Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj devčata, tak vás jdu zase po dlouhé době pozdravit, aby jste se neděsili, že jsem tu dlouho nebyla ![]()
Mám teď dovolenou a strašně si to užívám, takže přemýšlím že 18. zkusím dr ukecat ať mi dá neschopenku. On je nechce dávat a já krá..a si ji nenechala napsat od dr když mě ji minulý týden nabízela, tak uvidím.
my jsme rozhodnutý, že si to necháme říct co to bude, možná u druhýho si to necháme jako překvápko.
Já už dva dny přemýšlím, že se vrhnu na okna, ale celkem jste mě vyděsili, že bych neměla, tak by mě zajímalo jestli to je fakt nebo jen pověra ![]()
Podle minulého utz bych měla mít TP 20.10., ale měnit metřík si nebudu, protože mě příjde že to je dost klamný, takže metřík nechávám tak jak je.
tak se zase loučím, mějte se a opatrujte se.
Ditisko, je dobře, že jsi se zas ozvala. Já beru TP ten, co mám napsaný v průkazce a to je dle MS ne UTZ. O tom mytí oken se už bavily na podzim holky ve snažilkách a taky říkaly, že se to nemá, tak na tom asi něco bude, prý zas vytírání podlahy na všech čtyřech je zdravý, kór když už je mimčo větší, je hodně nahoře, tak někdy i utlačuje plíce, takže se špatně dýchá a nejlepší je to prý na všech čtyřech.
Klára
Ahoj holky, tak koukám, že tu jsem dneska jediná ![]()
Kdo by taky seděl doma když je tak krásně…já přilítla taky jen na skok-uvařit manžovi večeři.
Tak s tím pohlavím-my si to teda taky říct necháme, to bych nevydržela…ani manža. Akorát se bojím aby to nebylo jako u kamarádky-tý do poslední chvíle tvrdili že to bude holka tak nakoupila šatičky a růžový věcičky, povlečení do postýlky a tak a nakonec se narodil pořádnej chlapák
![]()
Jinak já jsem nevydržela a koupili jsme si včera s manžou alespoň takový malinký zelený bačkůrky-to jako na oslavu konce 12. týdne
![]()
A okna jsem taky nevydržela a už je mám umytý, ale rozdělila jsem si to na půlku, protože máme velkej barák tak to bych se asi fakt strhla. Holky ale ten pocit z umytých oken-rozmyslete si to ![]()
Tak pa příjemný víkend a já jdu dodělat tu véču a mažu ještě ven
Ahoj holky,
tak jak jste si uzily vikend ? Konecne bylo vcera krasne, tak jsem cele odpoledne stravila na zahrade se psem, a vecer jsme oba padli jako podtati ![]()
Leilo co se uklidu tyce - samozrejme jsem nevydrzela, i kdyz uklizeni nemiluju, a okna se mi blejskaj a vidim pres ne taaaak daleko ![]()
Tak co,jak se maji briska ? jeste porad se schovavaji ? Koukala jsem na galerku tehulek Zari 2006 a nestacila jsem zirat,jake briska maji ony..no teda..kde to berou ?:) Nicmene ja uz drobka taky v uplem tricku neschovam ![]()
Ahoj všem, tak víkend jsme si s manžou užili, včera odpoledne jsme se šli podívat na Matějskou, večer jsme byli na oslavě 2 manžových kolegů, kde jim manža řekl, že čekáme v říjnu přírůstek, tak hned měli další důvod slavení. Bylo to moc fajn. Dneska jsme sice nějací líní, ale menší procházka taky proběhla. Zítra ráno jdu na KO k Dr., tak až pak odpoledne dorazím do práce, tak dám vědět, jak jsem dopadla. Jinak mě se bříško stále schovává i přes uplé tričko.
Klára
Ještě seznámek pro orientaci.
2.10./mumis/1978/Rožnov pod Radhoštěm
5.10./darinka
6.10./Zuz/1978
8.10./Zuziky/1982/Český Těšín/ Filípek 19.1. 2003
10.10./Amynka/1981/Velké Přílepy
10.10./Sonik/1980/Mělník
10.10./ tesali/1979/Ostrov (KV)
10.10./Zuzaa/1984
11.10./letadlo/1975/dvojčátka
12.10./capinka/1978/Praha, Břeclav/dvojčátka
13.10./Linda/1978
17.10./stofi/1982
17.10./zu/Opava
20.10./Ajduška/1981
20.10./Bibiana/1973/Hradec Králové
20.10./leila/1982
20.10./KlaraM/1979/Praha
20.10./Sabri/1975/dvojčátka
21.10./Mimmina
23.10./ditiska/1979
23.10./JanaRed/1978/Daniel 12.11.2003 2890g, 50cm
26.10./gabinka/1976
28.10./Martoch/Lucinka
29.10./Jejek/Praha
Klára
Dobré ráno holky,
konečně byl nádherný víkend, tak doufám, že jste si ho náležitě všechny užily.
My jsme byli v sobotu vybírat to místo na svatbu a nakonec zvítězil kunínský zámek. Je opravdu krásný.
KlároM - tobě přeji hladký průběh kontroly, určitě bude vše v pořádku. Jo a taky krásné svatební fotky. A změny taky dobrá.
Co se týká skrývání bříška - bříško nejde vidět ani přes uplé triko. Spíš se mi vyvalují špíčky, které mi stihly narůst za ty 3,5 měsíce. Ale nic se nebojte. Ve 4. měsíci už to poroste!!!
Silva
![]()
Ahojte ![]()
Já už bříško neschovám. V sobotu jsem si koupila těhulovské kalhoty. Je to teda úleva sedět v práci v pohodlných kalhotech ![]()
Přibrala jsem i šatičky, ale vzhledem k tomu, že hlásí zase sníh, budou muset ještě počkat ![]()
Bavili jste se o mazání bříšek. My mažem o stošest, ale né olejíčky, ale sehnala jsem v lékárně krém přímo pro těhotné http://www.elasti-q.cz a musím říct, že snesu málokteré tělové mléko nebo krém, ale tento fakt doporučuju. Co mě překvapilo byla i příznivá cena. U nás v lékárně jsem ho pořídila za 129,– Kč ![]()
Silvo,
dobrá volba, Kunínský zámek je teď moc hezky opravený. My jsme měli svatbu v červnu na hradě Starý Jičín. Bylo to pod širým nebem a vyšlo nám super počasí. No, romantika ![]()
ahojky holky, tam mi posunuli termín…
ach jo. Můžu se k vám přidat?
Ahojky Jitule, vítej mezi námi ![]()
Na kdy Ti ho posunuli?
A něco o sobě napiš ![]()
Ahoj holky,
3 dny tu člověk není a už je co číst ![]()
Lindi, tobě přeju, aby jsi mohla na procházky co nejdříve a miminko, aby bylo v pohodě. Víš, že se říká, že né, že ženská všechno vydrží, ale MÁMA všechno vydrží, tak to kvůli tomu tvýmu drobečkovi přežij, on ti to 100 násobně vynahradí.
Bříška, mé oblíbené téma
V sobotu byl manžílek taaaak hodný, koupil mi u Deichmanna super botky na jaro, k tomu látkovou béžovou kabelku a pak jsme šli kolem CaA a tam mi koupil zavinovací tričko, sedí perfektně a bříšku jenom lichotí.
Kalhoty už definitivně nosím jen těhotenský ( mrzí mě, že nemůžu sehnat lacláče vel. 38, těhotenský, všude mají buď 36 nebo až 42 ! ) , paráda, už jsem se bála po tom, co mi splasklo, že se nevyvalí, k tomu to tričko a je to už krááásně vidět. Těm co se bříško schovává…nic si z toho nedělejte, dívala jsem se do září a jedna holčina tam v 15 týdnu má super upnutý džíny a po bříšku ani památky. Pak jsem se dívala ještě tuším do dubna a jedna mamča ( čekala holčičku Rebeku ) měla bříško až ve 20 týdnu, takže oni narostou.
Okna já nemyju, dneska zase lilo a střešní by byli jako čuně, tak jsem se na to vyprdla, ale tím, že mám čas, tak pulíruju byt…nikdy jsem si tak uklízení neužívala
, kuchyň mám už hotovou od pátku, dneska bych chtěla uklidit koupelnu a část obýváku.
Jinak my se byli v sobotu podívat v Ikee, zase okouknout „náš“ přebalovák a ošahat si ho a tam bylo těhulek, že jsem nestačila zírat.
Klárko, byla jsi krááásná nevěsta, škoda, že fotky nejdou připojit pod jména do diskuze, aby bylo líp vidět, jak kdo vypadá, já si tě představola s havraníma vlasama a nevím proč
ta barva na vlasech, co máš je moc hezká, jsi v tom výraznější.
Zuz, vaše miminečko je krááásný, doufám, že nám taky Boban ve čtvrtek zamává na ultrazvuku.
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
Ahojky,
Jitula, vítej mezi námi ![]()
Zavidím všem, co jim bríška nejsou vidět. Já mám už pěkný pupek a bude hůř.
Těhu kalhoty zatím nemám, ale jestli dojde nové zboží, tak si je tento týden půjdu koupit. Naštěstí bokovky jsou super a bříšku je v nich dobře.
Bříško mažu, koupila jsem si nějaký speciální krém na strie, ale v ČR jsem docela používala Niveu s Q10, sice byla drahá, ale moc mi voněla.
Jana
Ahoj Jitule,
taky tě vítám. To ale ještě nemáš předělaný metřík, že. Jestli dobře čtu nový TP 5.10, tak buď blbě počítám, nebo mi to nějak nesedí
Jsi tedy ze záříňátek, viď. Super, aspoň nás bude víc.
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006