Poradna duly
Jana Čurdová
sonik: no víme to spíš z protekce ![]()
holky, pokud aspoň trochu můžete zůstaňte v práci… doma je to na palici, hrůza!!! Já už se těším po velikonocích do práce, jupííííí
Tak se dívám na netu na kočárky…hm a už vím proč si všichni koupí raději sporťák, než klasický byt i ve 4 kombinaci…jsou podstatně dražší. No a mě se zrovna začali ty nesportovní tak líbit, např. Inglesina, ještě, že máme dost času na výběr.
Jitu, já si to doma fakt užívám, takže já velím zůstat doma
Já chodím s naší pejsankou ven, takže my se fakt nenudíme.....ale…bydlíme v rodinným domečku, takže oproti např. paneláku to asi bude fakt rozdíl.
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
Amynka: testy mi ještě nedělali, čekají mě asi ted ve čtvrtek… malý sebou minule tak mlel, že ho pan doktor nedokázal změřit… takže snad teď
Ahoj všem,
Mumis, díky za pochvalu fotek, to jsou totiž jediný, co mám v digitální formě, proto jsem musela zvolit svatební.
Jitula, vítej mezi námi, hned doma si tě dám do seznámku i s Kájou.
Amynka, no abych pravdu řekla, neznám ošklivou nevěstu. Svěřila jsem se do rukou odborníků a tak jsem jednou i trošku vypadala, manža ze začátku nechápal, že se jako nechám učesat, namalovat, zaskočím si nechat udělat nehty a ještě nějaké to solárko, jsem totiž od přírody taková zeleno bílá, pokud nejedu k moři, tak se ani moc neopálím, jeho sestra si totiž vše dělala sama, ale když mě pak viděl, tak nelitoval. Jo změnu už jsem potřebovala jako sůl, uvažovala jsem o ní asi přes dva roky, ale dokopat se k tak razantnímu kroku mi fakt trvalo, ale každopádně nelituju. Ta změna se nelíbila jen mému taťkovi, ale ten je dost konzervativní a hlavně na blondýny. Jo jo, bruslit hodlám já, doufám, že taky jednou budu tak v pohodě a usměvem na tváři s kočárem před sebou a ne jen v různých šílených pozicích a s výrazem na tváři: Bacha jedu, uhněte mi všichni z cesty. Když jsem kdykoliv vkládala fotku, tak mi to nikdo neschvaloval, buď mi to napsalo, že to nejde nebo se tam bez problémů hned vložila, tak to kdyžtak zkus ještě jednou.
Tak KO u Dr. dopadla dobře, dle výroku Dr.: " Je to výborný." .4.5. mě čeká odběr krve na vývojové vady, takže zas pak budou trochu nervíky. V sobotu už jsem si myslela, že pupík začíná snad i trošku vykukovat, ale od včera už tomu tak zas není, asi si Beruška se mnou hraje. Já měřím 159 cm a o váze taky taktně pomlčím, od svatby jsem totiž nějak nabrala asi 10 kg. Od minulé KO jsem přibrala půl kila za tři neděla, ale minule jsem šla na lačno a dnes jsem byla nasnídaná, takže to vlastně ani půl kilčo není, jen aby to tak bylo ještě několik týdnů. Samozřejmě budu do seznámku psát i pohlaví a jméno miminka, pokud bude známo.
Klári a dělám to dobře, když najedu na tu novou fotogalerii. Dám upload obrázku, vyberu do jaký galerie to má být ( říjen 2006 ), vložím tam fotku, Nadpis a popis, a pak kliknu na uploandout obrázek? Je to tak, nebo to dělám blbě?
Tohle mi to pak napíše
Amynko, děláš to dobře. Občas mi to tam nechce vložit obrázek, který je o něco málo menší, než píšou maximální velikost, ale když ho zmenším, tak už se většinou vloží. Tak jedině zkusit tu fotku zmenšit.
Klára
Klárko, zmenšování fotek je u nás káááámen úrazu, protože nikdo není schopný mi vysvětlit jak je mám zmenšit. Už jsem prosila i švagra, který má počítačovou firmu, ale řekne mi, že se to dělá v nějakým programu a že to je složitější…hm to mi fakt poradil ![]()
Nic, nechám to být, pupíček nebude, nebo z mýho taťky vymámím jak to mám udělat, tak bude později.
Tak jsem měla radost, že jsem našla kočárek, který by byl pro nás…hm, Roan…takovou radost jsem z něj měla, ale je to Polák a do toho ne ani náhodou. Ještě, že máme tolik času na výběr ![]()
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
Amynko, taky jsem se zmenšováním měla problém a nakonec jsem to zvládla v tom nejjednodušším programu. Stačí klasické malování, které je součástí každého Windows, v souboru dáš otevřít, najdše, kde máš obrázek uložený, zobrazí se ti, pak v OBRAZ je odkaz zkosit a roztáhnout nebo tak nějak a tam už jsou okénka vodorovně a svisle, většinou dávám tak 75 nebo 50 procent, oboje musí být stejný a pak už jen uložit jako, najdeš kam uložit a bacha, na emimču se dají vkládat obrázky v jpg a ne bmp, tak kouknout, tam kde zadáváš kam uložit, jakou příponu to má, změníš jí taky jednoduše, vedle je šipka a otevře se ti možný výběr přípon. Snad jsem to popsala alespoň trochu srozumitelně.
Klára
Amynko, pak už mě jen napadá, že bys mi ty fotky mohla poslat na mail a já bych to zkusila odsud. Můj mail je klaraan@centrum.cz
Klára
Klárko, fotky jsem ti poslala, jsou dvě. To tvoje vysvětlení si uložím a večer to s Jeníkem vyzkoušíme. Ještě jednou děkuju moc za pomoc. Jsi zlatíčko.
Ahoj holky, jsem ještě stále v práce už od 7 od rána a hlavu už mám jak škopek. Asi se zblázním. Dneska nám totiž zapojovali nový přídavek k počítači, tak jsem tady musela být. Naštěstí už ale chvátám domů. Myslím, že půjdu zrovna spát. Jsem úplně KO. Hrůza. A to mě čeká zítra super maraton pracovní zase. Mám toho dnes až po krk. Teď jsme na tom Soníku asi stejně. Úplně závidím těm, které jsou pěkně doma a odpočívají si.
Holky nebolí vás teď častěji hlava??? Mě strašně a zajímavé je, že většinou v pondělí. Někdy se to ani nedá vydržet a prášky taky nemůžu. Tak když jsem nezvracela tak aspoň něco. Ale co bych nevydržela pro mimi.
Tak se mějte a zítra ahoj
PS: Držte nám palečky zítra při tripletestu. Děkujeme.
Silva ![]()
Amynko, fotky dorazily a už jsou v galerce.
Mumis, taky když mám v práci fofr, tak závidím těm, co jsou doma, ale zas na druhou stranu bych se asi unudila nechodit do práce. Mám výhodu, že mě práce baví a mám ji každý den úplně jinou, takže to není žádný stereotyp a to mi vyhovuje. Hlava mě teď taky často bolí, ale přisuzuju to počasí, vždyť se každou chvíli mění a tím i tlak a na to jsem reagovala i ne těhu, i když teď je to horší.
Klára
Tak jsem se dívala do tý fotogalerie a náš pupík tam pořád ještě není
, ale…musela jsem se smát…která jste to chtěla bruslit s kočárkem? Klárko ty? Nebo která. No nic, mrkněte na tuhle šikovnou maminku https://www.emimino.cz/modules.php?…
Soni, já odešla taky naprosto od neuklizenýho stolu a to doslova, holky mi myly ještě nádobí
mám tam i všechny svoje věci, co jsem tam měla, tak mi je zlatíčka zabalili a až tam pojedu, tak si je vezmu. Vyprdni se tam na to, co z takový práce máš ( vím, peníze ), když máš takovou šéfku. Mojí mamky kolegyně je taková…no řekněme, že čarodejnice, to jsou prostě tkaový ty lidi, co mají ten zvlášní dar předtuch a já nevím, co všechno ještě. Tak ta mojí mamce řekla „jak se cítí maminka, cítí se tak i miminko“ a hlavně ona mě tlačila do toho, abych šla domů dřív než jsem původně chtěla…po velikonocích. No, tak muselo zasáhnout mimčo a sjednat si pořádek, takže jsem doma už druhý týden. A věř mi, že já si to fakt užívám 
Šunka na chleba je OK, ale masí jako takový…to zatím ještě ne. A to jedeme v květnu na tchánovic 60tiny a zároveň na 30cetiny švagra, budou to slavit dohromady a bude…prasátko, který miluju, tak doufám, že se Boban umoudří a dovolí mi nějaký to masíčko pojíst.
Hubená je možná Silvi, ale já určitě ne, mám naprosto normální postavu, fakt.
Vy se máte, že jste grilovali, mě to maso pořád nějak nejde
Jitu, takže to bude Kája, dobrý, tak to by mohla Klárka napsat do seznámku, já už chci taky vědět co máme, ach jooo. A ty už máš po triple testech? Nebo ti je ještě nedělali?