Poradna duly
Jana Čurdová
Díky Jejek za potvrzení výběru. Fakt se mi tam strašně líbilo a i zámecká zahrada byla nádherná.
Co se týče oblečení, hlavně kalhot tak opravdu bokovky nemají chybu. Teď nenosím žádné jiné. Taky jsem musela začít nosit kalhoty od ségry, která je trošku širší v bocích než já, protože svoje kalhoty už nedopnu. Taky mám jednu těhotenské, ale ty jsou mi ještě hodně velké. Ještě, že mám tu sestřičku. I když dneska mi kolegyňka v práci řekla, že jsem oblečená, jak kdybych šla do lesa. Tak mě pěkně naštvala. Já jsem ráda, že vůbec něco obleču a ještě jsem pro smích. Fakt hrůza. Sice mám trochu sportovnější oblečení, ale do lesa to rozhodně není.
Amynko a který pultík se ti líbí??? V té ikei jsou nádherné věci pro mimi. A taky když jsme byli naposledy, tak tam bylo strašně moc těhotných holek, ale i s kočárkama.
Nějak se nám to rozrodilo poslední dobou, že?
Silva
ahojky,
s metříkem musím počkat na přítele, já jsem antitalent na PC ![]()
Jinak bříško už je vidět pěkně… nebojte ono vám naroste, ještě si ho užijem ![]()
Caute holky ![]()
letadlo niveu Q10 pouzivam neco pres rok, a nemuzu si ji vynachvalit:)
Jeste ze jsou bokovky, taky si je nemuzu vynachvalit ![]()
Amynko na tu holcinu ze Zarijnatek jsem taky koukala, jak mela uple dziny i s opaskem:)) Maji tam celkem extremy:)
Co se zavinovaciho tricka tyka, na to mam taky spadeno,tento tyden pro nej vyrazim ![]()
Tak ja v praci jeste dva dny a pak mam dovcu
A silne uvazuji, ze po dovci uz nenastoupim a zustanu doma..no uvidime,jak se vyspim ![]()
Silvi, tenhle se nám líbí. My totiž máme všechen nábytek (kromě koupelny a kuchyně ) z Ikey v týhle barvě a stylu, tak tak budeme ladit i dětský nábytek. Dětskou skříň dokoupíme, až bude pokojíček, ten bude ale tak za rok ![]()
http://www.ikea.com/…oductDisplay?…1565916255
Ty se máš, že se budeš vdávat. Já to mám už skoro 10 měsíců za sebou. Už máš vybraný šatičky?
A Jitu, už víte, co budete mít. Teď jsem se dívala do holek záříňátek a spoustu už jich to tam vědělo, jedna dokonce v 16 tt? To je pro mě víc než super zpráva…haha, to bysme za 2 týdny mohli vědět, co čekáme.
Zuzi, třeba jedna mě zaujala, Enka. Ta mělauž pěkný bříško v 9tt, takže ono je to daný podle mýho geneticky, když máš pupíka mít, tak ho mít budeš, když ne, tak vyroste později. To tričko je super, můžu ho jenom doporučit, já mám černo/bílý, je to hrozně pohodlný a pupík v něm vypadá fakt krásně.
Na práci se vyprdni, mě si asi samo mimčo řeklo, že do práce nemám už chodit, protože jsme byli na týden v Alpách, pak jsem šla normálně po dovolený do práce, vždycky se mi blbě vstávalo, ale ten týden mě fakt zničil. No a pak hned v tu další sobotu jsem začala špinit, v neděli mě doktorka nechala na rizikovým a jsem na něm už druhý týden a i manža říká, že to je na mě hrozně znát, jak jsem odpočinutá a asi i proto se vykulil pupík, protože jsme v klidu a to mám váhový přírustek zatím 1kg. Než jsem otěhotněla, tak jsem měla 65 kg, teď mám 66 a mám to jenom v bříšku.
Holky, taky máte takový žilkatý prsa, mě připadá, jako bych tu kůži měla snad průhlednou, že jsou ty žilky tak vidět.
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
Amynka: ano víme, čekáme kluka ![]()
můj doktor má špatný ultrazvuk na kterém to nepozná… ale tatka pracuje v nemocnici, tak to domluvil a víme to asi už od 14-15 týdne.
Jinak prsa jsem měla taky samou žilku, ale časem se to ztratilo..... mazala jsem je červeným krémeme od Garnier…
Jinak jsem celou dobu těhu doma a po velikonocích jdu do práce… nikdy jsem si nemyslela že se tam budu tak těšit ![]()
No Amynko, tak zrovna tenhle jsem myslela. Mě se taky strašně moc líbí. Ale nevím, jestli si pultík budu pořizovat. Šatičky vybrané ještě nemám, protože svatbu plánujeme až další rok v srpnu i s mimi. Já jsem se nechtěla vdávat s bříškem. Počkám si až zase budu mít svých 52 kilo a můžu si šatečky vybrat tak akorát na mě.
To máš Amynko dobrý přírustek. Já jsem ze zvých 52 kilo teď na 56. A to mi nejde do břicha, ale do celého objemu pasu. Tak mi říkají, že konečně vypadám jako pořádná ženská.
Já jsem se taky dívala na září 2006 a opravdu některé holky tam už mají bříška znatelně vidět.
Takže holky taky posílejte!!!Já pošlu až seženu nějaký digi foťák.
Jitule, taky vítej mezi námi. ![]()
Silva
Ahojky všichni,
tak jsem se taky koukala na fotky z záříjňátek a začínám uvažovat, jestli mám bříško opravdu jen pořád nafouklé, nebo už mi narostlo. Fotit se budu v neděli - to budu přesně 12tt. Tak potom taky vložím fotečku.
Jé, vy budete mít kluka. Ty jo, to se máte, já už to chci taky věděěěět ![]()
My budeme ve čtvrtek 14+2, tak to by snad už taky paní doktorka mohla poznat, ne. Ona má ultrazvuk dobrý, má ho nový a je fakt super, není to sice 3D, ale ten normální, ale já doufám, že Boban se nám ukáže, akorát nám to bude muset pošeptat do ouška, pakliže to pozná, co to je, protože to chceme nechat pro příbuzenstvo jako překvapení.
To by ti Klárka mohla do seznámku napsat, co čekáte. To máš termín jako Darinka, ta má termín taky 5.10.
Doufám, že to z těch prsou zmizí, mám i tak nepříjemně citlivý bradavky
stačí, když si mažu prsa a chci si namazat i bradavky a začne mě pobolívat břicho.
Já z 12 týdne nafocená už jsem, tak řeknu manžovi, jestli by mi sem jednu fotku nevložil, doufám, že to zvládne ![]()
52 kilo. Ty bláho, ty jsi modelka, ne. Já když se vdávala, tak jsem měla 60 kilo a to mi lezly kosti na hrudníku
a velikost jsem měla 36. Mám
těžkou kostru, takže jsem nikdy míň než 57 neměla ( to jsem měla ve druháku na střední, když jsem dělala reparát z NJ
) a to jsem vypadala strašně. Neboj, ono se teď tělíčko potřebuje nazásobit, aby mělo čím vykrmovat to tvoje mimčo, takže to půjde pak už do bříška.
Aha, já myslela, že se budete brát už letos. To nevadí, stejně ti to závidím, je to nádherný den.
Pultík - my ho pořizovat budeme proto, že nebudu mít žádnou skříň pro mimi, ložnici máme v podkroví, takže stěna jsou skosený z obou stran, takže tam máme postel, dva velký prádelníky, hifi skříňku s věží, papasan ( takový to kulatý kroutěný křeslo ) a udělaný takový 2 úložný prostory ve zdi. No a ten přebalovák bude sloužit na věci miminku, neměla bych kam mu je dát, tak ho zatím chodíme okukovat a ošahávat
než ho později koupíme.
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
Amynka: pokud má lepší ultrazvuk tak by to mohla poznat ![]()
my to vědět chtěli, kupovali jsme sedačku a pár věciček… a taky jsme to všem řekli… nechci potom dostávat růžový kompletek
hi hi by mě asi odvezli
U nás mají růžovou zakázanou
protože manža jí nesnáší, oba máme rádi modrou a taky máme většinu věcí v modrý, takže i když by to byla Sárinka, tak bude v modrý
Tenkrát byla v Tchibu akce na ty dětský věci, tak jsme si koupili ten bezva péřový fusak - je modrý, sametovou teplákovku - je modrá, beránčí botičky - jsou mordý, pytel na spaní - modro/bílý, naše ložnice je…modrá
ale ne, už jsem koupila i něco oranžovýho a žlutýho taky ![]()
Tak jsme vložila do října 2006 dva obrázky pupíku, je teda z 12 tt, teď jsme zase o kousíček větší, tak mi to napsalo, že vložení proběhlo v pořádku a že se čeká na schválení od administrátora, či co, tak snad to tam bude…dneska někdy.
A máte vybraný jméno? Už jsme to tu s holkama probírali, někdo měl rozhodnuto, někdo ještě ne. My máme Jeníčka a Sárinku.
Modelka teda nejsem. Jenom jsem nějak nepřibírala. Asi mám tasemnici a lehčí kostičky než ty a měřím 167cm. No snad to už půjde jenom do bříška. Už se docela i těším až budu mít bříško pěkně kulaťoučké.
Jitule ty se máš. Já bych to taky chtěla vědět.
Zítra jdu na kontrolu do poradny tak třeba bude mimi zrovna dobře natočené a půjde to vidět. Necháme se překvapit. Akorát zítra asi půjdu sama bez přítele, tak mi je to docela líto. Zatím byl pokaždé se mnou.
Silva
![]()
Já mám 168 cm
To ti závidím, musí to být super mít tak málo kilo. Jojo, to se tak někdo má. Neboj, on se pupíček zakulatí jedna báseň. Mamka mi říkala, že to není žádná sranda ten pupík pak tahat, tak ať jsem ráda, že mi splaskl ( v době po tom špinění ), haha, ale já jsem tak ráda, že se zase vykulil. v sobotu jsem se nosila jako pávice, ještě to tričko ten pupík tak krásně zdůraznil. Paráda ![]()
Jeník se mnou taky málem ve čtvrtek nešel, ale bylo by mu to líto, kdyby nešel a hlavně, pokuď by si Boban dal říct a odtajnil nám co je zač, tak by ho to asi mrzelo, on se teď musí do všeho zapojovat
Nic si z toho nedělej, že s tebou přítel nepůjde, tak mu o tom poreferuješ a ukážeš fotečku. Zase mám takový to divný svrbění kolem žaludku…vždycky, když máme jít na kontrolu, bojím bojím ![]()
Amynka: my jsme měli hned jasno, chtěli jsme Karla nebo Haničku… ale ani na chvíli jsme neuvažovala o tom, že to bude holka!!
Co se barvy týká, taky máme všechno modré ![]()
Ahojky holčiny,
Jitulo, vítám tě! Ty jo tak jsi nás všechny předběhala, když jako první znáš pohlaví miminka.
Taky jste si tak užily první krásný sobotní den. My jsme konečně opekli prvního buřtíka na ohni. A Matýsek říkal, že tohle teda může
. Bylo opravdu nádherně, tak teda vůbec nechápu proč je tam teď tak strašně hnusně.
Holky, mě to v tý práci tak moooc nebaví. Opravdu vážně zvažuju, že se po velikonocích na to vyprdnu. Ale to si říkám, že šéfový odevzdám hotovou práci abych měla klid, ale já nikdy nebudu hotová, pokud mě bude stále takhle hodnit
Prostě budu muset zdrhnou od neuklizeného stolu, co se dá dělat.
Jo a řadím se k Vám (alespoň výškově) 165 cm, o váze raději taktně pomlčím. Holky jak je vůbec možný, že jste všechny takové hubendíry? Ach jo, zase musím závidět!
Amynko, ve čtvrtek Vám bude Boban mávat, neboj!
Tak jsem taky zkoukla fotky ze září 2006 a trochu mne uklidnily jejich pupíčky, myslela jsem že přibírám a rostu nějak rychle
))
Když jsme u těch měr tak já jsem prcek mrňavej - 160 cm a 50 kg - to tedy bývalo, teď máme o 4víc ![]()