Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
22.4.06 15:25

Klarko tak si užívej víkend. Je opravdu nádherný počasí i když u nás se už trochu zatahuje. Já mám manžílka celý víkend v práci, tak se docela nudím. Ještě že můžu pomáhat s tou svatbou jinak vych se unudila.

Holky včera mě pobavil manžel. Má akvárko a chová rybičky a te´d se mu narodili 2 mláďátka. Tak jsem mu psala sms, že máme 2 miminka a on mi celej vystrašenej volal, že jsem přece měla jít k doktorovi až v pondělí a co budeme s dvojčatama dělat :lol: :lol: :lol:

Jinak dneska mi zvedla náladu kamarádka. Ne teda, že bych měla špatnou, ale udělala mi radost. 3 roky se snažili o mimčo a pak se zjistilo, že je chyba na jeho straně a že to jinak než umělím nepůjde. Tak tam byla před 14 dny a dneska mi volala, že jí vyšel test. A hned napoprvé. Tak mám strašnou radost. Ona se zase raduje že budeme vozit spolu jak jsme si vždycky plánovali. Tak to nechci ještě zakřiknout, přece jenom mám ještě všechny testy před sebou…

Tak koukám, že už jsem se vykecala dost, tak jdu a přeju vám hezký víkend a v pondělí když už se neuvidíme na mě myslete…prosím!!!! Znáte mě poseru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.4.06 15:46

Ahoj,
jen na rychlo, vypada to ze jste meli pravdu holky, ale az vcera prisel s omluvou, ze vse prehnal, nepremyslel, byl vztekly ale rad me pry ma.
Tak diky za podporu,zas letim ven grilujeme s dinosaury :roll:
""http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png:http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png:http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
22.4.06 17:56

Holky já mámm ještě otázečku. Teď jsem se cítila dlouho hrozně dobře a bez problémů. Ale včera mě začalo píchat v pravém podbřišku a vždycky to přestalo a třeba za 2 hodiny se to zase ozvalo. A dneska to pokračuje. Vždycky mě tam tak jako píchne-kdekoli v podbřišku a někdy to cítím dokonce jakoby v přirození :oops: . Jako kdyby mě tam někdo rejpnul nožem…a pak zase nic. A celkově se necítím tak dobře jako pře tím. Máte to někdo někdy taky-že se vám ozve bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
22.4.06 22:50

Ahojky holky a Martine,

Leilo, tak to se mi občas stává taky. Je to takové krátké bodnutí. Prý je to normální (říkala Dr.). Snad že se natahují nějaké úpony či co. Ale jestli to bude často, tak asi začnu zmatkovat.

Holky pražačky, neuvažujete některá, že budete chodit na těhu cvičení? Kam? Mohly bychom se domluvit a chodit společně.

Jinak bříško mi taky neroste a zhubla jsem 2,5 kg. Je mi pořád špatně a maso nemůžu ani cítit. Ve čtvrtek jdu k Dr., tak ji poprosím o neschopenku, protože se cítím fakt vyčerpaná.

Manžel k porodu půjde. Ale to říká teď. Uvidíme, jak se zachová, až příjde den D.

Jo, prý byla ve zprávách nějaká informace o tom, že v porodnici v Podolí je hrozný nával, a tak mi už volali 3lidi, ať se včas zaregistruju. Jako kdyby měli rodit oni a ne já, celkem mě to pobavilo.

Tak se mějte pěkně a dobrou noc bez mráčků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
23.4.06 10:14

Ahoj holčiny,
tak se zase po nějaké době hlásím…

Jitulino, jsem ráda, že se mezi vámi vše urovnalo :) A prosím tě, jak probíhá takové grilování s dinosaury??? :? :) :)

Leilo, zítra na tebe budeme moc moc myslet, určitě bude všechno v pořádku. Ozvi se, až přijdeš z kontroly.

Klárko, máš nějaké zprávy od Jitule? Pozdravuj ji, prosím.

Jejek, přeju ti, aby jsi konečně dostala neschopenku a pak už jen opdpočívala. :wink:

Batcheba, GRATULUJU! Dáš pak nějaké fotečky do galerky???

Holky jak jste na tom s přibíráním na váze? Já mám ke dnešku dole 6,5 kg a už z toho začínám být pomalu nervní. No ale bříško mám kupodivu taky pěkně vyvalený, no jo, ale to asi bude asi tím 3. prckem a mými povolenými svaly.

Taky měním doktorku, představte si, že žádnou cukrovku nemám, zjišťovala jsem si výsledky krve -sestřenice je dieotoložka - a jsem naprosto v normě. Krom toho mi na (domnělou) cukrovku p. doktorka sestavila dietu podle kyvadýlka, bez masa a skoro i bez mléčných výrobků - v těhotenství naprosto nevhodnou i u cukrovkářek. Nakonec jsem zjistila, že stejnou dietu dostala od p. dr. jedna kamarádka na žlučník a druhá na slepé střevo, tak nevím, že by z nás chtěla udělat veganky? :? Neumím si to nijak vysvětlit, sice má dr. pověst, že moc straší maminky, ale netušila jsem, že až takhle…
Takže jsem si řekla, že než abych se nervovala každou kontrolu, půjdu radši jinam a pokud budou nějaké komplikace, budu vědět, že jsou opravdové a ne vycucané z prstu.

Omlouvám, se, že jsem se tak rozepsala, mějte se všechny krásně a opatrujte se!

Bibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
23.4.06 10:35

Mrkla jsem do galerie, tada to už je krásných bříšek a nádherných svatebních fotografií!!!

Taky jsem tam něco vložila, abyste věděli, s kým si tady povídáte :) Svatební fotka bude až za rok… 8)

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
23.4.06 10:53

leilo snad Tě uklidním, ale ta bolest je úplně normální, mne provází od počátku a několik doktorů mi potvrdilo že je to bolest závěsného aparátu dělohy, který je napínán jejím zvětšováním. Pokud si vyhledáš můj zdejší starší příspěvěk, jinou barvou (červeně nebo modře) myslím jsem překopírovávala článek z www. porodnice.cz kde se touto problematikou podrobně zabývali - mimochodem obzvlášť bolest na té pravé straně je tam uváděna.

Já vyrážím před baráček sázet zase rostlinky, vysvitlo tam sluníčko a tak jdu užívat krásného počasí. Jinak mám pocit že mi bříško rapidně za posledních 14 dní narostlo, no co čekat ve 4 měsíci že? :) Nakoupila jsem si v pátek pár kousků těhotenského oblečení, ale potřebuju do něho ještě dorůst, jsem teď přesně ve fázi kdy mi je moje oblečení malé a to těhotenské ještě příliš velké a tak se můj šatník zmenšil na dvoje kalhoty a tři halenky. Hrůza! Ještě že už je teplo a nemusím se zabývat s faktem, že nedopnu ani jednu bundičku, jestli mi něco obzvlášť narostlo tak jsou to prsa. Jdu mrknout taky do galerky, abych se s vámi seznámila i vizuelně a brzy sem snad hodím také nějaké naše fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
23.4.06 17:13

Ahoj

Zuz já jsem si to myslela, že to asi bude normální, ale zase jsem si říkala, že když to normálně nemívám, tak bůh ví co to je. Každopádně děkuji. Článek jsem četla přímo na porodnici, docela často tam brouzdám.

Tak jak jsem se vytahovala, že nevolnosti už nemám, tak dneska ráno jsem posnídala pribinák, řekla jsem si, že si dám klídek abych bříšku ulevila vlezla si do postýlky a četla si, vypila jsem sklenici vody a najednou úplně zničeho nic jsem musela letět na záchod a všechno bylo venku :? Prostě je to nepředvídatelný.

Jinak se moc ani necítím jako těhotná. Kromě dnešního ranního výstupu na záchodě a toho bříška, nějak nejsem moc unavená, prsa mě nebolí, prostě je mi úplně fajn…

Tak holky, zítra na mě myslete a já hned jak přijdu, tak napíšu. Teda pokud to dobře dopadne…

Tak hezký zbytek neděle a pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
23.4.06 20:34

Ahoj holčičky, tak doufám že jste si krásně užili jarní víkend!

Tak poprvé mám dojem, že mi břicho přes noc nesplasklo a zůstalo stejné jako večer :wink: Takže už to na mě začíná být malinko vidět. Tak doufám, že brzy dám pupíčka do galerky :lol:

Bibiano, je dobře že měníš doktorku, když je to taková kráčmera a holky zbytečně děsí… :evil:

Jitulina, jsem ráda že jste si to s manžílkem takhle vyjasnili a že je zase dobře, je toho prostě na vás moc :wink:

Leilo, tobě držím pěstě na kontrolu, ale všechno bude určitě v pořádku. Já jdu na krev až 9. a zase jsem zatím v klidu, ale pak to bude se mnou horší :? . všechno nám ale musí dobře dopadnout!!

tak se mějte fajn a šetřete se pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
23.4.06 21:15

Caute e-tetky,

Ditisko me uz taky nesplaskava :)) A zitra vyrazim na nakupy nejakych uchazejicich tehu kalhot a trictvrtaku,protoze do normalnich se vlezu uz jen kdyz stojim,kdyz si sednu,strasne se mi zarezou do briska.

Jinak vikend konecne pradne jarni az letni, doufam, ze jste si ho uzily vsechny ! :)

Ve stredu jdu dat sestricce krev na genetiku, to se fakt tesim… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
23.4.06 21:49

Ahojky,

ty bláho, já už vím, proč mě to sem nechtělo pustit. Emimino udělalo nějakou aktualizaci na servru a už tu nemůže člověk vystupovat nepřihlášený, zjistili jsme to, když jsme klikli na první stránku diskuze říjen 2006 a nebyla jsem tam jako Amynka, ale jako anonymní.
Ježiš, holky, mě to tak štvalo, že vám nemůžu napsat, tak vkládám příspěvek, který mi nešel od čtvrtka odeslat :cry:
Jestli se mi to povede vložit, tak písnu další příspěvek.

Ahoj holky,

jsem lenora líná, četla jsem si vás denně, ale taaak moc se mi nechtělo psát.
Tuhle zprávu pro jistotu píšu ve Wordu, protože dneska to emimino nějak blbne, napsala jsem takový dlouhý mail a spadlo to !!
No a už nevím, co jsem tam psala.

Jitulko, držím palce, neboj, v nemocnici se o tebe postarají dobře.

Klárko, super seznámek, teda nás ale přibylo, fíha. A s dovolením jsem si vzala taky tvé číslo, už vím, komu budeme psát, až budeme jako dubňata rodit.

Zuzko, neuvěřitelný, že jsi vydržela neříct to tak dlouho. Já bych v tomhle měla smůlu, protože na mě je to už pěkně vidět, takže to bych nezamaskovala. V sobotu jsme koupili super lacláče, tak vložím včerejší fotečky i s holým pupíkem do galerie ( pokuď to půjde ).

Ditisko, gratuluju k neschopence, užívej si to jak můžeš. Naše Amy je v 7 nebi, že jsem s ní doma. Jo a Ron je vážně krasavec, Jeníkovi se taky moc líbil.

Jinak jste psali, že se manželé dostatečně nevěnují té mládeži v pupíčkách. Myslím si, že k tomu dospějou. Můj Jeník je toho pravý opak ( až mě s tím někdy štve ), ten mi maže pupíka denně, malýho olíbává a teď je nadšený jak mi rostou prsa, takže maže i ty a v sobotu jsme byli nakupovat.....raději ani nebudu říkat, co všechno jsme koupili, protože byste nás měli za blázny. Já jsem na to ještě tak pověrčivá ( hadříky mi nevadí, ale ty větší věci jo ), tak jsme nechali něco u našich.

Jani, co tvoje dvojčátka? Nevím, jestli jsem to přehlídla, nebo jestli jsem to zapomněla, ale jsou tedy jednovaječný, nebo ne?
Mě břicho taky občas pobolívá a stydká kost mě taky bolela = jsem opět klidnější, když čtu, že to máte i vy. Mě pomůže když si na chvilku lehnu a dám nohy nahoru.

Jdu zkusit vložit ty fotky, patrně se tam zobrazí až zítra, ale to neva. Tak papa mamulky, pohlaďte viditelná i neviditelná bříška.

Jo, dneska jsme se vážila a jsme přesně podle knížky, já mám jen o 0,5 kila víc = do dnešního dne jsme přibrali 3 kg = váha 68 kg.

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
23.4.06 22:01

Amynko vydrzela jsem to, po predchozi spatne zkusenosti jsme cekali na konec tretiho mesice, a pak se porad nemohla najit vhodna chvile,kdy bysme se sesli vsichni:) Pupik mas teda radny ! Myslim ze v devatem mesici budes mit co tahat :)

K nakupovani - me se o nakupovani pro male zatim jen zdalo,jeste to odkladam:D

A k pristupu polovicek k pupikum - Amynko mam to doma to stejne, uz jsem to tady psala:) Je to starsne pekne pozorovat toho hromotluka,jak se tuli k brisku a neco mu povida a neostycha se mu dat pusinu ani na nadrazi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
23.4.06 22:05

Holky,

jsem líná psát romány, ale pokud byste chtěli vědět, jak může vypadat pupík na počátku 16. týdne, tak mrkněte.

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Fakt mám strach, že se neunesu ani v 6. měsíci.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
23.4.06 22:05

Ahoj Amynko, ty lacláče ti fakt slušej a pupíček máš nádhernej!
Ron je vždycky taky rád, ale hlavně jen ten první týden, pak už jsem okoukaná, ale stačí dát ho jeden den na hlídání k rodičům a zase si mě váží :wink: :lol:
amy je taky kočka, nechápu tedy jak ji můžeš držet v náruči.....Ron má po dietě 35 kilo takže musí chodit po svých 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
23.4.06 22:14

Hurrááááá, je to tam, paráda, haha, atk píšu dál, juchůů.

Porod - manža se mnou jde, i kdyby nechtěl :lol: ale on chce.
Bříška - super, už jsem si myslela, že tu s Bobanem budeme vykukovat napřed, tak honem mamky, koukejte ty svoje pupíky vykulit.

JInak jsme koukala do galerky a Zuzi, máš už taky vidět pupíčka, je moc pěkný. Jejejk, ty jsi byla nevěsta jako lusk, pěkná holka, moc vám to slušelo.

Bibi, klobouk dolů, plánujeme taky 3 děti a jestli takhle budu vypadat po dvou dětech, tak se na to těším, sluší ti to.

Leilo, já mám taky „bobky“, já jdu na kontrolu příští úterý, to jdu na tripla, bojím bojím.
S tou bolestí břicha, ještě, že tu jste, protože co mě dělá pupík od úterka, to je strašidelný. Asi je to zácpou, nevím, ale kolikrát mě tam taaaaak loupne ( napravo, pak nalevo, pak pod pupíkem, děsný ), že jsem se v pátek nemohla ani postavit a manžel musel se mnou na záchod. Když jsem se vyk…tak to povolilo a ještě mě to vpravo píchne, když pospíchám a něco dělám rychle, tak to se Bobanovi taky nelíbí.
Mamča je zdr. sestra, tak byla teď na nějakým školení a tam měli nějaký preparát vhodný i pro těhotný a upravuje střevní mikrofloru a je to prospěšný i pro miminko, tak mi to koupí a písnu vám, co to je zač a jak to na mě funguje.

A teď otázka na tělo. Holky, taky vám z bradavek při stlačení vytéká taková čirá tekutina? Já si toho všimla asi před týdnem, tak jsme si říkala, že to mám asi olejíček, nevstřebaný, ale prd. No, podívala jsem se na videokazetu „Lidské tělo“ a tam říkali, že to je normální, že si tělo zkouší, co dovede. Tak asi teda jo, no. Máte to taky některá?

Klárko, co Jitu, nenapsala něco přes víkend? Chudinka, fakt je mi jí líto, ale na druhou stranu je ona v těch nejlepších rukách, takže když by se něco dělo, je přímo u zdroje. Doufám, že jí brzy pustí.

Nechodíte se jukat náhodou do Dubňat? Já jsem tam teď koukala hodně pravidelně a docela je mi smutno z jedný maminky - Dirty, která má hodně silný poporodní blues, museli jí hospitalizovat na psychiatrii, tak doufám, že tohle mě a nikoho z nás nepotká.

Jejejk, já budu chodit určitě na těhu cvičení, sestřička říkala, že je ještě brzy, ráda bych chodila ke svojí doktorce ( vede to tam jedna holčina ), ale když byste začali chodit někdo už dřív, tak bych chtěla takyyyyy, prosíím.
A už jsi dostala tu neschopenku? Jo a s tím Podolím to ukazovali i v televizi a i tak tam říkali, že když se zaregistruješ, tak nemáš 100%ní jistotu, že tam budeš rodit = nevýhoda Podolí, protože je tam nával :x

Soníku, holka, co ty ještě děláš v práci :lol:

Leilo, mě kromě toho píchání začali bolet záda - v kříži, už jsem s tím měla problémy i v práci = sezení za počítačem. Věděla jsem, že mě budou bolet asi jako každou těhotnou, ale tak brzy ?? Jo a nemůžu dlouho chodit, pak mě bolí břicho, jako by mě do něj někdo kopnul a co nesnáším úplně moc jsou obchodní centra, fujky.

Jitulino, já mám bráchu, co je o 13 měsíců mladší a máme milionovej vztah a dětství jsme měli nádherný, pro tvoje děti to bude parádní a mamka když jsme se jí teď ptala, jestli by to tak udělala znovu mi řekla, že jo, že měla sice víc práce ( hlavně já byla ďábel ), ale že jsme jí to vynahradili my dva, protože jsme si spolu hrozně vyhráli a drželi jsme a držíme spolu.

Už jsem toho napsala až dost, jdu na kutě, malej chce jít, tak musím poslechnout hlas svého těla.

Mějte se a omlouvám se za tam dlouhý příspěvky, ale tolik mi to chybělo sem psát, denně jsem se s tím vztekala.

Tak papapa a pozdravujte pupíčky ( listopaďátka mají super heslo, to se mi líbí - Pupíkama vpřed :lol: )

asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí