Poradna duly
Jana Čurdová
Amynko, já je zmenšila rovnou na 50 % ze 100%. Možná by stačilo i míň, ale nějak jsem to neřešila, rovnou jsem je zmenšila a pak vložila.
Mumis, zitra triple testy dopadnou na výbornou s hvězdičkou.
Klára
AHOJ
zdravim vsechny, musim se podelit, byli jsme dnes na kontrole a opet krasny ultrazvuk, jedno miminko mavalo a druhe si opiralo rucku o celo, byli kouzelni a pry to tentokrate vypadalo na jednovajecna dvojcatka…tak uvidime priste,
mame 58,9 a 59,7mm
dostali jsme tehu prukazku a 5.5. jdeme na odbery na VVV
doufam, ze uz vam vsem nevolnosti ustoupili a ted si to zacneme konecne uzivat,
krasny vecer
Dobré ráno těhulky,
Amynko, krásné bříško! To v tom novém třičku musí už být krásně znatelné.
Klárko, byla jsi krásná nevěsta, a s novou barvou vlasů ti to sluší ještě víc.
Sabri, gratuluju k úspěšné kontrole. Tyjo, dva kapříci, to musí být dvojnásobná krása
.
Mumis, mě taky tak strašně často bolí hlava a to jsem na to nikdy netrpěla. Vůbec nic mi nepomáhá, prostě musí přebolet. Je to otrava.
Tak ač nerada, musím se zapojit do pracovního procesu. Všem přeju krásný, pohodový den!
pa Soňa
Ahoj všem,
Sabri, To je super, když se člověk dozví, že je vše tak jak má. Taky jsem se včera celý den usmívala a nic mě nerozhodilo.
Jitule, tak už jsi v seznámku i s Kájou.
Soníku, díky za pochvalu.
Mám dnes před sebou pohodový den, mám volno, ale času stejně moc nemám, čeká mě hora žehlení, které už se fakt nevyhnu, ale to je asi jediná dnešní nepříjemnost, ve dvě jdu na manikuru, ve čtyři máme pravidelnou pracovní slezinu v restauraci, kde jsme slavili svatbu, mám to tam moc ráda, kde se dozví o mém těhu, jsem zvědavá, jak na to zareagují a v půl osmé mám sraz s mojí nejlepší kamarádkou. Nebýt toho žehlení, tak si ten den užiju od rána do večera, takhle jen od poledne do večera.
Klára
Klárko,
tak to tě čeká úža den. Na druhou stranu, proč si ho kazit prací, prádlo nemá nohy a samo se nevyžehli, tzn. počká
.
Já taky hned po práci razím za kamarádkou, takže mám před sebou taky super odpoledne. Tak ani nemusím závidět
.
Teď jsem zjistila, že i ty jsi včera byla u „pana fotografa“ na kontrole. Tak to gratuluji k dobrým zprávám! Já taky ještě nemám miminko vidět, ale z úplně jiného důvodu. Matýsek se totiž skrývá za špekama a tak to není rozeznatelné
.
Ahoj holky, tak už jsem zase v práci a máme s mimi po úspěšné kontrole. Dneska paní doktorka udělala pár foteček, tak až bude mít cd s fotečkama doma tak vám určitě nějakou pošlu. Výsledky tripletestů se dovím až příště na kontrole. Pokud však nebude něco v pořádku tak mi zavolají.
Jinak mimi bylo plné síly. Šahalo si na pusinku a když mi paní Dr. ukazovala zadaček tak tam nic neviselo tak fakt nevím. Ale já se v tom UTZ stejně moc nevyznám. Až když mi dr. řekne co je co. Příští kontrola nás čeká 9. května. Už se teď těším až zase uvidím toho našeho drobečka krásného.
Jinak Sabri gratuluji ke kontrole.
Ještě, co se týká té hlavy. Tak jsem se zmiňovala dr. a říkala, že je to normální, že to je zvýšenou hladinou estrogenu. Maximálně můžu acylpirin, jinak vydržet. Ale zjistila jsem, že strašně moc pomáhá studený kapesník na hlavu.
Teď už nevím, kdo měl ty problémy se štítnou žlázou a komu jsem slíbila, že se na to poptám kamarádky, která je má taky a byla těhotná. Takže stejně asi moc nepomůžu, jelikož zrovna v těhotenství neměla s tou štítnou žlázou žádné problémy. Akorát jako těhu přibrala 25 kilo, ale ty už má zase dávno dole.
Tak jdu pracovat zatím se mějte.
Silva ![]()
Soníku, tak to máš taky prima odpoledne před sebou. Prádlo už odsouvím fakt dlouho, vždy jsem vyžehlila jen to co bylo nutně potřeba a tak mi koš už fakt přetejká, mám ho ve skříni a nějak už se mi nechce vejít do poličky, takže už fakt musím. To je asi fakt jediná práce, která mi strašně vadí, kterou fakt nemusím, jinak mi ostatní práce nevadí, i mě občas baví, ale žehlení je hrůza. Na KO jsem včera byla, ale bohužel já miminko nevidím, protože můj Dr. se řídí tabulkama pojišťovny, což znamená 3 UTZ na těhu, první jsem absolvovala v 7+6, další mě čeká až ve 20 tt. Ale vše dle Dr. je tak jak na tuhle dobu má, takže to už neřeším, zase to pak bude větší zážitek, když jsem viděla Berušku prvně, tak tam byla jen čmouha v kolečku a teď tam bude už opracdový človíček,
Mumis, určitě ti nezavolají a ty se na příští KO dozvíš, že testy dopadly na výbornou. Takže odhaduješ holčičku, jo?
No nic, jdu na to žehlení.
Klára
Ahojky holky!
omlouvam se, ze jsem se dlouho neozvala, ale mela jsem depku jak mraky ![]()
V patek mi volal dr., ze nejak spatne vysly krevni testy na PAPP, takze musime na genetiku…
ALE slavnostne jsem se rozhodla, ze nebudu delat zavery predcasne a budem resit, az vse bude jasnejsi…Sice mi to trvalo, ale uz je mi v ramci moznosti lip…
Vsem moc gratuluju ke kontrolam…
zatim pa,
Zuzka
Ahojte:-)
Já jdu na tripletest zatýden a za další týden na kontrolu, tak snad bude všechno OK.
Jak jste se bavily o těch váhách, tak já jsem zhubla na začátku těhotenství z 57 na 55 a pořád se na ní držím. Všude hubnu, jen bříško roste:-) Asi to bude těma ranníma nevolnostma, které mě ještě neopustily ![]()
ahojte vsichni,
omlouvam se, ze jsem se dlouho neozvala - poctive lezim a kdyz nemusim, tak pocitac nezapinam…protoze jak ho zapnu, tak bych u nej prosedela cely den ![]()
ale uz mi po vas bylo smutno
a tolik novinek, co jsem tady nasla, uzasny!
blahopreju ke vsem uspesnym kontrolam a vysledkum a utz ![]()
je moc fajn, ze se „dari“ a vse je, jak ma byt
my jsme taky zatim v pohode, ale teda 4× denne leky a lezeni k tomu ![]()
porad lepsi nez v nemocnici ![]()
jdu na kontrolu pristi stredu, tak dam vedet
Jitule, vitej mezi nas
cim vic, tim lip, ne?!
Klaro
s tou radou ohledne stitne zlazy se netrap
po zmene leku se uz ta moje SZ relativne umoudrila a vypada to lepe ![]()
psaly jste o uklidu apod.
pry se nemaji umyvat okna a taky veset pradlo - nejspis maji na mysli to klasicky ohnuti se a pak vytahnuti se ke snure
nevim, jak vy ostatni, ale ja jsem to absolutne hodila za hlavu
kdyz ma prijit navsteva, nastoupi manzel a kupodivu (kdyz zavru obe oci) mu to docela jde, dokonce v patek umyl i okno
ale jen jedno a nadaval u toho jako spacek ![]()
aspon si panove zkusi, jake to je - vykonavat ty „nepodstatne“ domaci prace…
jinak fotogalerie je uzasna
zatim neprispeju, musim umluvit nekoho s digifotakem, pres mobil to neni ono ![]()
ohledne briska
zatim neroste
takze 54kg zustava
spis mam pocit, ze to neni ani tak o vaze, jako o tom, ze se mi hmota v tele preleva
jako by se mi vsechen tuk presunul do prsou, coz je sice kvitovano ze strany manzela s nadsenim, ale nechci slyset, co mi rekne, az me ta prsa budou „preklapet“ dopredu ![]()
jste na tom nektera podobne?
jsem se zase rozepsala ![]()
jdu radeji zalehnout…
mejte se krasne
opatrujte sebe i briska ![]()
L.
Zuzko,
hlavně zachovej klid. Vždyť sama moc dobře víš, že toto se stává a při dalším vyšetření je všechno v naprostém pořádku. Přece není žádný důvod proč by nebylo!
Opatruj se a nestresuj se!
Klárko, jsi zlatíčko, děkuju moc. Na kolik jsi je tedy musela zmenšit, abych pro příště věděla.
Ještě jednou díky moc
Dneska už končím, vařím manžovi véču, tak zase zítra. Mějte se krásně a kulaťte.
Papa
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006