Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzaa jsem z Rožnova pod Radhoštěm, tady v okolí totiž žádné takové obchody nejsou, takže nejčastěji jezdíme nakupovat do Ostravy. A nevíš náhodou Zuzaa jestli bude v pondělí otevřen Avion a Futurum, pokud jsi z Ostravy??? Jo a k tomu trimestru. Zítra bys tam měla mít už trimestr číslo 2. Uvidíš.
Silva
mumis
jasne, ozvu se
vysledek UTZ bude hned v tu stredu a na ty testy musim pockat do 26.4.
to zase bude obdobi ![]()
jinak jsem hrozne zvedava, co to bude
pri UTZ na te genetice mi pohlavi nejspis nesdeli, tak se musim spolehnout na to, co uvidim
(maji to tam zpoplatnene a vyjimku delaji pouze, kdyz si urceni pohlavi vyzada genetik…ale myslim, ze v 15tt uz bude zretelne uplne vsechno i bez lekarskeho komentare
)
taky si nechavam posilat maily z www.rodina.cz
ale je pravda, ze ty trimestry jsou tam nejake podivne
dnes mi psali, ze jsem stale v 1. trimestru, i kdyz uz je to 14 +0 od PM, tedy +- 12tt od poceti
moc se v tom nevyznam, nekdy mne ty informace docela prekvapi
jo, poustite mimiskum nejakou hudbu?
osobne mam ted nejradsi ticho ![]()
L.
Ahoj všem, jen v rychlosti.
Ptala jsem se holek od Nových snažilek na ten 3D UTZ v Podolí, kdy nejlépe objednat. protože tam se dělá až kolem 30 tt, tak je vhodné se objednat tak koem 25 tt, telefon je na jejich strankach, myslím že je to www.upmd.cz
Musím mazat zpět do kuchyně, mazanec si tam kyne a taky už se musím pustit do toho beránka, abych alespoň večer mohla hodit nohy hore.
Klára
Já ještě zatím ne, ale pořád si říkám, že už bych mohla něco začít pouštět. Zrovna dneska hudbu probíraly holky v září 2006. Ale ticho mám taky nejraději. To jsem s tebou při jednom Lindas.
Ježiš Klárko, nechceš mi poslat kousek toho mazance. Já to úplně miluju. A teď poslední dobou sladké všechno. Hned bych si trochu ďobla. Tak vám přeju aspoň dobrou chuť.
Silva
zuzaa
prece bys nebyla takovej ras a nehnala chudacka malyho hunatyho pejsanka ven?! ![]()
co je to za rasu?
kdyby neco maleho, tak se Ti vejde pod prsiplast…
ale takovy ovcak by asi byl problem ![]()
delam si legraci ![]()
bych moc chtela psa, v nasi rodine vzdycky byli dva a vice
taky spousta jinych domacich mazlicku (krecci, andulky, kocky)
jenze ted nemam ani rybicky ![]()
L.
klaro
jejda, mazanec - mnam, mnam
mohla bych se po nem ubit
jenze jelikoz letosni Velikonoce stravime s manzelem o samote - aneb at zije „klidovy rezim“ - tak si nejspis budu muset nechat zajit chut, holt zadne rodicovske pochoutky a pochutiny nebudou
(bohuzel ja pect neumim
)
a mimisek asi taky neni zrovna fanda peciva - jedine, ze bych si ten mazanec uklohnila z bananu ![]()
(to by byl ale spis mazec!!)
mumis otevreno maji normalne, je to sobota jako kazda jina-a ted pred velikonocema tam bude lidi plno,takze by byli sami proti sobe,kdyby zavreli ![]()
lindas mame maltezaka - mala bila koule, ale ostrihana,zadne chlupy az na zem(br), a bahno a necas miluje, ale dneska nechce ani on
jen rychle curnul na patnik a mazal zpet domu:)
Jenom v rychlosti, protože vařím. K tomu pohlaví. Tuhle tabulku nám posílala manželova kamarádka, mají Biofarmu v Deblinu u Brna, podle ní jim vyšly 2 holky, chtěli je. No, tak jsme to tenkrát studovali a počítali na všechny v rodině a sekla se jenom jednou, u mojí kamarádky, však my jsme podle ní dělali Jeníčka a taky ho asi mít budeme
![]()
Tak, zase letím, pak sem zase juknu.
asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
amynko
jsi me teda dostala informaci ohledne te tabulky
jsem ted jeste zvedavejsi, co na tom UTZ uvidim
zkousela jste nektera „ovlivnit“ pohlavi mimise?
kamaradka mela „zarucene rady“ na to, jak „pocit kluka“ a ma nadhernou dvouletou dceru ![]()
ale zajimalo by me, jestli jste nekdo neco podobneho vyzkousel, nebo jste to nechaly osudu?
L.
Ditisko, máš opravdu moc hezký miláčky, teď ještě toho třetího nosíš pod srdíčkem, to pak bude panečku podívaná.
Mumis, vám to taky spolu moc sluší a ten pupík máme opravdu stejný, po miminku ani památky, jen já tam mám ještě nějaké ty špeky na víc.
Mazanec bych vám ráda poslala, ale než by vám došel, tak už by nebyl dobrý, přes víkend a svátky přeci pošta není v provozu, takže by vám došel nejdřív ve středu spíš ve čtvrtek a o týden starý mazanec už by jste zájem asi neměli.
Už jsem docela uvařená, v kuchyni jsem zabedněná, topení na plno, trouba hřeje, no jo, když chci mít mazanec pořádně vykynutý, tak co s tím nadělám, naštěstí u půjdu z trouby vyndat beránka a pak tam hned vrazím ten mazanec, tak konečně budu moct vypnout topení a vyvětrat. Hurá.
Klára
Tak ať se ti pěkně vydaří, ten mazanec s beránkem Klári. Já si ho asi půjdu koupit. To je moc dobrá mňamka s teplým kakaem.
Jinak se tu holky mějte, užíjte si víkend a velikonoce a možná přijdu mrknout o víkendu.
Pa, pa opatrovat se !!!!!!!! ![]()
Silva
Mumis, díky za přání. Já o ty kupovaný právě moc nestojím, na mě jsou takové ošizené, ale je pravda, že mně pečení nevadí, naopak mě baví, za to vaření to fakt nemusim, jenže jsem si našla kuchaře a ten toho doma moc neuvaří, ale občas přeci jen vaří, musím říct, že od té doby, co jsem těhu, tak vaří víc, ví, že se vracím z práce fakt utahaná, je to prostě moje zlatíčko.
Klára
Ahojky holky, to těh. prádlo je opravdu ve Vodičkové ulici. Podprsenky stojí 790 Kč a víc. Je to směrem na Karlovo náměstí v dětské pasáži.
Ahoj holky,
tak jsme Vás konečně našli a jsme radi ![]()
No tak nečekané a tolik oplakané (ovšem ne štěstím) dva proužky které toužebně očekává většina žen mi změnili rázem život… Vždyť teprve 23.září jsem porodila svou malou holčičku, to už mám vše zažít tak rychle znovu… Ano i když teď už to vidím trochu jinak. Ze šoku jsem se po 4 dnech vzpamatovala, zhubla sice o 5 kg ale alespon je lepší figura ![]()
A už jsem se začala těšit a hledat jen ty pozitivní věci. V kalendáři jsem si zakroužkovala pyšně 13.října a rozhodla si to užívat jako s Terezkou…
Děti si spolu budou alespoň hrát a budou mít k sobě blíž než po plánovaných 3 letech… Terezka bude určitě moje veliká pomocnice, už od Prvních minut s námi je to úžasné sluníčko…
Tak zatím papa a snad se tu s Vámi spřátelíme ![]()