Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4460
7.4.06 11:59

Holky už máme složku Říjen 2006 ve fotogalerii. Tak posílejte fotečky. Já pošlu fotky mimi v úterý, jak půjdeme na UTZ. Snad se mi to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
7.4.06 12:05

Ahojky Klaro,

já jsem si Bonal taky koupila a dostala jsem z něj vyrážku :( Mám smůlu, teď mažu dermakolem a vše je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
7.4.06 12:07

mumis ráda se pochlubím fotečkou z ultrazvuku, ale nevím kde najdu tu fotogalerii a jak to tam vložím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
7.4.06 12:31

Jejek, tak já se bála osypání taky, ale mně naštěstí nevadí, ale chci ho pro jistotu střídat s tím mandlovým olejem, abych zbytečně tu kůži nedráždila.

Zuz, fotogalerii najdeš, když po levé straně ve sloupečku najedeš na Nová fotogalerie a pak už jen najdeš říjen 2006, vkládání fotek, je tam Upload obrázku, na to klikneš, zadáš do jaké galerie to má být zadáno, text k fotce i se jménem, automaticky ti to jméno nevygeneruje jako jinde, pak procházet, najdeš kde máš foto uložené, klikneš na to, aby se tam zobrazil odkaz, kde je foto uloženo a pak je tam snad tlačítko vložit nebo uložit, takže stačí na to ťuknout a fotka by se měla vložit.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
7.4.06 12:44

Kláro děkuji za radu, neodolala jsem a šoupla tam našeho broučka, tak se můžete pokochat :).
Doufám, že tam je vidět, že jsem to vložila já - aby tam chudák nebyl jako anonymní miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
7.4.06 13:22

Mumis, já bych to vydržet chtěla, už pro ten pocit, když vám na porodním sále řeknou: Tak máte holčičku/chlapečka. :wink:

My jsme zase domluvení, že u druhýho si to necháme říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
7.4.06 13:26

Zuz je to krásně vidět všechno. Super. Já už se tak těším až budu mít taky. A slibuji, že hned v to úterý tam fotečku dám taky.

Stofi já vím, že je to překvapeníčko. Ale když já si pořád nemůžu pomoct. Sama si asi o to paní Dr. neřeknu, ale když se mě zeptá tak asi neodolám. Já fakt nevím. Já si právě říkám, že teď bych si to říct dala a u druhého ne. Uvidíme, co nám tedy osud přichystá - tím myslím i paní Dr., nebo třeba bude vždy špatně natočené, že to nepůjde vidět.

Silva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
7.4.06 13:57

Ahoj všem,
Zuz, máte krásnýho (nebo krásnou) broučka!!!

Dnes máme po kontrole, miminko se mrskalo, je v pořádku, takže mě zase spadl kámen ze srdce. Já jdu v pondělí na krev, mám podezření na těhu cukrovku, tak na mě holky prosím vás myslete, doufám, že zůstane jen u toho podezření.

Co se týče pohlaví, my si určitě necháme říct, co to bude, jsme už teď napjatí jak špagát a nevydrželi bychom to. :)

Holky (a kluku), mějte se krásně, užijte si víkend, má být snad hezky a hezky odpočívejte.
 B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
7.4.06 14:05

No, tak to vypadá, že my budeme asi jediní, kteří to pohlaví nebudou vědět. :lol:

Holky, užívejte krásnýho víkendu, opatrujte sebe i vaše broučky a berušky, já letím domu, juchůůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
7.4.06 14:13

Holky,

my jsme u Kajky nevěděli, co to bude, ale tušení jsme měli. Překvapení to bylo krásné. Teď manžel navrhoval, že tu chce vědět, já jsem se cukala, ale dvojčátka to rozhodla. To vědět chci, abych mohla nakupovat.

Stofi, pokud vydržíte, dočkáte se nejkrásnějšího překvapení na světě. :D Pravdou je, že mně po tom dlouhém porodu bylo vcelku jedno co to je, hlavně, že je to zdravé a už to mám za sebou. :P

Krásný víkend, pro mě z poloviny pracovní.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.4.06 15:18

Stofi, nic si z toho nedělej, my se to dovíme taky až u porodu :lol:
Přeju příjemný víkend:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
7.4.06 15:25

Tak já už taky chvátám. Mějte se hezky a užívejte víkendu.
PS:My se jdeme s přítelem mrknout zítra na místo svatebního obřadu (zámek Bartošovice a zámek Kunín)

Tak čaute Silva s mimiškem malinkým :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
7.4.06 15:27

Klaro M., dík moc za reakci.
Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
7.4.06 15:42

ahoj tehulinky,

teda to jsem mela zase par stranek k precteni a to to byly jen dva dny v Bratislave,

moc vas vsechny zdravim, my si to taky nechame jako prekvapeni az k porodu, nebo cim to skonci,

koukam, ze uz rozebirate testy a jejich vysledky, ale my s tema dvojcatkama mame ty vysledky vubec nejiste.....pry je to skoro pokazde spatne…takze Capinko i letadlo uvidime! ja si rikam ,ze to budu brat hezky jak to prijde…

jinak v pondeli mame dalsi kontrolu, tak uz se tesim, az ty male zase uvidim, dam vam samozrejme vedet, jak to probihalo a dostaneme tehu prukazku

mejte vsichni krasny vikend,

Sabri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
7.4.06 16:47

Zuz, vše je krásně vidět, ukazovala jsem manžovi, jak bude naše Beruška přibližně vypadat za pár dní a i on se docela vyznal.

Do galerky jsem vám dala 3 fotky, 2 ze svatby, ale od té doby jsem úplně změnila účes, tak abyste věděli, s kým si tu povídáte. Jakmile budu mít foto z UTZ, tak ji sem taky hned pak dám, ale to si ještě počkáme, jdu až ve 20 tt.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital