Poradna duly
Jana Čurdová
Linďas, já vůbec nevím, jestli je dobře pořád ležet, ale myslím si, že určitě malá procházka by škodit neměla. Ale to hodně asi záleží na tom, jak se cítíš. To musíš asi poznat sama. Já bych osobně proti procházce nic nenamítala, ale pak hnedka šupky dupky do postele ležet. Určitě to doktoří neříkají pro nic za nic. Moje sestřenice ležela od 2. měsíce až do konce v nemocnici. To jsi na tom naštěstí dobře - můžeš být alespoň doma.
S těma nevolnostma tě to snad přejde. Já jsem s tím problémy neměla, ale co píšou holky tak jim některým už nevolnosti ustoupily. Hlavně Linďas vydržať!!!!!!!! Vše bude OK i UTZ. Neboj, neboj.
Jitule já vím, že je to doba 3 týdny, ale pořád míň než já. Mě říkala p. Dr. týdny 4. Tak jsi na tom o něco lépe. Ty se máš, že ti ukazují mimi při každé kontrole. Mě ho teď nechtěla Dr. ukázat, že až ve 20. týdnu. Ale nakonec jsem ji připomenula, že mi slíbila nafotit fotečky miminka tak jsem prcka viděla. Jinak by mi mimi neukázala.
Bibi, hodně štěstí při léčení synátora a ty se opatruj, ať na tebe nějaký bacil neskočí.
Jinak všem přeji krásný den, i když je trochu deštivý.
Silva ![]()
Ahoj holky. Tak jsem byla včera „darovat“ krev a jsem změřena a zvážena
. Takže má váha zatím zůstává tam kde byla 63kg a výška taky 171cm ![]()
V úterý jdu na utz a pak znovu na krev 2.5. a z toho budou prý testy na VVV.
Jinak zdravím nově příchozí.
včera byl krásný den, večer mi volal kamarád, že se stal tatínkem a mají dcerušku Terezku, takže dnes ji jdeme oslavovat, akorát nechtěla jít na svět normálním způsobem, takže nakonec se narodila císařem - podrobnosti zatím nevím, ale hlavně že jsou obě holky v pořádku ![]()
A pak přijel manžel od tchýně a přivezl mi dupačky
, takže máme už první výbavičku
, jsou kouzelný . Tchýně si prý šla koupit tričko a místo toho koupila troje dupačky
. Chudák teď to bude mít náročný - všechno třikrát, ale je vidět že ji to nevadí a že má z toho radost.
Tak to zase asi všechno a držte mi palce ať v to úterý ukecám na neschopenku, jak jsem ji nechtěla tak teď už bych ji brala všemi deseti ![]()
Opatrujte se !
Omlouvám se že vám sem lezu - volám Ditistku naši ztracenou dceru pojď na chviliku k nám je nám smutno, musíš nám toho tolik říct. ![]()
Ahoj všem,
Mumis, taky mi chodí maily z rodiny a jsou fakt super, když je něco hodně zajímavýho, tak hned posílám sms mámě, je totiž z toho, že bude mít v říjnu vnoučátko, sice už druhé, ale Ráďovi bude na podzim 15, tak už o babičku zájem moc velký nemá, tak nějak úplně „poprděná“, takže se jí to moc líbí, když jí dlouho nic nepošlu nebo neřeknu, tak se ptá, co je nového, jak už je Beruška veliká a podobně.
Soníku, užijte si prodloužené volno na chaloupce.
Batcheba, vítej mezi námi, tedy nám se tot u tak hezky rozrůstá, to je paráda, už jsi v seznámku.
Zuz, tak já se pohádala s manžou včera hned po obědě, takže jsme měli celé odpoledne tichou domácnost, naštěstí ještě navečer jsme si vše vyříkali a je zas dobře. Doufám, že i u vás už zas svítí sluníčko. Držím palečky, ať zkouška dopadne na výbornou, ale u tebe určitě ano, mimísek v bříšku ti určitě dobře poradí. ![]()
Sabri, užij si výlet do Barcelony a budeme se těšit na nové zprávičky, jak se tam broučkům líbilo.
Jitula, tak to je fajn, že je vše tak jak má být, testy výjdou určitě v pohodě.
Lindas, hezky odpočívej, to vám neublíží spíš na opak. Ve středu vše bude OK. Vím, že nervíky pracujou, ale zkus je trochu zahnat, miminko vycítí, že maminka není úplně v poho.
Bibiana, tak ať se marod brzy vyleží a hlavně ať to s miminkem nechytnete. Těhu cukrovka dieta s ní spojená není určitě příjemná, ale zas jak sama píšeš, co by pro toho drobečka člověk neudělal. Je to naštěstí jen na období těhu, pak zas bude vše v pořádku, těch několik málo měsíců to jde přežít, celoživotně to musí být fakt šílený. Mám pocit, že s těhu cukrovkou nenechávají přenášet, kvůli velikosti miminka, tak máš jistotu, že se na toho drobečka nenačekáš déle než k datu TP.
Ditisky, myslím, že s neschopenkou většinou doktoři problémy nedělají, tak si myslím, že ji bez problémů dostaneš.
Tak já byla včera líná psát, sice jsem nakukovala ačetla, co je nového, ale na psaní to prostě nebylo. Včera večer jsem si byla po několika týdnech zas zacvičit a bylo to úplně super, kvůli tomu špinění jsem musela na nějakou dobu přestat, ale teď už zas normálně můžu. Krásně jsem si protáhla tělo. Nebyla jsem tam sama jako těhu, byla tam ještě jedna, ale ta byla už tak na konci 5 měsíce, odhadly jsme to se ségrou dle bříška. Taky bych chtěla být tak v poho jako ona za ty dva měsíce, hodlám chodit cvičit, dokud to půjde, pak se přesunu holt na nějaké těhu cvičení. No nic jdu něco dělat, chci dneska upéct beránka a mazanec, sobota neděle jsem celý den v práci.
Klára + Beruška 13tt + 0
ahoj Klarko, právě že ten dr co zastupuji naši, tak neschopenky nechce dávat, ale když mu řeknu, že taham balíky a směnuju a že mě vedoucí nemá kam jinam přeřadit, tak snad to ukecám. Sestřička vede cvičení pro těhotné a tak už jsme dohodlí, že teď o tom pomlčím, když chci tu neschopenku a zažádám si až příště jestli budu moct chodit cvičit. ![]()
teď je to v práci opravdu záhul, vůbec se nedá zastavit. A je mi blbí, že vlastně kolegyně tam, za mě dělají všechnu namáhavou práci tak mi to je blbý, sice nevím kdo by za mě šel, ale to ať si zařídí vedoucí. Alespoň na mě nebudou muset brát ohledy.
Letadlo došla ti SZ? Máš už to nějak vyřešený? Když budu moct tak ráda pomůžu ![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že UTZ dopadlo včera super. Boban kopal nohama jako o život, mával nám ručičkou, dělal tam kotrmelce a hopsal tam
má super kostřičku. Měří 10 cm a má se k světu. Není to ještě jistý ( protože měl překřížený nožky a nechtěl se nám bambula ukázat, ale paní doktorka se snažila ) a vypadá to, že budeme mít našeho vytouženýho chlapečka
prý se na něj podívá ještě příště, ale přiklání se spíše ke klukovi, než k holčičce, asi viděla kuličky ![]()
Jinak moc děkujeme za pochvalu foteček a Klárko, ano fakt jsem se překlepla ( a to nám vloni sama matrikářka chválila termín, jaký je to hezký číslo ) a bylo to 25.6.2005 ![]()
Za 3 týdny jdeme na triple testy, bojím bojím, a ve 20 týdnu jdeme na velký UTZ, to prý uvidíme teprve ultrazvuk, když nám řekla, kolik stál ten její ( 2,4 mil. ) a kolik ten u toho pana doktorka na genetice ( přes 7 mil. ), tak se nám podlomili kolena.
Jinak všem strašně moc gratuluju k dobrým výsledkům, je to paráda.
Mamka byla včera s námi ( zná se s doktorkou a sestřičkou-spolu kamarádí ), tak se sestřičky ptá, jestli je to jen její pocit, nebo jestli to jen víc vnímá, ale že k nim chodí samý těhotný ( mamka pracuje na odběrech krve ) a sestřička jí potvrdla, že letos je enormní počet těhotných, asi je prý plodný rok, nebo co, ale je jich strašně moc ![]()
Bibi, naše kolegyně z práce jí měla taky ( tu cukrovnku ) a mělo to jedno pozitivum - přibrala minumun a hlavně, nevím, jestli ti to paní doktorka říkala, ale u „cukrovek“ se nesmí přenášet, takže máš jistotu ( i když vím, že bys byla raději bez takový jistoty, ale to jen pro uchlácholení ), že přenášet tě nenechají. Včera zrovna když jsme šli z ordinace, tak se tam vyloženě valila jedna paní, chudinka, skoro už nemohla chodit a ta přenáší přes 2 týdny, dneska jí budou vyvolávat porod, bylo mi jí líto.
Kalhotky - psala mi kamarádka, že prý mají v Letňanech v HaM těhu spodní prádlo a pak ještě, že viděla balení těhu kalhotek - 5ks v tom drahým obchodě Mothercare ( kupodivu ta cena docela jde ) za 550 Kč, tak se tam jukneme.
Bibi, na Čerňáku jsme zahlídla, že mají těhu oblečení v obchodě Chicco, je to samostatný kamenný obchod, tak se zkuste juknout tam.
Nevolnosti - mě pustili, teď mám spíš hrozný hlad ( kvůli úplňku jsem zase špatně spala, to jsem ale měla vždycky a manžel mi šel ve 3:30 ráno pro jogurt, protože jsem měla hlady křeče v žaludku ), ale dneska ráno mi dokázal, že mě jen tak bez nevolností nenechá ![]()
Sny - Sabri, mě se taky zdají
ale blbý na tom je to, že partner tam není můj manžel, ale někdo úplně cizí, fuj, ještě, že to jsou jen sny
![]()
Batcheba, vítej mezi námi.
Soni, ty jsi teď asi na chlalupě, tak si to tam užijte, má být prý krásný víkend. My s našima razíme zítra na Okoř, jsou tam nějaký velikonoční slavnosti a v neděli jedeme do Adidasu, máme 40% slevu na všechno
( mýho bráchy přítelkyně tam dělá, tak dostávají 2× do roka takový kupony, co může rozdat i rodině, nebo komu chce ) a pak se pojedeme podívat do Letňan na to spodní prádlo.
Zatím papapa
asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
Tak jsem do galerky hodila, mé zlatíčka, až bude čas tak ještě přihodím mě, ale teď už mažu do práce. Tak ahoj
Ty jo, Ditisko, to by byl ženich ( myslím ten psí ) pro naší Amynku, je nádhernej, jak se jmenuje?
asi Jeníček
""http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png:http://bd.lilypie.com/5nnwp1/.png /> Linda/22.9.1981/Velké Přílepy/TP 10. 10. 2006
ahojte,
bibiana
nasla jsem par info ohledne teh. cukrovky na netu
tady jsou odkazy
treba Ti to pomuze ![]()
http://www.rodina.cz/clanek4171.htm
http://www.miminet.cz/clanek_tisk.php?…
hezky den vsem!
L.
No Amynko ty máš, ale pěkně nabouchaný víkend. Hlavně pěkně v pohodě a dávej na sebe pozor, ať tě úplně nepolapí nakupovací mánie. Já se taky chystám na velikonoční nákupy. To je jedno z mých velkých hobby. Když já jdu nakupovat se ségrou, tak vyjíždíme ráno v 8 směr Ostrava a večer v 8 jsme doma jako na koni.
Klárko, je to fakt dobrý, že jo ta „rodina“. Vždycky ráno hned hledím na maila, co nás zrovna ten den čeká.
Všem holkám gratuluji k výborným UTZ a kontrolám.
Jo a když chcete vědět to pohlaví mimiška tak mrkněte na stránky
http://www.nasedetatko.com/index.php?… , mě to zatím vychází na holčičku. Tak uvidíme. Když jsem to srovnávala s mamkou tak ji to teda vyšlo na 100% - jsme 2 holky.
Silva ![]()
Ahoj holky,
teda taky sevam tak nic nechce jako me ?? Jsem uplne leniva, malem by ani obed nebyl,ale dokopala jsem se k tomu:) To pocasi je hrozne, v Ostrave lilo rano jako z konve a tady u nas to neni o nic lepsi:(
taky si nechavam posilat emaily z rodiny, zajimave cteni:) jen ty trimestry tam maji nejake rozhazene:)
Zuzaa, je to fakt jakési rozházené. Mě napsali, že jsem v druhém trimestru, když jsem byla snad 14+5tt. Tak fakt nevím, jak se to bere.
Silva ![]()
ahojte,
zuzaa
ani se Ti nedivim, taky mam dneska „lenivou“
aspon mi neni lito, ze musim dodrzovat „klidovy rezim“ ![]()
pocasi je ospale a do poradneho jarniho dne ma teda sakra daleko
mumis
koukla jsem na ten odkaz
tak nevim, podle nej by mi to vychazelo na holcicku
ale zase na UTZ byl dost zretelnej kluk (mozna to byla pupecni snura, ale manzel tvrdi, ze nee
)
tak uvidime, kdo bude mit pravdu - jestli cinsky horoskop nebo cesky lekar ![]()
necham se prekvapit, treba bude ve stredu na UTZ videt vic
dam vedet…
dekuji za slovicka „uklidneni“, ackoli nerviky jsou stale nastartovane - snazim se nad nicim moc nedumat, proste tio bude tak, jak to byt ma!
jdu si dat bananovy obed
myslim, ze pak nebudu moct banany ani videt ![]()
by me zajimalo, z ceho ma ten mimisek brat ziviny a energii - zatraceny nevolnosti
![]()
L.
Tak jsem se pokusila vložit dvě fotečky do fotogalerie. Snad se mi to povedlo.
Lindas, však uvidíš. Ale taky mě to celkem zajímá, jak to vyjde. Určitě dej vědět.
Silva
mumis no,me stale pisou,ze jsem trimestr prvni:)maji to asi podle nalady:))
lindas jaro asi uz letos nebude
a ja se tesila na vylety..ale v tom desti se mnou ani ten pes nechce chodit ven ![]()