Zuz, ježiš, to neříkej, já se naopak děsím, když mám ty strašný křeče, že se asi něco děje, ale vím že to není děloha, ale vyloženě na pravý straně dole, i jsem přemýšlela o slepáku, jenže ten by mě chytnul a nepustil, tohle hned přejde.

Holky, taky se na každou kontrolu klepete jako ratlíci? Já mám vždycky přivřený oči na začátku utz, než doktorka řekne, že je to krásný nebo něco v tom smyslu a pak si oddychnu.

Já taky mám jít ve 20 týdnu na „velký“ ultrazvuk.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
24.4.06 12:47

Mumis, víkend jsem si fakt užila a je to úplně úžasný, vidět manžu, jak se s tím drobečkem mazlí. Docela jsem se bála cesty, protože jsme jeli asi 140 km v sobotu dopol tam a včera odpol zpět, manža neřídí, takže to je vždy na mně, ale bylo to všechno skvělý, nevolnosti si daly pohov, cestu jsem si fakt užívala, většinou jezdím jen po Praze nebo kousíček za Prahu a takhle dlouhou cestu jezdím tak 6 krát za rok, tentokrát se mi jelo fakt úžasně.

Amynko, už mám tvůj telefon uloženej, takže kdyby se něco dělo se mnou, tak pošlu sms tobě.

Za chvíli mizím z práce, večer ještě nakouknu a přidám ten seznámek.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
24.4.06 12:54

Amynko fakt hezký, já pořád přemýšlím nad inglesinou magnum. Říkala jsem si, že už si pořídím zrovna hluboký se sporťákem dohromady. Ale stále ještě nejsem rozhodnutá. Těch kočárů je tolik. Já totiž pořád hledím na internetu na kočárky a nemůžu si vybrat. Nejlepší je samozřejmě si ho vyzkoušet. A právě nejlepší při zkoušce zatím obstála inglesina.

Klári to jsi dobrá, že jsi to zvládla. Hlavně pokud jezdíváš tak daleko jen párkrát za rok. Já strašně ráda řídím, ale když napadne sníh, tak mám vždy při prvních jízdách sevřený žaludek, protože jsem se kdysi málem nabourala, když jsem jela se ségrou v autě. Naštěstí to dopadlo všechno dobře. A od té doby nerada jezdím v zimě. U nás je vždy tak přes metr sněhu (poslední dobou) a cesty jsou strašné. Takže tě musím pochválit, že jsi šikovná řidička a oba dva miláčky jsi zdárně dovezla tam i domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 13:01

Amynko, tak ten náš rozmazlenec si peleší klidně na gauči :oops: a někdy to jsou opravdu supr polohy. Sice často nadávám jak ratlik, když vidím ten bordel, ale stejně bych neměnila. ikdyby jsme měli barák tak pes bude v něm. Kupuji si ho proto abych byla s ním a ne aby byl chudák sám zavřenej někde na zahradě. Je to fakt jak naše první mimčo, a když ho dáváme na hlídání, tak říkáme že jede k babičce a dědovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 13:12

Holky, máte to tam. Já si tam třeba dost věcí nepořídím, takže je potom vyškrtnu - např. odsavačku, před porodem určitě ne, atd.

A víš Ditisko, kde teď leží Amy…v mojí posteli a jak leží, naše mamka by řekla jako kurva :oops: Jo leží rozcapená, že se nestydí :lol:
Víš, oni tyhle plemena ani nejsou na ven, jako na stálo, já jí dávám ven, když někam jedeme, nebo když chci uklidit, nebo když ona chce ven, aby se proběhla, tak to jo, ale kdyby měla spát v noci venku, tak si tam jdu lehnout k ní :oops: Hrozný, co jak s člověkem takhle pes lomcuje. :lol: :lol: u nás taky Amy jezdí k babičce a dědovi a tuším, že i Soník psala, že taky jejich pejsánek jezdí k babičce a dědovi :lol:

Silvi, nad tou Inglesinou jsme taky uvažovali, ale je dost drahá, to jediný mě odradilo, jinak kvalitou bude dobrá. Peg Perego je taky Ital a jsou na ně prý nejmenší reklamace, prý skoro žádný a s Inglesinou to bude to samý.

Jasně Klárko, kdyby něco hned piš.

Holky, jak se píše ta Soukromá zpráva? Já teda už umím odepsat, ale nevím, jak se píše. Neporadíte mi někdo.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

Á Soník dostal mail, super, jsem ráda, že ti to došlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 13:21

Amynko, ty psi jsou všechny stejný :lol: . Když jsme někde na návštěvě a mají zahradu, tak ho tam necháme běhat, ale během chvilky zjistí, že je tam sám a že se nudí a tak stojí u dveří a čeká až mu příjdem otevřít. Takže na zahradě je rád, ale ne sám :oops:

Pokud chceš poslat SZ, tak si nahoře najedeš na soukr. zprávy a pak si jen dáš vytvořit novou. akorát musíš napsat přesně přezdívku komu ji chceš poslat pokud zaměníš i jen malé velké písmeno tak se neodešle. Tak mi klidně zkus něco poslat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.4.06 13:26

Amynko, moc děkuju. Teda to fakt byla úžasná rychlost. Seznámek je úžasnej, konečně se mám čeho chytnout. Děkuju.

K psaní soukromých zpráv. Pod kazdým příspěvkem je malá kolonka profil, SZ, … a to co si tam kdo uložil např. ICQ. Klikneš na SZ u toho komu ji chceš poslat a je to, pak už stačí napsat text a odeslat. A nebo postup Ditisky, ale já bych se určitě sekla v přezdívce. Tohle je nejsnažší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.4.06 13:27

Amynko díky za seznámek, ale celkem mě to šokovalo, že je toho tolik potřeba :! :roll: . tak si to jdu upravit a vytisknout ať na to v klidu pak můžu kouknout…Nějak hodně zaostávám, máme pouze jedno bodíčko a pár věcí po švagrovej, ale to už je pak na starší- ještě to ale přebírat nebudu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.4.06 13:30

Ahoj, vy teda dneska jedete :)

Tak na KO bylo podle doktora všechno v pořádku, ale podle mě teda ne. Nabrali mi krev, udělali UTZ a když mimčo měřil, tak naměřil 69 mm a řekl, že je přesně tak velký jak má být. Jenže když to měřil tak mu to vyhodilo 13+1 a já jsem 14+3-takže jsem z toho trochu vystrašená. A on se nad tím vůbec nepozastavil. Zatím mi to vždycky vycházelo přesně, tak mám strach jestli třeba miminko nepřestává růst 8O 8O

Nepamatujete si holky jak velký bylo vaše mimčo v 15.tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.4.06 13:31

Amynko ty rozesíláš seznámek co je potřeba na mimčo? Mohla bych tě taky poprosit? Já o tom vůbec nemám ponětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.4.06 13:46

Ditisko, zkus se mrknout, jestli to přišlo. Akorát já tam neměla přezdívku, ale uživatele??
Amča je stejná, hrozný. Jo a taky Ron chce pořád něco nosit. Amča nám nosí pořád - hračky, míčky a pod. Jo a když přijde návštěva, tak si ho hned uloví pro sebe :lol:

Soni, já ho taky ocenila, protože jsem nevěděla kolik čeho. Berun byla holka šikovná, já to jenom předělala, vy si to taky předěláte určitě podle svýho uvážení.

Soni, počkej, na tu tvojí metodu taky kouknu.

Ditisko, nejen tebe to šokovalo :lol: My toho máme sice už dost, ale stejně vidíš, kolik je toho ještě červenýho!!

Leilo, hele, ono je to s tím měřením někdy ale jinak, já se taky tenkrát u doktorky lekla. Oni to můžou měřit jinak - od hlavy k zadečku, od hlavy k nožičkám, takže to může zkreslovat, ty si s tím nelam vůbec hlavu, jestli ti řekl, že to je OK, tak je to v pohodě. Jinak náš Boban měl ve 14+2
10 cm. Jo a proč bys nemohla být o týden míň, když se to může posunout dopředu, tak proč ne dozadu, už tolika holkám se změnili termíny na dřív nebo později, neboj, on to mrňousek dožene.

Klidně pošlu, ráda, potřebuju jen mailovou adresu.

asi Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí