Poradna duly
Jana Čurdová
Zuziky: neboj všechno bude v pořádku…
někdy se to stává, třeba doktor špatně napíše stáří miminka a …
buď v klidu, budeš mít krásný zdravý uzlíček… a trochu se usměj ![]()
Ahojky holky,
teda já už do práce chodím úlpně bez chuti
. Nejradši bych školu podpálila nebo vytopila, jenom kdybychom měli prázdniny až do léta. Asi mi už hrabe. Měla bych se domluvit s Dr., aby mě nechala aspoň týden po velikonocích doma.
Ach jo, zase zvoní.........
zuziky,
muzeme si zalozit klub - aneb at zijou nestandardni vysledky PAPA ![]()
prave mi volali z genetiky, ze teda nic moc ![]()
ale v tom, co mi sdelili, byla take informace, ze hodnoty PAPu mimo normu jsou spise „rizikem“ pro matku nez dite (predcasny porod, velky plod, teh. preklampsie - vysoky tlak apod.)
a nejdulezitejsi je info, ze ty vysledky mohou byt az v nekolika procentech falesne pozitivni…
takze hlavu vzhuru!
urcite dopadneme obe naprosto v pohode i s mimiskama ![]()
neboj a depresi dej vale!!!!nestoji to za to!
drzim nam palecky
L.
Ahoj všem,
Zuziky a Lindas, určitě je s miminky vše v pořádku, vždyť se to občas stává, že výsledky bývají falešně pozitivní. Takže depresi vyžeňte na mráz, ať si tam pěkně zmrzne, už je tam zas fakt hnusně a zima.
Jejek, do konce školního roku už jsou jen necelé tři měsíce. Ale jestli tě to zmáhá, tak zůstaň doma, nemá cenu se stresovat.
Tak kamarádka nakonec nemohla, ale konala se pravidelná pracovní sešlost, kde jsem odtajnila své těhu. Asi by to stejně nešlo utajit, jen co jsem si objednala první džusík, tak byly tázaté pohledy a dotazy. Nakonec byla sranda, že tam chodíme dvě Kláry a i druhá Klára je těhu, u ní je to úplně čerstvé, šla rovnou od Dr., je přesně na den o 6 týdnů po mně. Kolega, který tyto akce organizuje chvílema prohlašoval, že si bude muset asi najít novou Klárku, že měl dvě a teď nebude mít ani jednu. Sešli jsme se už ve čtyři, myslela jsem, že to tak kolem deváté nejpozději zabalím, když jsem nešla za kamarádkou, ale odcházela jsem až po půl jedenácté, kdyby mě nezačala pobolívat hlava, tak bych ještě chvilku asi zůstala. Byla sranda, tak se mi domů nechtělo, manža byl stejně v práci.
Klára
Dobrá ráno maminečky,
Klárko, ty jsi měla teda suprový den. I když to počasí sice nic moc, ale i tak. To já jsem skončila v jedné práci a pak jsem hned valila do práce druhé. Jezdím tam ale jen jednou týdně - naštěstí. S tím odhadování na holčičku to bude spíše i tím, že bych si ji přála. Uvidíme, co nám přinese ultrazvuk další.
Zuziky a Linďas, určitě vše bude OK. A co jsou to ty výsledky PAPP?
Jejek, mě to v práci taky fakt vůbec nebaví. Ale teď je i to počasí naprd. To se člověku nechce nic dělat. Ještě zrovna od pondělí mám takovou depku. Doufám, že mě co nejdřív přejde.
Už se těším i až se konečně přestěhujeme do nového baráčku, protože mě to doma už se..e. Mamka je pořád nějaká naštvaná
, už ať je to hotovo. Nemůžu se dočkat.
Amynko - bříško pěkně roste, viď?? Je to moc hezké.
Tak končím. Dneska mám fůru práce. Nevím vůbec jestli to vše zvládnu udělat. Tak pa a opatrujte se
Silva ![]()
Už vím, co je to vyšetření PAPP. Našla jsem si to na internetu.
Silva ![]()
Dobre rano holky
(kdepak se toula"nas" jediny muzsky? dlouho nepodaval zadne info)
Zase na me vlezla nejaka ryma a boleni v krku, tak me doktor nechal na tyden na nemocenske - aspon si udelam volno
Dneska jedu do prace jen dat nemocensky listek, ale taky jim oznamit, ze jsem tehu… z toho mam uplne hruzu
Doufam, ze to vezmou dobre.
Kdosi tady psal o tom, ze ma hodne zilkovane prsa - taky je ted mam skoro pruhledne, hlavne ale o 1,5cisla vetsi, uz jsem si musela nakoupit nove pradlo:) A konecne mam aspon plny dekolt ![]()
Zuzaa: tak šup šup do postele a potit se
prsa se ti spraví, žilky jsem měla taky… chce to mazat a bude to o.k
Ahojky,
jak se máte? Tady svítí sluníčko, ale o zimě venku nepochybuji. Já jdu dneska shánět těhotenské kalhoty, už i bokovky přestávají stačit. Bříško roste a roste.
Holky, Vy máte muší váhy, skoro se tu stydím. Já jsme mohla těhu začínat na 71 kg (nevím přesně), měřím 173 cm, naštěstí jsem moc nepřibrala, vypadá to maximálně na 1 kg. To považuji vzhledem k rozměrům mého břicha za úspěch. Minulé těhu jsem přibrala asi 15 kg, z prorodnice jsem šla s pouhými 5 kg navrch. Bohužel se mi to podařilo shodit jen částečně, vždycky jsem měla aspoň 2 kg navrch. Ale teď už vím, kde byla chyba, snad budu tentokrát úspěšnější.
Prsa žilkovaté nemám, ale větší ano. A navíc mě v nich dost často píchá, přímo v bradavkách, není to příjemné, naštěstí se to netrvá dlouho a rychle to odezní.
Gratulujeme všem k úspěšným kontrolám, bohužel už jsem zapomněla jmenovitě.
Jitula, to jsi mi udělala radost, já jdu na UTZ zítra, tak bychom třeba pohlaví Neználků mohli odhalit.
Zuzko, Lindas, nebojte, všechno bude v pořádku a miminka budou krásná a zdravá.
Držíme palečky.
Amynko, pupíček je parádní, mám radost, že neroste jenom mně. Snad se mi taky podaří udělat fotečku.
Krásný den a pohlaďte bříška.
Jana
Letadlo, nejsi jediná, kdo není muší váha. Já mám 181 cm a 74 kg, takže žádná postava modelky ![]()
Dneska mě opustila depka. Učila jsem jen 2 hoďky a teď čekám na 15 hod., to budeme mít učitelský večírek
Uvažuji, že dneska ostatním řeknu, jak říká babička, že budu chovat
( moc pěkný výraz). Zatím to ví jen vedení. Jo, a večer jdu s kamarádkou na zmrzku ( i když je venku pěkná kosa). Super den.
Holky, miminka budou určitě zdravé, na netu najdete spoustu článků o tom, jak testy dopadly špatně a miminka se narodila úplně v pořádku. Budou to malí čertíci ![]()
Jejek: vidím že taky učíš (jsem stejně postižená)
na jaké škole učíš?
byla jsem od konce ledna doma a v úterý jdu zpátky do jámy lvové, moc se mi nechce..... snad budou brát studenti trochu ohled…
Jitule, učím na průmyslovce, matiku a fyziku. Jsem celou dobu v práci,i když mi žaludek pořád dělá neplechu. Asi budu kluci pěkně v šoku, až jim dojde, že od září budou mít někoho jiného ![]()
Letadlo ja rozhodne musi vahu nemam - na svych 172cm mam 68kg. Porad nam, kde jsi tedy nasla tu chybu pri shazovani, abychom byly pripravene
Brisko mi pekne roste taky
Koukala jsem na tehu gate u C&A a uplne se zdesila. Malo co vypadaly divne tak ty velikosti - 36,38 a pak 44 …no, a ja se svou 40 si mam tedy asi neco usit
Vybrala jsem si ale na www.tehulky.cz i na www.yourbody.cz , tak se spolehnu na ne ![]()
Tak v praci to vzali blbe
cekala jsem ze nebudou nadseni,ale az tak..zadne „gratuluju“ ale prvni veta „to zas budeme muset nekoho hledat“ …chjo… a to jsem jim uz za sebe nahradu sehnala. No,uz vidim,jak tam s nima jeste ten mesic dva bude k nevydrzeni… ![]()
Ahoj všem,
Letadlo, tak ať zítra odhalíte i pohlaví Neználků, nejen, zda jsou jedno nebo dvoj vaječná.
Jitule, tak to už jsi myslím asi pátá, kdo tu učí, kromě Jejek ještě Bibiana, Martin a myslím, že ještě někdo.
Jejek, je fajn, že už je o něco lépe než včera.
Mumis, moc to s tou prací nepřeháněj.
Klára
Zuzza, na lidi v práci se vyprdni, ať si říkají co chtějí, no co, když budou mít moc „blbých keců“, tak zůstaneš doma, ať si třeba trhnou.
Klára