Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
16.4.06 21:26

Ahoj těhulky a miminečka v bříškách,
mrkla jsem do vaší diskuse a zavzpomínala jsem, jak jsem to těhu vloni prožívala já. Mám už skoro půlroční holčičku, narodila se 30.10.05, ale první TP jsem měla 20.10. Těhotenství jsem měla krásné, nebylo mi vůbec špatně, jen jsem v prvním trimestru byla hroooozně unavená. Ale miminko je ještě úžasnější, než těhotenství, akorát člověk nemá skoro vůbec na nic čas.
Tak si to užívejte plnými doušky, hodně spěte, chodtě na manikůru, pedikůru, kosmetiku, ke kadeřnici......atd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
17.4.06 11:25

Ahoj všem,

Ditiska, to je fajn, že jste si to v pátek tak užili. Můj manža se zatím k ničemu nemá, je rád, že jsem těhu, ale nějak to zatím neprožívá, připadá mu to moc brzy. Snad až vykoukne pupík a pak ucítí i kopanečky se to zlepší, alespoň to tak říká, zatím jsem jen unavenější, ubrečená a občas nesnesitelná, tak se mu ani nedivím.

Bee, klidně nakukuj, můžeš být u nás i v listopadu, vždyť jsi tak akorát na přelomu.

Biba, máš krásnou holčičku. Musím říct, že já už teď občas nakukuju do prosince a vzpomínám, jaké to bylo, když jsem na testu objevila ty vytoužené // a to to zas není tak dlouho.

Všem přeji Veselé velikonoce, hlavně si je pořádně užijte.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
17.4.06 17:53

KlaraM: neboj manžela to taky chytí, ale dej mu chvíli čas… mě začalo už růst bříško a taky jsem ho vzala sebou na ultrazvuk a když mimi viděl tak musím říct že se úplně změnil… minulý týden došel s povlečením do postýlky :-) a začal se fakt starat… večer nejdeme spát aniž by se rozloučil s bříškem, ráno vstáváme a první vítá bříško… dej mu chviličku čas a on se změní.

Jinak všem hezké velikonoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.4.06 07:17

Ahojky :)
KlarkoM - preji Ti z celeho srdce at se Ti tatka alespon trochu zmeni, ja zazila neco podobneho, byl sicee opravdu rad ze cekame nase prvni mimi ale nic neresil o nic se nezajimal, vse jsem nakupovala sama a nadsene hlasila co uz mame a co jeste potrebujeme…a ono zase nic. Vzdy rekl jen - hmmmm, pekny. A to bylo vse. Nebyl na jedinem ultrazvuku a nehtel ani k porodu.
Nakonec na mou zadost sel a jsem tomu rada. Dnes je nasi -Terezce pres pul roku a ja musim rict ze ji ten nezajem plne vraci svou laskou a peci(jen k plenkam se nepriblizi ani na metr :lol: :lol: :lol: ) a je to ten nejlepsi tata jakeho jsem si mohla prat. Nekteri chlapi to berou proste jinak.
Ted cekame druhe mimi muzu Ti rict ze jista zmena nastala. Naznacil mi ze bych se mohla s dr. domluvit abych jezdila na konroly v sobotu kdyz je doma-jinak cely tyden jezdi domu v sest vecer-a ze by chtel jit se mnou na ultrazvuk az bude!!!!!!!!!
V zivote bych uz nerekla ze nastanr tahle situace a mam velkou radost, proto Ti rikam - nikdy nerikej nikdy a doufej ze se to obrati… moc bych Ti to opravdu prala.

Jitulina, Terezka a Cervicek

""http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png:http://b1.lilypie.com/gjBtp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png:http://bd.lilypie.com/E4Tkp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
18.4.06 07:47

Ahoj holky, zdravím po třech dnech plných novinek, jak jsem si pročetla.

Kláro, jaký byl mazanec. Já jsem si teda koupila, ale nic moc. Příště si taky upeču.
Co se týká přítelovy pozornosti k mému těhu stavu, tak si myslím, že je to ok. Každý večer natírá bříško olejíčkem, dává miminku pusu na dobrou noc, dnes dostalo mimi pusinu i ráno. Co se týká nakupování, tak to asi zůstane na mě, ale to mi vůbec nevadí. Jsem ráda za ty pusiny pro mimi, společné návštěvy u dr. při UTZ (až na jedinou zatím žádnou nevynechal). K porodu se mu moc jít nechce, ale stále o tom uvažuje. Tak se necháme překvapit. Určitě ho ale nebudu nutit. A co vaše polovičky - chtějí nebo nechtějí být při narození mimiška?????

Zuz taky se těším, až budeme kolem baráčku dělat chodníky a já si potom okolíčko kolem chodníků budu osazovat kytičkama a keříkama. Ale spíš to vidím až na příští rok. Teď budeme rádi, že doděláme vnitřky. Už nám chybí obložit jen schody a stěhujeme se. Takže přeju, ať se vám to vydaří podle vašich představ a určitě bude váš domeček s těma keříkama a kytkama nádherný.

A jak jste prožily velikonoce??? U nás bylo jen pár „buďačů“, takže příští rok bychom měly být zdravé. Jinak jsem skoro celý den stála u plotny a něco vařila a potom jsem dělala DPH. Tak takové velikonoce jsem měla já.

Letadlo, četla jsem si tvůj příspěvěk do deníčku a je to strašně hezky napsané. Uvidíš, že neználci budou určitě v pořádku a ty se dočkáš v říjnu podruhé toho nejhezčího v životě, co může být. :P

Silva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.4.06 10:06

Ahoj maminy
Už jsem tu dlouho nebyl, a i proto, že jsem tu někomu z Vás chyběl, napíši pár informací z domova.
Co se týká mimíska, je vše ve skvělém stavu. Teď jsme byly nedávno u kamaráda, který pracuje v nemocnici na ultrazvuku, abychom si nechali nahrát malé video (u nás to nedělají) a já jsem se mohl podívat na naše mládě. Bylo to super - když se prcek pohyboval, byl to pro mne nový, silně emocionální zážitek.
Co se týká Pavly, je vše také super. Její zdravotní stav je bez jakýchkoliv komplikací. Je to určitě i tím, že je hned od začátku těhotenství doma. Pupíček jí roste stále rychleji :wink:
Přes velikonoční prázdniny jsme byli na východě ČR u Pavly rodičů. Bydlí od nás 300km a nebyli jsme tam asi 4 měsíce. Pavla si tam nakoupila těhu oblečení, protože jí už nejsou žádné kalhoty.

Co se týče Pavly účasti v tomto fóru, asi už se sem nevrátí. Ze začátku, když sem chodila, patřila mezi Vás. Nyní, když už tu mnoho týdnů nebyla, se jí sem už nechce. Nutit jí nechci a tak budu i nadále zástupcem naší rodiny jen JÁ. Snad to chápete a snad Vám budu stačit.

Až bude více času, přečtu to, co zde přibylo za velikonoční prázdniny a ještě něco připíšu.

Zatím se mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
18.4.06 10:34

Ahoj holky a Martine a všechny nové, jen se přidejte alespoň nás bude víc :lol:

Dnes odpoledne jdu na utz, tak mi držte palečky ať je všechno v pořádku. zatím jsem klidná, ale vím že jakmile si lehnu, tak se ve mě krve nedořeže 8O a to jdu k tomu ještě dnes poprvé k panu dr..... :roll: ach jo.

jak tady popisujete, že vaši muži hladí bříška každý den, tak to můj tedy ne. :? zatím ho toto nebere, ale nebojím se, myslím, že až uvidí první utz a ucítí první pohyby, tak se z toho poprdí :wink: a bude jasnej :wink:

dnes se mi poprvé zdálo, že jsem porodila holčičku - bylo to strašně rychlí a vůbec to nebolelo a byla nádherná!! No už aby bylo alespoň léto a byl vidět pupík a pak do října to strašně rychle uteče :wink: . Už jsem dnes přemýšlela kdy budeme kupovat postýlku a přebalovák apd., aby to nebylo brzo, ale už bych to měla strašně moc ráda doma a chodila se na to koukat. A už teď mě mrzí, že si to doma neuzpůsobím sama, protože to bude asi na manžela a ž já budu v porodnici. sice pověrčivá nejsem, ale stejně to nerisknu :oops:

takže se mějte a večer se ozvu jak jsem dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
18.4.06 11:04

Ahojky,

omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala, ale nějak není čas. Jak přes víkend pracuji, tak nestíhám.

Mumis, já jsem přesvědčená, že vlastně žádná říjňátka mít nebudu, ale budou to téměř 100% záříjňátka. Dvojčátka a obzvlášť jednovaječná nenechávají déle než do 38tt, pak už přestává fungovat placenta a tak se porod vyvolává dříve.

Ditisko, neboj, všechno bude v pořádku a pan doktor je určitě dobrý. Jinak by ho naše paní Dr. do ordinace nepustila, ne? Dej vědět jak jsi dopadla a dojmy za pana doktora.

Holky, máme se dobře, Neználci rostou, občas mám pocit, že je cítím, ale to mám už hodně dlouho. Ale stejně se na ty kopanečky těším. :D

Martine, pozdravuj od nás Pavlu a pohlaď bříško. Pokud se bude chtít vrátit nebo občas jen tak napsat, je moc a moc vítána. Já si stejně myslím, že se vrátí, až se začnou řešit věci kolem výbavičky a porodu, je dobré si o tom s někým promluvit a chlap tohle všechno vyřešit nemůže. :P

Mějte se krásně a užívejte jara.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
18.4.06 11:30

Ahoj Jani, já vím, že dr nebude špatnej, ale v pátek mi dala Magda létáček do Ústeckej porodnice a on tam je vyfocenej a je to takovej zajíc. Nevím jestli jsi ho viděla, ale já když tu fotku viděla tak jsem prohlásila že se před ním nesvlíknu, takže dnes to bude premiéra :lol: . A ještě chci ukecat tu neschopenku tak mám z toho smíšený pocity, ale večer ti písnu… Jinak je skvělí že neználci rostou a tvůj deníček je fakt super. měj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
18.4.06 12:05

Ahojte holky :)
Doufám, že jste si užily velikonoce:-) Já jsem polovinu dne bojovala na záchodě s nevolností, ale odpoledne jsme si už dali do nosu :D
Bříško roste čím dál rychleji, někdy mám pocit, že v 9-tém měsíci se nebudu mít šanci unést :lol: :lol: :lol:
pozdravujte bříška:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
18.4.06 15:58

Ahojky všem,
tak mám špatné zprávy :-( byla jsem u doktora a zítra v 8 nastupuju do nemocnice… něco se mu nelíbí a posílá mě ležet. Asi umřu!!!!Nedovedu si představit, že budu někde zavřená bez lidiček, zvířátka, televize a vás etetiček, ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
18.4.06 16:31

Jitule, to je mi líto, ale hlavně, když bude mimi v pořádku. Aspoň si odpočineš. Až se mimi narodí, už se nezastavíš.

Jinak u mě všechno v pořádku. Na kontrolu jdu příští čtvrtek, tak už se těším. Jsem ráda, když jsem často pod kontrolou ( chodím co 3 týdny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
18.4.06 18:06

Jitula, je to jistě nepříjemné, ale asi důležité, tak ať je vše tak jak má a ty jsi zas brzy s náma. Kdyžtak pošli alespoň SMS, můj mobil je 606 293 880, ať víme, jak to s tebou vypadá a já bych tě zas na oplátku informovala co nového tady, abychom vzájemně věděli co a jak.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
18.4.06 18:18

Jitula,

to je nepříjemné, ale uvidíš, že se všechno srovná a budeš zase užívat klídku doma. Máš výhodu, že na Tebe doma nečeká žádný další rarášek, já bych děsně trpěla kvůli Káje. Dávej na sebe pozor a už se zase moc těšíme, až o sobě dáš vědět.

Třeba udělají jen pár vyšetření, zjistí, že se až tak moc neděje a pošlou Tě zpět domů.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
18.4.06 18:38

KlaraM: děkuji, telefon jsem si opsala a určitě se ozvu

holky moc děkuji za podporu, já už od rána brečím a všechno si představuju v nejčernějších barvách :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí